96 episodes

Vild Med Svans er en samtalepodcast med os, Aleksander og Josias. Her snakker vi skammen ud af alt det vi har brugt meget af livet på at fortrænge. Det gør vi ved at dykke dybt ned i private og personlige erfaringer og ved at vende verden omkring os med regnbuefarvede briller på. Vi deler ud af sårbare øjeblikke, men tilsætter altid vores snak latter, mildhed og obskure popkulturelle referencer for at finde en eller anden balance i det uretfærdige og på samme tid fuldstændig fantastiske ved at være født som stor, skøn svans!

Vild Med Svans Aleksander og Josias

  • Society & Culture

Vild Med Svans er en samtalepodcast med os, Aleksander og Josias. Her snakker vi skammen ud af alt det vi har brugt meget af livet på at fortrænge. Det gør vi ved at dykke dybt ned i private og personlige erfaringer og ved at vende verden omkring os med regnbuefarvede briller på. Vi deler ud af sårbare øjeblikke, men tilsætter altid vores snak latter, mildhed og obskure popkulturelle referencer for at finde en eller anden balance i det uretfærdige og på samme tid fuldstændig fantastiske ved at være født som stor, skøn svans!

  Det store afskedsafsnit: Svanserne siger farvel (for now)

  Det store afskedsafsnit: Svanserne siger farvel (for now)

  Bind 1 af vores podcasteventyr slutter her. Men som Sam og Frodo venter der et langt træk gennem Mordor (livet) og hvem ved, hvornår de to tårne (svanser) igen dukker op i jeres feed, klar til et bind 2. Bare rolig det foreløbigt sidste afsnit af Vild med Svans bliver ikke en trist affære, men en extended version fyldt med sjov og spas som altid tilsat en tilpas seriøsitet. Vi ser tilbage på de sidste fire år fyldt med vigtige og vidunderlige snakke om det komplekse svanseliv, vi udvælger vores yndlingsafsnit, snakker om der er emner, vi har udviklet os i forhold til og evaluerer, om vi mon er blevet vildere med at være dem vi er; to søde, store svanser. Spoiler: det synes vi, at vi er og derfor føles det også som “mission completed” og vi snakker om hvad den næste podcast-mission, mon kunne være. Derudover snakker vi om homo-par i Gift ved Første Blik, folketingsvalg og kommunikation eller mangel på samme med dem man dater. Er det nogle gange okay at ghoste? Tak for alle lytningerne, tak for alle beskederne og for de mange timer, I har gidet at gøre os med selskab. Glem os ej og lad os blive i jeres podcast-app, så vi en dag kan dukke op og overraske jer, som en Lars Løkke op af askebægeret, med en ny omgang Vild med Svans: Bind 2. Næste mission…. Og skriv altid gerne til os på instagram (@vildmedsvans) med alt mellem himmel og Middle-Earth. 

  • 1 hr 27 min
  Sygdomsskræk, homoerotik på skrift og at sluge eller ikke at sluge

  Sygdomsskræk, homoerotik på skrift og at sluge eller ikke at sluge

  Vi er tilbage, hvem skulle have troet det, efter en laaang pause. Det beklager vi meget, men de sidste par måneder tog et par u-vendinger, en uventet detour og via business class fra Cape Town til København er vi nu endelig sammen igen. Vi snakker om Josias’ uheld i Namibia med efterfølgende undersøgelser på hospitalet, der endte med at aflyse resten af hans rejse. Derudover deler Aleksander ud om livet på DP og den dejlige afstressende tilstand, det har medført i hans liv.Vi snakker om at være mæt af dating og at genfinde håbet om at møde kærligheden på dansegulvet i stedet for på mobilen. Vi snakker om musikeren Asbjørn og om novellesamlingen Bøssedanmark, som Aleksander trods lidt udfordringer færdiggjorde på sin ferie. Hvad gør det ved en af læse om eksplicit sex vs. at se det på computeren i sengen?Josias læser en poetisk passage om at sutte pik og sluge sæd fra James Baldwins roman ‘Lige over mit hoved højt for Aleksander, hvilket leder os til at snakke om manglen på queer litteratur i vores skoletid, hvilket muligvis kunne have været med til positivt at udvikle vores unge sind. Og til sidst afslører vi, at vi har noget spændende nyt i støbeskeen…Husk konkurrencen om billetter til Asbjørns koncert d. 29.4.2022 - hop ind på instagram @vildmedsvans (https://www.instagram.com/vildmedsvans/) for at deltage.Og støt podcasten og hjælp dig selv med hvad end, du går med i krop og sind pt. sign up og få vores eksklusive rabat på en måneds abonnement til HelloMind.https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans (https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans) HelloMind er en app, der hjælper dig med personlige problemer eller udfordringer ved hjælp af en metode, der hedder RDH - Result Driven Hypnosis. Det er en form for guidet hypnose, udviklet af den danske hypnoterapeut og underviser Jacob Strachotta, der i mere end 25 år har anvendt hypnose til behandling af alle former for livsstilsproblemer og uddannet flere end 500 hypnoterapeuter.

