10 episodes

Papa Rob en dochter Chica kletsen in de StamPodCast over van alles en nog wat en draaien tussendoor de beste, chillste en lekkerste Podsafe muziek van alle genres, behalve country!

StamPodCas‪t‬ Rob van den Bos

  • Music

Papa Rob en dochter Chica kletsen in de StamPodCast over van alles en nog wat en draaien tussendoor de beste, chillste en lekkerste Podsafe muziek van alle genres, behalve country!

  StamPodCast #112 We zijn er weer!!!

  StamPodCast #112 We zijn er weer!!!

  Dat was weer lang geleden, maar hier is weer een nieuwe aflevering van de StamPodCast…..
  We hebben weer een hoop te vertellen al heeft Dochter Chica er meer zin in dan Papa Rob, maar we gaan zeilen, Chica leest weer een hoofdstuk, nieuwe plannen voor de content, moet de podcast meer interactief? Onzin momenten natuurlijk, het verschil tussen jongens en meisjes, wat weten we eigenlijk van ons eigen lichaam? Jongens in jurken, meisjes in stoere kleren, weekje Portugal, lekkere muziek zelfs muziek met herinneringen maar ook Reggaeton voor Victoria en ander lekkers, alles gevonden op CyberPR, Soundcloud en Bandcamp en daar is weer 1 winnaar uit gekomen die er vandoor gaat met de fel begeerde prijs nl. de “StamPodCast Award”.
  Nou ga maar lekker luisteren!!

  Natty  “Out Of Fire”     Album “The MixTape”
  Drew Imagination  “Timeless”  Reverbnation  Youtube link to the video of Timeless
  American Propaganda  “Are You Really there”  Reverbnation  Facebook
  Antioquia {An-Tee-OH-Kee-Ah}  “No Sleep ‘Til Oakland”   CyberPR  Facebook
  SITO DIAZ  “Comienza el bellaqueo” (SITO DIAZ REMIX)  Facebook
  Derek Nicoletto  “Champion”   CyberPR  Facebook
  Bareto “Matagalan”  CyberPR  Facebook
  Zero 5 “El Guardian”  Facebook
   
  Zeilen met 9D
   
  Hoe die pony zit……………………………………..En hoe die moet zitten

  Ondanks dat het weer even geleden was toch bedankt allemaal weer voor het downloaden en luisteren en misschien ook wel het abonneren, Wij vonden het toch weer leuk en we hopen natuurlijk eigenlijk ook weer dat iedereen het leuk vond. Vond je het leuk?  Vertel het minstens één vriend(in) zodat we langzaam aan een leuk clubje luisteraars kunnen opbouwen. Dank ook aan alle artiesten voor hun medewerking en niet te vergeten dank aan SoundCloud, CyberPR, en Bandcamp het Internet en Erik Gordebeke a.k.a. DJ Ergo Je kunt nog steeds je ideeën, feedback en ander commentaar bij ons kwijt, stuur een mailtje naar Chica @ chicatjakkes(at)gmail.com of naar Rob @ stampodcast(at)gmail.com je kunt ook een commentaar schrijven hier onder aan deze post!! Een audio commentaar vinden we ook erg leuk,  kun je met je telefoon opnemen, het hoeft geen super kwaliteit te zijn (mag wel) als het maar te verstaan is, mail het naar een van ons, maak je geen zorgen over het formaat, wij zetten het wel om naar een mp3tje en draaien jouw commentaar of feedback in de eerst volgende aflevering.
  Tot de volgende…..

  • 1 sec
  StamPodCast #111 Dub!!

  StamPodCast #111 Dub!!

  Welkom bij weer ‘s een nieuwe StamPodCast, aflevering 111. We hebben een gast in de studio. En zoals de titel al verklapt met veel lekkere Dub van o.a. Dubsalon, Alambic Conspiracy, Natty en Izmo. Verder zingen we op Chica’s verzoek samen “Jamaica Farewell” a capella, je moet niet op een helling gaan zitten om te poepen, Chica leest een hoofdstuk van “het Juweel”, Rob heeft een klacht over een betweterig en incompetent personeelslid  bij de primafoon van de KPN, we gaan op tournee….., blubber op je verjaardag, we hebben ook weer een “StamPodCast Award” winnaar  en aardig wat onzin momenten.

