23 episodes

Gossip Girl møder TMZ, bare i dansk version. Vi holder dig opdateret på alt det gode, det dårlige og det messy fra popkulturen! Og som prikken over i'et giver vi dig også et indblik på vores ustabile, tragikomiske liv. Ingen stres, vi skal nok holde dig underholdt. We got you baby!

XoXo Gossip Girls (aka Lady og Nice)

Tea Time in Real-Time Lady & Nice Matwara

  • News

Gossip Girl møder TMZ, bare i dansk version. Vi holder dig opdateret på alt det gode, det dårlige og det messy fra popkulturen! Og som prikken over i'et giver vi dig også et indblik på vores ustabile, tragikomiske liv. Ingen stres, vi skal nok holde dig underholdt. We got you baby!

XoXo Gossip Girls (aka Lady og Nice)

  Sæsonafslutning!

  Sæsonafslutning!

  Babiessssssss, som nævnt i sidste episode, så rundes sæson 1 af med denne episode 😍Det har været en kæmpe fornøjelse at have jer med på den rejse, og vi glæder os til at fortsætte rejsen i det nye år med sæson 2!! 

  TW: r*p* ved 20:40 og 34:00!

  I dagens episode starter vi ud med en lille life-update, efterfulgt af segmenterne 'celebrity gossip' og 'reality-tv'! Under celebrity news diskuterer vi Cecilie Beck-sagen, Mr. Big aka Christ Noth og de seksuelle anklagelser, Justine Skye og Giveon's brud (what a mess!), Ben Affleck og hans statements omkring hans struggle med alkoholisme, Megan Good og manden DeVon Franklin, som skal skilles og Netflixs Julia Hart fra My Unorthodox Life, som også skal skilles.

  Under reality-tv segmentet snakker vi om Love Island UK - mere specifik Kaz og Tyler's brud, og Luke og Lucies forlovelse. Traileren til Real Housewives of New Jersey sæson 12 er udgivet, og vi glæder os til the mess!!! Real Housewives of Miami er startet igen (efter flere års hiatus) og serien har vundet vores hjerter. 

  Se frem til en sjov og spøjs episode med dine yndlingspiger hahah 3 

  XoXo Lady og Nice

  • 1 hr 29 min
  LARRY HOOVER??????

  LARRY HOOVER??????

  Under denne uges episode har vi som altid en lifeupdate, hvor vi opdaterer Jer på vores velvære og dagligdage. Guess who’s still down bad? NOT NICE THIS TIME HA! *coughs* Vi har også inkorporeret spørgsmål fra vores IG-følgere, hvor vi blandt andet kommer ind på BLM OG ALM, turn on’s og turn off’s ved kærester/crushs og meget mere. Denne uges popkulturer berører kun 3 forskellige emner/kontroverser: heriblandt Jussie Smollet sagen, Madonna vs. Nancy Regean og Drake og Kanyes fælles velgørenhedskoncert til ære for Larry Hoover.

  På trods af at vi oplevede technical malfunctions, så havde vi det virkelig sjovt under hele optagelse af episoden. Vi håber I nyder den lige så meget som vi gjorde 333

  Love yous!

  XoXo Lady og Nice

  • 1 hr 36 min
  "I’m not crazy I swear!"

  "I’m not crazy I swear!"

  Hejjj again babes 3333

  Vi er tilbage med en episode (dog lidt forsinket hehehe). Vores life update er tilgengæld kort! (For once hahah).
  Anyways! I denne episode snakker vi overraskende meget om The Kardashians/Jenners. Y'all did hear that Tristian Thompson cheated on Khloe Kardashian once again, right? :’))) Yeah we got a thing or two to say about this mess. Udover dette, så snakker vi også kort om Travis Scott & Kylie Jenners magazine cover, som blev cancelled og nu leaked (lol). Enough about these culture vultures!! Der er vigtigere ting at snakke omg!! Ifølge rygterne, så er Rihanna gravid, but do we believe it? Hmm.. find out by listening to the pod, babes! 

  I forhold til musiksegmentet, så er the Grammy nominations ude, og vi har selvfølgelig et par kommentarer om de nominerede! Vi snakker også om Doja cat og hendes evner til at være den næste global superstar! Vi kommer også kort ind på hendes nyest musik video featuring Teyana Taylor (that sexy mf!). Apropos Teyana Taylor, så medvirker hun og hendes familie med i en ny kampagne for SKIMS & wowww we have some thirsty comments about her and her man!

  In tv-related news, så snakker vi om den kommende serie, Inventing Anna (NETFLIX) og hvor meget vi glæder os til at se den! You thought we were done??? Ofc not, vi runder af med en snak om The Real housewives of Miami trailer!!!

  Until next time babes!!!

  Xoxo

  Lady & Nice 333

  • 1 hr 34 min
  Hollyweird og deres uendelige trekantsdramaer!

