215 集

Millásreggeli adások

Millásreggeli • Gazdasági Muppet Show Millásreggeli

  • 新聞

Millásreggeli adások

  AI készségfejlesztés, jogdíj rekord - 2020-02-14 08 óra

  AI készségfejlesztés, jogdíj rekord - 2020-02-14 08 óra

  Chris Mattheisent, a Microsoft ügyvezető igazgatóját hívtuk ma meg egy beszélgetésre. A témánk az AI vagy MI, a mesterséges itelligenvcia volt. A beszélgetés fő üzenete az volt, hogy a mesterséges intelligencia terjesztése és a mindennapi rutinba való bekerülése nagyszerű lehetőséget jelent a gazdaság minden szereplője számára, de ezt tanulni kell, ezzel foglalkozni kell. A közös hazai jogkezelő soha ennyi jogdíjat, 9,3 milliárd forintot osztott fel a dalok, zeneművek alkotói, illetve jogutódjaik között. A jogdíj-boom hátteréről Tóth Péter Benjaminnal, az Artisjus üzleti transzformációs igazgatójával beszélgettünk.

  Drezda, referenciasuli, ESG - 2020-02-13 06 óra

  Drezda, referenciasuli, ESG - 2020-02-13 06 óra

  Ella és Linda napján köszöntöttük a hallgatóinkat, Mihálovits kolléga pedig azonnali Napi csata rovatot tartott, annak kapcsán, hogy 1945-ben ezen a napon a brit és amerikai légierő lebombázta Drezdát. Nemzetközi referenciasuli működik a nyóckerben? Mit kell tudni a Komplex Instrukciós Programról? Stein János, a Budapest-Margitsziget Rotary Club elnöke, a KIP projekt vezetője mondta el. Érzékenyen érintette az áfaemelés az új lakások árait, derült ki a legfrissebb adatokból. Balogh László, ingatlan.com vezető gazdasági szakértője ismertette a részleteket. Ebbe tedd a pénzed, ha kaszálni akarsz és a bolygót is védenéd! Tunkli Dani, az Accorde Alapkezelő portfóliómenedzsere adott tippeket Heti alapozónkban.

  Használt izzók és generációk - 2020-02-12 09 óra

  Használt izzók és generációk - 2020-02-12 09 óra

  Mit csináljunk a használt izzókkal? Egyáltalán, mennyire lehet visszaforgatni őket és mennyire tesszük ezt tudatosan? Kovács Béla, az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. ügyvezetője beszélt erről Szuperzöld rovatunkban. A tőzsdenyitásban Ritók Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője mondta el a BÉT első fél órájáról a trendekről számolt be. B******t az x, y, z generációzás? Dr. Füredi Júlia, szervezetpszichológus mondta el véleményét a generációskatuályázásról.

  Brokerchooser és FeHoVa - 2020-02-11 08 óra

  Brokerchooser és FeHoVa - 2020-02-11 08 óra

  Bedő Tibor és Korpos Gergely, a Brokerchooser társalapítói jártak nálunk. Másfél éve jártak nálunk utoljára, azóta óriási fejlődésen ment keresztül a cég. A beszélgetés apropóját egy a társaságról a The Financial Timesban megjelent cikk adta. Az óra végén Szilágyi Balázst, a FeHoVa kiállítási igazgatóját a 27. alkalommal megrendezésre kerülő fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításról kérdeztük.

  Deepfake videók és technikák - 2020-02-10 09 óra

  Deepfake videók és technikák - 2020-02-10 09 óra

  Heuréka-élmény rovatunkban deepfake videók, hang és szöveg észleléséről, technikáiról és a jövőre való hatásukról beszélgettünk Keleti Arthurral, az Önkéntes Kibervédelmi Összefogás elnökével. A tőzsdenyitásban Ritók Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötője mondta el, hogy nyitott a budapesti értéktőzsde. A végére még egy kis forintelemzésre is maradt idő.

  Frankfurti vég, norvég ábrándok - 2020-02-07 09 óra

  Frankfurti vég, norvég ábrándok - 2020-02-07 09 óra

  Albániába mikor foglaljunk, ha márciusban utazunk? A Wizz Air bezárja frankfurti járatát. Fapados infók egyenesen a gurutól. Tőzsdenyitás az Equilor Befektetési Zrt. üzletkötőjével, Ritók Lajossal. Ács mester álomutazása, hajóval a norvég partok mentén.

關於新聞的熱門 Podcast

聽眾還訂閱了