  Dubsalon  “Properly Rolled”     Album “Dust Particles volume 2″
  Bandulu Dub vs Nahuatl Sound System feat. Ohnri.bass “Cumbia Okachiuali”  en Kukan dUb Lagan “La Vita”
  Album “Echo Chamber Around the World in Dub vol 1 & 2″
  Hatman “Rastaman Horns”    Album “Hatman Dub to Dub Showcase Vol 1″
  Jahno “Geddion Style Dub” plus een Bonus track Gary Clunk “Old Fashioned”     Album “FireDub Revolution”
  Vaimaca “Jav a dub”    Album “Vaimaica”
  Alambic Conspiracy “Encelado”    Album “ItalianDubCommunity showcase vol.4″
  Natty  “Out Of Fire” (Intro) en “Alarm Bells” (feat Sam Frank)    Album “The MixTape”
  Vijf tracks van vier albums, gevonden bij PsychoByDub
  Weeding Dub “Justice”    Album “Real Steppa”
  Les Ailes Du Gazon “Al-Quaïdub”    Album “Oriental Vibes 2″
  Baroque Dub “Dubolutions”    Album “Roots Tradition 2″
  Izmo “Another State of Dub”    Album “Psychbydub live festival disk1″
  “No Gangsters Around” [feat. Bunji Garlin & Faye Ann Lyons]    Album “Psychbydub live festival disk2″
  Dubmatix “Dub In Me Hand”    Album “Renegade Rocker”
  Bedankt allemaal weer voor het downloaden en luisteren en misschien ook wel het abonneren, Wij vonden het weer leuk en we hopen natuurlijk eigenlijk ook weer dat iedereen het leuk vond. Vond je het leuk?  Vertel het minstens één vriend(in) zodat we langzaam aan een leuk clubje luisteraars kunnen opbouwen. Dank ook aan alle artiesten voor hun medewerking en niet te vergeten dank aan SoundCloud het Internet en Erik Gordebeke a.k.a. DJ Ergo Je kunt nog steeds je ideeën, feedback en ander commentaar bij ons kwijt, stuur een mailtje naar Chica @ chicatjakkes(at)gmail.com of naar Rob @ stampodcast(at)gmail.com je kunt ook een commentaar schrijven hier onder aan deze post!! Een audio commentaar vinden we ook erg leuk,  kun je met je telefoon opnemen, het hoeft geen super kwaliteit te zijn (mag wel) als het maar te verstaan is, mail het naar een van ons, maak je geen zorgen over het formaat, wij zetten het wel om naar een mp3tje en draaien jouw commentaar of feedback in de eerst volgende aflevering.
  We wensen iedereen een goeie zomer en tot in september voor aflevering #112

  • 1 sec
  StamPodCast #110 De Marcel DubStep Special!!

  StamPodCast #110 De Marcel DubStep Special!!

  Welkom bij deze StamPodCast #110 de DubStep Special gemaakt voor Marcel Bos, dus deze aflevering geen winnaars of andere onzin momenten of leuke verhalen, dat doen we wel weer in de volgende aflevering die er ook weer snel aankomt..
  Maar nu gaan we lekker DubStep, D&B, DrumStep en PwnStep luisteren, veel plezier..

  FawkedDub  “LetYouGo”  SoundCloud   FaceBook
  OSM  “Phaserz to Stun ft. Alex G [Original Mix]”   SoundCloud   FaceBook
  The Quest by Beatrice (Dysphemic & Miss ElizaRemix)
  SoundCloud  FaceBook  for Beatrice
  SoundCloud  FaceBook  for Dysphemic
  D’ception   “Junglestep”   SoundCloud  FaceBook
  Dysphemic   “Goblin”  SoundCloud  FaceBook
  Jodie Connor & Busta Rhymes  “Take You There (ENiGMA Dubz Mix)”   SoundCloud  FaceBook
  Not Decided  “Space Jockey”  SoundCloud  FaceBook
  Kobalt   “Okiru-Level One (Kobalt Remix)”  SoundCloud  FaceBook
  ParaNoiX  “Turbozonic”  SoundCloud  FaceBook
  AyeJaxx  “Still Tippin” SoundCloud  FaceBook
  Torqux  “Psychopath (Monkey Freakz Remix)”
  SoundCloud   for Monkey Freakz
  SoundCloud FaceBook  for Torqux
  Altezz  “The Gremlin”  SoundCloud
  Bedankt allemaal weer voor het downloaden en luisteren en misschien ook wel het abonneren, we hopen dat je ‘t leuk en lekker vond Marcel en we hopen natuurlijk eigenlijk ook weer dat iedereen het leuk vond. Vond je het leuk?  Vertel het minstens één vriend(in) zodat we langzaam aan een leuk clubje luisteraars kunnen opbouwen. Dank ook aan alle artiesten voor hun medewerking en niet te vergeten dank aan SoundCloud en Erik Gordebeke a.k.a. DJ Ergo Je kunt nog steeds je ideeën, feedback en ander commentaar bij ons kwijt, stuur een mailtje naar Chica @ chicatjakkes(at)gmail.com of naar Rob @ stampodcast(at)gmail.com je kunt ook een commentaar schrijven hier onder aan deze post!! Een audio commentaar vinden we ook erg leuk,  kun je met je telefoon opnemen, het hoeft geen super kwaliteit te zijn (mag wel) als het maar te verstaan is, mail het naar een van ons, maak je geen zorgen over het formaat, wij zetten het wel om naar een mp3tje en draaien jouw commentaar of feedback in de eerst volgende aflevering.
  Tot de volgende StamPodCast aflevering #111 waarin dan eindelijk de avonturen van Chica in Tsjechië.
  Chica en Rob.
   