  • 1 hr 7 min
  Følelsen af frihed, frække superhelte og udvikling af venskaber

  Følelsen af frihed, frække superhelte og udvikling af venskaber

  Vi tænder mikrofonerne og slår på tråden med nyt fra hver vores ende af kloden.Det er flere uger siden vi sidst har talt, så der er masser af ting gemt i godteposen.Aleksander fortæller om de sidste ugers forsøg på at finde den gode balance i sin hverdag, hvor han prioriterer det der giver ham mest værdi.For hvordan får man balanceret arbejde, familie, venner og ikke mindst den vigtige tid til sig selv, når døgnet kun har 24 små timer?Teaterstykket og Britney-klassikeren, “Work bitch”, åbner op for en samtale om hvad der egentlig giver os frihed i livet.Findes friheden i bagende sol på et andet kontinent eller findes den ude ved kaffemaskinen på jobbet?Josias kommer med store nyheder om resten af årets planer og fortæller om at møde en fyr, der trækker lidt for mange tråde tilbage til fortiden. Hvornår skal man stoppe mens legen er god, og hvornår man bør forfølge det uvisse og give sig hen til muligheden for kærlighed.Vi snakker også om det store savn vi har til hinanden og hvad der mon har gjort vores venskab så stærkt gennem årene.Derudover snakker vi X-factor, savler over Tom Holland i Spiderman-dragten, hvad er det den kan? Og så gennemgår vi andre frække cosplay-fantasier, var det noget med en tryllestav bag i eller en tur på det flyvende tæppe? STØT PODCASTEN OG GIV DIG SELV EN GAVE MED EN EKSKLUSIV RABAT PÅ DEN DANSK-UDVIKLEDE MEDITATIONS- OG SELVUDVIKLINGS-APP HELLOMIND https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans (https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans) 

  • 1 hr 14 min
  Overskride grænser, sexspørgsmål til sin partner og en tarvelig tarmskylning

  Overskride grænser, sexspørgsmål til sin partner og en tarvelig tarmskylning

  Vi har indtaget hver vores mikrofon på hver sit kontinent og lavet årets første afsnit! Det handler om at krydse landegrænser for første gang i næsten tre år. Josias giver en status fra Sydafrika. Vi snakker dog også om hvor grænseoverskridende det kan være, at have dårlige dage selv når ens drømme er gået i opfyldelse. Misbruger vi de privilegier vi er blevet givet, hvis vi ikke nyder dem til fulde 24/7?Det kan også være svært at indrømme, at man oplever lykkelige stunder midt i stor sorg. Det sætter Aleksander ord på i forhold til den krise han og familien går igennem i øjeblikket.Vi snakker om hvorfor, det er så grænseoverskridende at indrømme at ens liv er uperfekt, og at de følelser vi føler så ofte ikke altid kan kontrolleres eller forstås, og hvad gør man så? Så snakker man i vores tilfælde højt om dem.Vi stiller også hinanden sexspørgsmål, der skulle være gode at stille sin partner. Grænseoverskridende? Derudover er der selvfølgelig masser af plads til hygge, og vi har virkelig savnet hinanden, så der bliver også snakket Melodi Grand Prix 2022, X-factor, den nye SATC-serie og om en tarmskylning er svaret på fantastisk analsex ugen lang. Tak fordi I stadig er med os!

  • 1 hr 24 min
  En kort juleafslutning; 69'er, litterære lækkerier og på gensyn i 2022!

  En kort juleafslutning; 69'er, litterære lækkerier og på gensyn i 2022!

  Vi lukker tidligt ned i år, fordi livet har taget et par sving, et u-turn og så ræset ud på livets landevej igen. Så derfor forklarer vi os lidt, hygger lidt og ender i en snak om udfordringerne ved en 69'er, om danske bøssehistorier, Pepsi Max-afhængighed, omikron, DP og lidt andet i dette årets sidste (korte) afsnit.Giv meget gerne podcasten en anmeldelse i Itunes, det er det eneste, vi ønsker os til jul

  • 19 min
  Masc4Masc, Soy Boys og stakkels Shawn Mendes

  Masc4Masc, Soy Boys og stakkels Shawn Mendes

  Vi støver luppen af og går i detektiv-mode for at undersøge begrebet masc4masc, der i alle vores bøsseår har floreret på diverse datingapps og hjemmesider. Er det okay at proklamere så eksplicit, hvad man tænder på eller er det udskammende og ekskluderende adfærd, der ikke hører 2021 til? Og hvad med alderspræferencer og penisstørrelse-ønsker? Derudover snakker vi om to nye udtryk, vi for nyligt er faldet over: beta-mænd og soy boys. Til fælles har de at det er lidet flatterende sprogbrug om en mandetype, vi nok begge har tendens til at falde ind under. Det fører til en generel diskussion om hvor vrede mange mennesker, bliver på at skulle spise mindre kød og hvordan veganisme etc. bliver linket sammen med det at være en svag mand! wft? Til sidst vender vi popprinsen Shawn Mendes, der netop har slået op med sin kæreste, Camilla. Bruddet har endnu engang sat internettet i brand med spekulationer om hans seksualitet. Stakkels Shawn eller hvad? KØB BILLETTER TIL LIVE SHOW 29. NOVEMBER I AARHUS HER: https://billetto.dk/en/e/evig-etapes-store-juleshow-tickets-582723 (https://billetto.dk/en/e/evig-etapes-store-juleshow-tickets-582723)STØT PODCASTEN OG GIV DIG SELV EN JULEGAVE MED EN EKSKLUSIV RABAT PÅ DEN DANSK UDVIKLEDE MEDITATIONS- OG SELVUDVIKLINGS-APP HELLOMIND: https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans (https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans)

  • 1 hr 4 min

Top Podcasts In Society & Culture

Elizabeth Day
Fearne Cotton
Global
BBC Radio 4
iHeartPodcasts
James English

You Might Also Like

DR
DR
B.T.
Ekstra Bladet
DR
Den Uafhængige