130 episodes

Online markedsføring på Internettet. En podcast om søgemaskiner, Social Media Marketing, markedsføring med nyhedsbreve, pressemeddelelser, video og podcast. Kort sagt alt indenfor online markedsføring på Internettet.

Online markedsføring på Internettet PotterCut med Ib Potter

  • Marketing

Online markedsføring på Internettet. En podcast om søgemaskiner, Social Media Marketing, markedsføring med nyhedsbreve, pressemeddelelser, video og podcast. Kort sagt alt indenfor online markedsføring på Internettet.

  B2B markedsføring der virker

  B2B markedsføring der virker

  Der er en udbredt opfattelse af, at B2B markedsføring er en svær størrelse. At det er meget svære end det alle de andre sidder med … og at det der virker på B2C markedet, ikke virker på B2B.

  Men måske er det slet ikke så svært endda.

  Hvis du sidder med B2B markedsføring, så skal du altså møde ham her. Steffen Hedebrandt. For han har gjort det. Indenfor B2B markedsføring. Og det er super inspirerende.

  Steffen kommer ind på de principper han bruger, hvilke marketingkanaler der er bedst til B2B markedsføring, marketingplatforme og andet godt.

  • 1 hr
  Sådan arbejder du effektivt, når du arbejder med marketing

  Sådan arbejder du effektivt, når du arbejder med marketing

  ‘Sådan arbejder du effektivt, når du arbejder med marketing.’ Det er Niels Vium der med sin samling af den akkumuleret viden og værktøjer fra 5 års research – inklusiv 100 podcast-afsnit om hvad der skal til for at være effektiv og have mest muligt energi, når du sidder i dit daglige marketingvirke

  For …

  Når du virkelig skal have noget for hånden, har du så en effektiv teknik?

  Ej vel?

  Så skal du lige tjekke pomodoroteknikken ud. Den kan nemlig gøre dig effektiv. ‘Sådan arbejder du effektivt, når du arbejder med marketing” er emnet – og eksperten er Niels Vium.

  Pomodoroteknikken blev opfundet af Francesco Cirillo engang i 1980’erne. Det går ud på at dele dine opgaver op i mindre bidder. Og det skal du med en Timer … så præcist skal det være.

  En pomodoro varer typisk 25 minutter efterfulgt af 5 minutters pause. Derefter starter en ny pomodoro. Efter fire pomodori kommer en pause på 15 til 30 minutter.

  Alt det kommer Niles nærmere ind på …. Han kommer også ind på, hvorfor det er vigtigt at arbejde med sin effektivitet … og hvad du kan gøre mere .. end at bruge den simple pomodoro teknik.

  Sagt på jysk – så er Niels en af de her unge Duracell kaniner der får os andre til se hamrende sløve ud.

  NÅ, men det skal væres slut! For nu skal vi arbejde med tomater & grønsags smoothies… og rykke for vildt.

  Emner er effektivitet – og eksperten er Niels Vium.

  Du får blandt andet svar på de her spørgsmål:

  Hvorfor er det overhovedet relevant at tale om effektivitet?

  Hvad vil det sige at være effektiv?

  Hvorfor være effektiv? (Det går jo alt sammen)

  Hvilke teknikker bruger Niels selv?

  Giv os en god teknik vi kan arbejde med

  Er marketingfolk generelt effektive – eller er de som alle andre?

  Opskriften på grønsagsjuicen nævnt i podcasten,

  • 34 min
  Influencer marketing med Katrine Lee Larsen

  Influencer marketing med Katrine Lee Larsen

  I denne episode skal du høre om, hvordan Lunar Way er lykkes med at bruge influnce marketing. Og så får du 8 punkter fra episodens ekspert – 8 punkter som du bør have styr på, inden du kaster dig ud i influence marketing. Episodens ekspert er marketing manager fra Lunar Way – Katrine Lee Larsen.

  Katrines 8 punkter er:  * Du skal have målbare kpi’er.

  * Du skal kende og forstå dine målgrupper.

  * Du skal bruge (meget) tid på at finde de rette influencer.

  * Det gælder om at skab stærke relationer.

  * Du er nød til at udvide din horisont.

  * Du skal være tålmodig.

  * Markedsføringsloven gælder også her.

  * Du skal ændre dit perspektiv på en influencer.  Strategien Katrine fortæller om er denne3-trin-kanal-strategi:  * Influencers egen platform

  * Social ads

  * Activation  Siden marts 2018 har Luna Way fordoblet deres budget – 4 gange. Det er mere end 3 gang billigere for dem at få sign up’s på influencer native annoncer.

  Og så blev de kåret af Snapchat til Best In Class pga. af deres influencer annoncer

  Lunar Way er gået fra at influencer marketing var ubetydeligt i starten, til at det står for 50% af deres samlede paid budget. 50%!!!! Det er halvdelen af deres paid budget.

  Det gør man kun hvis det virker.

  Katrine Lee Larsen beskæftiget sig med Influencer Marketing i snart 7 år. Hendes karriere indenfor Influencer Marketing startede dog på den anden side af bordet, hvor hun administrerede og havde en af Danmarks første og største blogs.

