7 episodes

Poddradio och annat dumt.

NT:s Lincoln City Richard Grandin & Pove Persson

  • News

Poddradio och annat dumt.

  Böld i nacken och de åtta bästa timmarna i livet

  Böld i nacken och de åtta bästa timmarna i livet

  #07 Sjukhusbesök bland benavbitare Efter ett kortare uppehåll på grund av tekniska bekymmer (Grandin har fått sparken som ljudtekniker för podden) är Richard och Pove tillbaka med ett nytt avsnitt (med Grandin återinsatt som ljudtekniker). Den utspelar sig främst i sjukhusmiljö, i ett rum bland en massa lådor med intressanta grejer. Men podden handlar, som … Fortsätt läsa Böld i nacken och de åtta bästa timmarna i livet Inlägget Böld i nacken och de åtta bästa timmarna i livet dök först upp på NT:s Lincoln City.

  Bland citronfjärilar och älggryt

  Bland citronfjärilar och älggryt

  #06 Upptäcktsfärd i skärgården Den här gången har Pove Persson och Richard Grandin gett sig ut på utflykt. De besöker en mystisk ö och försöker få upp fasor från havets djup. I detta avsnitt förfasas de även över vargtimmen, skäller ut finsmakare, skäller i vanlig ordning på varandra samt förklarar diverse vetenskapliga frågor. https://pod.mittmedia.se/pod/filer/LincolnCity06.mp3 Inlägget Bland citronfjärilar och älggryt dök först upp på NT:s Lincoln City.

  Colombia och DC 3:an

  Colombia och DC 3:an

  #5 Biltur med bestämt mål I det femte avsnittet av Lincoln City har Pove Persson och Richard Grandin tagit plats i Poves bil. De har ett bestämt mål. Och när de väl kommer fram blir de sittandes. Avsnittet handlar om Colombia också. Om kontinentalplattorna och utbudet på stadens mackar. https://pod.mittmedia.se/pod/filer/Default_20170330-151045.mp3 Inlägget Colombia och DC 3:an dök först upp på NT:s Lincoln City.

  På spaning efter våren

  På spaning efter våren

  #4 Bland gräsbränder och gräsänder I detta avsnitt av Lincoln City har Pove Persson och Richard Grandin slagit sig ned på en parkbänk i Societetsparken i Norrtälje. De har ett uppdrag – att på en sjugradig skala bestämma hur mycket vår det är i luften. Avsnittet avhandlar en del andra ämnen också. Bland annat spasmer … Fortsätt läsa På spaning efter våren Inlägget På spaning efter våren dök först upp på NT:s Lincoln City.

  På plats vid Wigulfs hög

  På plats vid Wigulfs hög

  #3 Uråldriga ekar och Poves hästäventyr! Lincoln City är tillbaka med ett nytt avsnitt. Den här gången har vi vett nog att ge oss ut i verkligheten. Vi befinner oss vid Wigulfs hög i Vigelsjö, på en av parkbänkarna vid Lommaren. Det blåser 40 sekundmeter, minst 55 i byarna. Den här gången handlar samtalet om äventyr på … Fortsätt läsa På plats vid Wigulfs hög Inlägget På plats vid Wigulfs hög dök först upp på NT:s Lincoln City.

  Nytt avsnitt av Lincoln City

  Nytt avsnitt av Lincoln City

  #2 Kryssningar och kattugglor! Pove Persson är på dåligt humör och sågar Ålandskryssningar, Richard Grandin retar upp sig på höga byggnader och tillsammans listar de otydliga djur i det populära inslaget ”Naturhörnan”. Och Lasse i Vigelsjö – hur kom han till egentligen? Lincoln Citys andra avsnitt, våren -17, hör du här: https://pod.mittmedia.se/pod/filer/LincolnCity02.mp3 Inlägget Nytt avsnitt av Lincoln City dök först upp på NT:s Lincoln City.

Top Podcasts In News