9 episodes

Hvordan er det at være med i Løvens hule? Hvor længe er man egentlig derinde? Får man bare pengene stukket i hånden efter programmet?

Dette er blandt andet nogle af de spørgsmål, jeg vil besvare i denne podcast, hvor jeg interviewer tidligere deltagere af Løvens hule.

Så denne podcast er for dig, der vil vide hvad der sker, efter kameraet slukkes.

Efter kameraet slukkes Statum

  • Business

Hvordan er det at være med i Løvens hule? Hvor længe er man egentlig derinde? Får man bare pengene stukket i hånden efter programmet?

Dette er blandt andet nogle af de spørgsmål, jeg vil besvare i denne podcast, hvor jeg interviewer tidligere deltagere af Løvens hule.

Så denne podcast er for dig, der vil vide hvad der sker, efter kameraet slukkes.

  Episode 9: Dialægt

  Episode 9: Dialægt

  Dialægt var med i Løvens Hule i sæson 4, hvor de forhandlede sig til 1.200.000 kr. fra Jesper Buch og Jan Lehrmann for 20% af virksomheden.

  Virksomheden blev stiftet af Nikolaj og Andreas, da de studerede astrofysik på Aarhus Universitet.

  Jeg snakker blandt andet med Nikolaj om, hvordan de var blevet trætte af stjerner og sorte huller, og ville derfor lave et lille hobby projekt, som kunne lære dem om iværksætteri. De tænkte, at det nemmeste måtte være at lave noget med plakater, og sådan kom Dialægt til verdenen.

  Måske havde de ret i, at det var en nem branche, eller også her de været de rigtige dygtige (jeg tror mest på det sidste), for i dag er virksomheden en millionforretning og ikke et hobbyprojekt.

  • 28 min
  Episode 8: AN INY

  Episode 8: AN INY

  I denne episode kan du glæde dig til at blive klogere på slipse-virksomheden AN IVY, der var med i 4 sæson af Løvens Hule, hvor de pitchede sig til 500.000 kr. fra Jesper Buch for 25% af virksomheden.

  I episoden snakker jeg med Nikolaj om, hvorfor de begyndte at sælge slips i en tid hvor moden var, og er, meget casual. Derudover snakker vi om, hvorfor de har udvidet deres produktportefølje til blandt andet skjorter samt hvad Nicolaj tænker om den voksende konkurrence, der er indenfor skjorte. Alene i Løvens Hule har vi set virksomhederne: Barons, Labfresh og Shaping New Tomorrow. Så er der overhovedet plads til flere skjorte brands?

  • 28 min
  Episode 7: L'AMOURBOX

  Episode 7: L'AMOURBOX

  I denne episode taler jeg med Kristoffer Hjerrild, der er founder af L'MOURBOX, som er et abonnementskoncept, hvor du modtager en kasse med romantiske overraskelser 6 gange om året.

  Kristoffer deltog i 4 sæson af Løvens hule, hvor han landede en investering på 1.200.000 kr. fra Mia Wagner og Jan Lehrmann for 25% af hans virksomhed.

  Jeg taler blandt andet med Kristoffer om, hvordan han blev castet til programmet som et potentielt sjovt indslag, men endte med at få stor opmærksomhed fra løverne. Derudover kan du blive klogere på, hvad han fik ud af at deltage.

  Se hans deltagelse i Løvens Hule sæson 4 her: https://www.dr.dk/drtv/se/loevens-hule_83175

  • 27 min
  Episode 6: Statum

  Episode 6: Statum

  Ananas-i-egen-juice-alarm:

  I dette afsnit taler jeg med min medstifter Nicolas Jørgensen omkring vores egen virksomhed - Statum. Vi var nemlig med i tredje sæson af Løvens Hule, hvor vi fik overbevist Tommy Ahlers og Birgit Aaby om, at de tilsammen skulle investere 1.000.000 kr. i vores virksomhed.
  På daværende tidspunkt var Statum en rekrutteringsplatform. Det ændrede sig dog lidt sidenhen, hvilket du også vil høre mere om i afsnittet.

  Selvom det er lidt ananas i egen juice at interviewe sin medstifter omkring vores egen virksomhed, så kan jeg garantere dig for, at indholdet ikke bliver mindre interessant af den grund. Du vil blandt andet høre om, hvordan vi forberedte os til Løvens Hule. Hvordan vi brændte 2.000.000 kr. af og næsten gik konkurs, samt hvordan vi fik vendt det hele rundt i 11. time.

  Hvis du vil se vores optræden i Løvens Hule, kan den ses her: https://www.dr.dk/tv/se/loevens-hule/loevens-hule-iii/loevens-hule-iii-4-8

  • 31 min
  Episode 5: Shaping New Tomorrow

  Episode 5: Shaping New Tomorrow

  I dette afsnit taler jeg med Christoffer Bak, som er medstifter og den kreative hjerne i SNT. Han fortæller blandt andet om, hvordan de næsten kom for sent til optagelsen, hvordan de knækkede koden til deres salg, samt hvordan deres omsætningstal ser ud i dag (spoiler: de er imponerende).

  Shaping New Tomorrow (SNT) er kort sagt et dansk tøjmærke, som gerne vil gøre op med forestillingen om, at pæne bukser ikke er behagelige at have på. De har udviklet et par bukser, som ligner klassiske herrebukser, men føles som joggingbukser. Siden deres deltagelse i Løvens Hule har de fået udbredt deres signaturbukser “The Perfect Pants” til hele Danmark og udvidet deres sortiment til andet end bukser - dog stadig med fokus på lækkert design og behagelig pasform.

  Se deres deltagelse i Løvens Hule sæson 3 her: https://www.dr.dk/tv/se/loevens-hule/loevens-hule-iii/loevens-hule-iii-7-8#!/

  • 31 min
  Episode 4: ISTID

  Episode 4: ISTID

  I dette afsnit kan du møde Nina, som er medstifter af Istid. Nina og hendes partner Anniken var med i anden sæson af Løvens hule, hvor de fik en investering på 450.000 kr.

  Jeg taler blandt andet med Nina om, hvordan det lykkedes dem at starte virksomheden på en ret alternativ måde. Derudover kommer vi ind på, hvordan de ganske impulsivt tilmeldte sig Løvens hule, og, ikke mindst, taler vi om, hvordan de planlægger at overtage Skandinavien ved at gentænke måden at drive isbutik på.

  • 26 min

Top Podcasts In Business

Listeners Also Subscribed To