  Hollyweird og deres uendelige trekantsdramaer!

  Heeeeyyyyy,

  Velkommen tilbage til endnu en episode af Tea time in real time! I denne episode snakker vi MEGET KORT om vores privatliv (sidenote: it’s getting better compared to the last week!). Under celebrity news, kommer vi ind på Kim kardashian & Pete Davidsen (do we still believe it’s for PR or not?). Apropos Kim Kardashian, remember her husband Kanye? HA! Anyway, vi snakker lidt om hvor toxic Kanyes reaktion på paparazzi billederne af Kim & Pete er. Also remember he said slavery was a choice? Yeah well we do & we’re ranting about Kanye’s dangerous discourse! Modsat til Kanye, så er Drake’s diskurs ikke så farlig. Men han lagde dog et billede af de to sammen på hans IG & we’re talking about it! We also get into the sad news of Virgil Abloh & Young Dolph passing away (may the Rest In Peace)

  Angående gossip & rumours, så kommer vi ind på rygterne om Saweetie, der angivelig dater rapperen Lil baby. Han er også signed under det samme pladeselskab som hendes ex, Quavo (can you say messy?). While speaking about trekantsdrama, gæt hvem der blev spottet i samme by? DaniLeigh, DaBaby og hans første babymama (what a mess). Apropos mess, did y’all see Summer Walker’s newest tattoo? We got some words for that too!

  I film-verden snakker vi om den nye film King Richard, som omhandler Richard Williams liv. Han er bedre kendt som Serena & Venus’s far, men de er dog ikke hans eneste børn, and we got some tea to spill about that subject!

  Husk også at vi har “guess the blind item” indimellem de forskellig emner & baby you don’t want to miss them this time!!!

  Xoxo

  Lady & Nice 333

  • 1 hr 22 min
  Livet prøver os, og vi er trætte ;/

  Livet prøver os, og vi er trætte ;/

  TW: I dagens episode berører vi emner som depression, angst og s*lvm*rd. Vi har oplevet nogle high highs og low lows de sidste to uger, og det har blandet andet ført til at vi ikke rigtig har kunne fået vores dagligdag til at fungere. Perioder med angst og depression medfører ofte utallige dage i isolation for os - og det er særligt noget, der har påvirket vores relationer til vores tætteste. Lyt med, når vi snakker om hvordan angst og vinterdepression har påvirket os de sidste 2 uger, og hvad vi blandt andet har gjort for at få gang i dagligdagen igen.
  [Følgende afsnit er fra livslinien.dk]
  Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

  Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05
  Du kan skrive til Livsliniens netrådgivning skrivdet.dk. Vi giver dig svar hurtigst muligt og indenfor max en uge. Du har mulighed for at skrive til os op til seks gange
  Du kan kontakte Livsliniens chatrådgivning mandag og torsdag kl. 17-21 samt lørdag og søndag kl. 13-17
  Du kan benytte Livsliniens selvhjælpsprogram, SOS, der er rettet mod at hjælpe personer med selvmordstanker

  XoXo Lady og Nice 3

  • 1 hr 54 min
  ASTROWORLD FESTIVAL

  ASTROWORLD FESTIVAL

  Salut, hej, hi elskede lyttere 3 Det er mandag, og vi har selvfølgelig en masse underholdning til jer. Under lifeupdate kommer vi ind på venskaber, kommunikation og aspirationer. Under celebrity news er Kanye, Kim og Pete Davidson the talk of the town. Kanye mener ikke han er skilt fra Kim endnu, Kim lader datingrygter om hende og Pete Davidson flyde overalt i medierne - the mess just keeps messing. Vi snakker også om hvorfor Chris Pratt endte in the hot seat på de sociale medier. Vi kommer derudover også ind på Joe Budden og hvorfor folk på de sociale medier mente at han gennem en podcast episode sprang ud som biseksuel. Sidst men ikke mindst har vi en lille opdatering om Fetty Waps anholdelse.

  I segmentet for musik starter vi dog med en triggerwarning ved 51. minut. Her snakker vi nemlig om Astroworld Festival og de ulykker der skete til festivalen.

  In less heavy news, så diskuterer vi også Summer Walkers nyeste Album ‘Still Over It’, og Silk Sonics nyeste single ‘Smoking Out The Window’.

  I reality-tv segmentet diskutterer vi yet again RHOBH reunion pt. 4. Vi kommer også ind på den allernyeste franchise Real Housewives of Dubai, og hvilke problematikker der kan opstå ved at filme i Dubai. Ydermere snakker vi om Nene og hendes tiggeri om at vende tilbage til Reah Housewives of Atlanta franchise.

  ENJOYYYYY

  XoXo Gossip Girls hahahaha

  • 1 hr 26 min

Top Podcasts In News

Laurent Sadoux
RFI
RDP África - RTP
Portal Onze Minas
RFI Português
SBS