4 episodes

Dongeng Sunda Bah Ocin

Dongeng Bah Ocin masagistudio

    • Society & Culture

Dongeng Sunda Bah Ocin

    Sasakala Cau Manggala - The Tilu

    Sasakala Cau Manggala - The Tilu

    Naon ari cau Manggala téh? Tah, barétomah cau manggala teh cau anu pangeunah-ngeunahna sa alam dunya. Kumaha dongéngna?Wilujeng ngadangukeun. Kaparayuuuunn Sadayanaaaaaaaa

    • 9 min
    Basa Sunda - The Tilu

    Basa Sunda - The Tilu

    Abah dibaturan ku Mas Wagino jeung Jéha ngaguar koran urut nyaéta perkara Basa.Wilujeng ngadangukeun. Kaparayuuuunnn Sadayanaaaaaa

    • 11 min
    Tawarangsa - The Tilu

    Tawarangsa - The Tilu

    Abah, Mas Wagino jeung Jéha Ngaguar ngeunaan alat musik tradisional Jawa Barat nyaéta Tarawangsa.Wilujeng ngadangukeun. Kaparayuuuunnn Sadayanaaaaaaa

    • 7 min
    Sakadang Kuya Rék Dikawinkeun Ka Anakna Patani

    Sakadang Kuya Rék Dikawinkeun Ka Anakna Patani

    Ayeuna Abah seja ngadongéng lalakon Sakadang Kuya anu rék di kawinkeun ka anakna Patani. Mudah-mudahan hikmah tina téma Dongéng ieu tiasa di lenyepan ku urang saréréa. Wilujeng ngadangukeun. Kaparayuuuunn Sadayanaaaaaa.

    • 11 min

Top Podcasts In Society & Culture