  • 1 sec
  StamPodCast #109 Rap/HipHop

  StamPodCast #109 Rap/HipHop

  Hoi en welkom bij StamPodCast #109, alweer een maand geleden maar we zijn er weer met een uurtje geklets en lekkere podsafe muziek zoals de titel al verklapt veel HipHop en Rap.

  Met een nieuwe pc, naar Tsjechië, een nieuw hoofdstuk uit “Het Juweel Onder De Appelboom”, Circus toertje en messenwerpen, onzin momenten, oranje bierblikjes, natuurlijk weer een nieuwe winnaar van de “StamPodCast Award”, Chica’s verjaardag, het feestje, toneeluitvoering van 8D, bier over het toetsenbord en dit alles met een nog niet helemaal goed afgestelde audio setting.
  Ga lekker luisteren en geniet!!
  SPC Award winnaar van #108
  Green Tea “Indigenous”   CyberPR  Facebook
  Trew  “Time Of Our Life” & “Myles”  CyberPR  Facebook
  Nicholas Wonder  “Lovely Day” & “The Breakup Song”  CyberPR  Facebook
  Wandering Monks  “Focus and Purpose” & “Fiah Back”  CyberPR  Facebook
  Stereo Crowd  “Wrongly Accused” & “You Always”  CyberPR  Facebook
  Wij vonden het weer erg leuk!!
  Bedankt allemaal weer voor het downloaden en luisteren we hopen natuurlijk weer dat jij het ook leuk vond.
  Vond je het leuk?  Vertel het minstens één vriend(in) zodat we langzaam aan een leuk clubje luisteraars kunnen opbouwen.
  Dank ook aan alle artiesten voor hun medewerking en niet te vergeten dank aan CyberPR en Erik Gordebeke a.k.a. DJ Ergo
  Je kunt nog steeds je ideeën, feedback en ander commentaar bij ons kwijt, stuur een mailtje naar Chica @ chicatjakkes(at)gmail.com of naar Rob @ stampodcast(at)gmail.com je kunt ook een commentaar schrijven hier onder aan deze post!!
  Een audio commentaar vinden we ook erg leuk,  kun je met je telefoon opnemen, het hoeft geen super kwaliteit te zijn (mag wel) als het maar te verstaan is, mail het naar een van ons, maak je geen zorgen over het formaat, wij zetten het wel om naar een mp3tje en draaien jouw commentaar of feedback in de eerst volgende aflevering.
  Tot de volgende StamPodCast waarin o.a. de avonturen van Chica in Tsjechië.
  Chica en Rob.

  • 1 sec
  StamPodCast #108 “Dag van de Aarde”

  StamPodCast #108 “Dag van de Aarde”

  Hallo bezoeker, luisteraar en fan van de StamPodCast..
  Er is iets fout gegaan bij het updaten van m’n WordPress page hier bij de StamPodCast ik ben druk bezig dit weer in orde te krijgen.
  De afleveringen 095 t/m 108 staan er weer op na een heleboel copy/paste  gedoe, ik heb zoveel mogelijk ook de reacties er weer onder gezet.
  Ik ga er nog even over nadenken of ik de afleveringen 001 t/m 094 er ook in z’n geheel er weer op zal zetten of dat ik alleen linkjes naar de mp3tjes doe
  Hoi en welkom bij aflevering 108 van de StamPodCast

  Het is “De dag van de Aarde” vandaag en daar hebben we alles een beetje aan aangepast, we hebben lekkere podsafe muziek natuurlijk, Chica leest ook weer een hoofdstuk uit “Het Juweel Onder De Appelboom”, we hebben het over plofkippen, bont, “Eldorica” het boek van Jurriaan Andriessen, Eat2be, het voorjaars concert, een kort onzin moment hoe je sexy een klapstoel uitklapt, en de nieuwe winnaar van de “StamPodCast Award”
  Veel plezier!!
  Erik de Ruijter “Don Quichote”  Facebook Hyves Youtube
  Stem op “Don Quichote”

  Green Tea “Indigenous”   CyberPR Facebook
  Kim Edwards “Oceans”   CyberPR Facebook
  Bakelite 78 “What The Moon Has Done”   CyberPR Facebook
  Wandering Monks “Toxic Pollutants”   CyberPR Facebook
  Eat2Be voor lekker biologisch snacken, met gratis wifi
  Als je geinteresseerd bent in “Eldorica” van Jurriaan Andriessen zijn hier 2 linkjes voor een 2e hands exemplaar
  Link 1
  Link 2
  Bedankt allemaal weer voor het downloaden en luisteren we hopen natuurlijk weer dat je het leuk vond.
  Vond je het leuk?  Vertel het minstens één vriend(in) zodat we langzaam aan een leuk clubje luisteraars kunnen opbouwen.
  Dank ook aan alle artiesten voor hun medewerking en niet te vergeten dank aan CyberPR , Erik Gordebeke a.k.a. DJ Ergo en Erik de Ruijter.
  Je kunt nog steeds je ideeën, feedback en ander commentaar bij ons kwijt, stuur een mailtje naar Rob @ stampodcast(at)gmail.com of naar Chica @ chicatjakkes(at)gmail.com of laat een commentaar achter hier onder aan deze post!! We hebben ze gemist de commentaren op de site!!
  Of maak een audio commentaar,  iedereen met een mobiele telefoon kan zoiets opnemen tegenwoordig en dat hoeft geen super kwaliteit te zijn (mag wel) als het maar te verstaan is, mail het naar ons en maak je geen zorgen over het formaat, wij zetten het wel om naar een mp3tje en dan draaien we die in de eerst volgende aflevering.
  Kijk ook even op de site van “Echte Mannen Lullen Niet” de nieuwe Nederlandse podcast, 2 keer per week een kwartiertje “Mannen praat” ook met vrouwen!! Ook op Facebook
  Luister ook eens naar “LevelUpRadio” een leuke Nederlandse podcast over Games, Gadgets en Films, ook op Facebook
  Tot de volgende StamPodCast,
  Chica en Rob.

  • 1 sec
  StamPodCast #107 1 April!!

  StamPodCast #107 1 April!!

  Welkom bij de nieuwe StamPodCast aflevering 107.

  Chica Marley??
  In deze aflevering hebben we het nog even over de speech waar we SPC 106 mee afsloten, leest Chica een hoofdstuk uit haar boek “Het Juweel Onder De Appelboom”, Koos Koets komt langs, Chica heeft plotseling niet zo’n zin meer, voorbereidingen voor het voorjaars-tourneetje, caravan “CoCo” voor de kippen, een Bob Marley presentatie, lekkere muziek natuurlijk via CyberPR maar ook via andere kanalen, het was niet echt makkelijk deze keer maar we hebben toch weer een “StamPodCastAward” winnaar en we sluiten waardig af met een hele gave MashUp van Dan Mei en Panos T
  Veel plezier!!

  Winnaar van de “StamPodCastAward” van #106
  Stereo Crowd “Who Do You Love ft Niki Darling”  CyberPR Facebook
  Trew Music “Turn me On”  CyberPR Facebook
  Lin McEwan “About You and Me”  MySpace Facebook CD Baby
  Radium88 “Leave No Stone Unturned”  MySpace Facebook CD Baby
  Midwest Hype “People Of America”  CyberPR Facebook
  DubMatix “Bob Marley Is this Love” (Dubmatix Re Versioned)  Facebook Soundcloud
  Bedankt allemaal weer voor het downloaden en luisteren we hopen natuurlijk weer dat je het leuk vond.
  Vond je het leuk?  Vertel het minstens één vriend(in) zodat we langzaam aan een leuk clubje luisteraars kunnen opbouwen.
  Dank ook aan alle artiesten voor hun medewerking en niet te vergeten dank aan CyberPR , Erik Gordebeke a.k.a. DJ Ergo en Soundcloud
  Je kunt nog steeds je ideeën, feedback en ander commentaar bij ons kwijt, stuur een mailtje naar Rob @ stampodcast(at)gmail.com of naar Chica @ chicatjakkes(at)gmail.com of laat een commentaar achter hier onder aan deze post!! We hebben ze gemist de commentaren op de site!!
  Of maak een audio commentaar,  iedereen met een mobiele telefoon kan zoiets opnemen tegenwoordig en dat hoeft geen super kwaliteit te zijn (mag wel) als het maar te verstaan is, mail het naar ons en maak je geen zorgen over het formaat, wij zetten het wel om naar een mp3tje en dan draaien we die in de eerst volgende aflevering.
  Kijk ook even op de site van “Echte Mannen Lullen Niet” de nieuwe Nederlandse podcast, 2 keer per week een kwartiertje “Mannen praat” ook met vrouwen!! Ook op Facebook
  Luister ook eens naar “LevelUpRadio” een leuke Nederlandse podcast over Games, Gadgets en Films, ook op Facebook
  Tot de volgende StamPodCast,
  Chica en Rob.

  • 1 sec

Top Podcasts In Music