  Hun har derfor siddet på forreste række siden branchens begyndelse. Hun har deltaget i 300+ blogger-orienterede events og modtaget et hav af mulige og umulige samarbejdsaftaler fra brands, virksomheder og bureauer.

  Kathrine fortæller om, hvordan de arbejder med influencer marketing i Lunar Way – og kommer med 8 punkter – pointer – til dig, hvis du vil have succes med influencer marketing.

   

   

  • 44 min
  E-mail marketing tips med Casper Ackermann

  E-mail marketing tips med Casper Ackermann

  Fremtiden indenfor e-mail marketing tilhører dem, der forstår at bruge e-mails, sms, Facebook og kommende kommunikationsplatforme. Spændende “takes” fra episodens ekspert, hvor emnet er e-mail marketing og eksperten er, Casper Ackermann.

  I denne episode af PotterCut kan du høre om, hvordan Casper arbejder vi med email marketingstruktur, hvordan han bruger automatisk emails og laver kampagne emails.

  Casper er Partner i e-mail marketingbureauet Ackermann Kommunikation. Her sidder han og 9 kollegaer og arbejder med e-mail marketing. Det er for både b2c og b2b … og rigtigt meget webshops.

  Casper deler her, hvordan han arbejder med automations – hvad det er for funnels han gør det i – og hvordan han arbejder med kampagner – og hvornår han gør det i kunderejsen.

  Vi kommer også ind på forskellen på e-mail marketing for en webshop – og dem der ikke har en webshop.

  Og så er der faldgrupperne – alle de fejl vi ikke har lyst til at begå. Dem kommer vi også ind omkring…

  Vi slutter af med et kik ind i fremtiden … en spændende vinkel, som du allerede nu kan forberede dig på .. for jeg tror ikke Casper er så langt fra et plausibelt fremtidsbillede.

  Du kan godt glæde dig til ene gode sager.

  • 41 min
  6 tips til din søgemaskineoptimering

  6 tips til din søgemaskineoptimering

  Hvad er vigtigst når du optimerer dit website til at ligge godt på Google? At få de vigtigste ord ind i dit title tag – eller fokusere på din CTR – Click Trough Rate? Det får du svar på i denne episode af PotterCut, hvor emnet er SEO og eksperten er, Christian Højbo Møller.

  Christian Højbo Møller er vanvittig skarp på data, teknologi og content. Hans erfaring fra både startups og bureau-verden, med kunder som HBO, Just-Eat, Toyota og Ford – giver ham en unik fordel i marketing gamet. Det – og så Christians nysgerrighed betyder, at han ofte opdager nye taktikker og modeller.

  Emnet er søgemaskineoptimering og du skal høre om, hvad CTR betyder for din SEO, synergien mellem din SEO og alle de andre marketingelementer du har gang i – og hvorfor branding er en vigtig del af din optimering. Vi kommer også ind omkring SEO splittestning – og så runer vi af med et cool – gratis tool, som du vil elske.

  Tak til Co3 og itforum for at bakke op om podcasten. Og tak til dig der bakker op ved at anmelde podcasten – like og dele på de sociale medier. Det er gud værd.

  Nu skal det handle om søgemaskineoptimering med episodens ekspert – Christian Højbo Møller.

  Ene gode sager.

  Slå vejen forbi PotterCut, og nup vejledningen til det CTR tool som Christian giver dig. Hvordan er din CTR? Og tag så fat i dem som er i det røde felt – og arbejd med dem.

  Vi høres ved.

  Christian anser sig selv som en 100 meter mester i growth hacking med speciale indenfor SEO.

  Det er vigtigt at analysere CTR. Han har lavet et fedt tool, som burde koste penge, men som du kan få gratis.

      

  • 39 min
  LinkedIn & Social Selling med Leif Carlsen

  LinkedIn & Social Selling med Leif Carlsen

  Du skal holde dig fra ”bølgen” på LinkedIn. Og forstå hvorfor LinkedIn artikler er guld værd – selv om de giver færre visninger end en hurtig opdatering. Og så er der et par ting du bare skal holde dig fra at gøre på LinkedIn.

  Emnet er Sociale Selling – og eksperten er – Leif Carlsen.

  Du får 3 ting der er fedt ved at have styr på sin strategi. Nemlig at du:  * Du får sat retning på hvad du ønsker at opnå med dine social selling/social media indsatser

  * Du bliver klar i spyttet på hvad det er at du ønsker synliggjort overfor markedet

  * Du ved hvilke indsatser du skal gennemføre for at nå i mål med dine strategiske målsætninger  Du får også 2 ting du skal holde dig fra.  * Når du laver salg på LinkedIn og dermed ikke forstår hvad social selling handler om. Det er dit netværk du taler til, ikke en anonym målgruppe.

  * Når du hopper på “bølgen” for at få nogle ekstra hundrede eller tusinde connections  Leif slutter af med at henvise til ”The Golden Circle” Af Simon Sinek. Fordi det handler om hvorfor du gør det du gør – ikke hvad du sælger eller hvordan.

  Leif en passioneret Social Selling og LinkedIn ekspert. Han hjælper virksomheder med at udnytte det potentiale, der ligger i at anvende de sociale medier forretningsmæssigt.

  Til hverdag er han en del af teamet bag rådgivnings- og kursusvirksomhederne Social Selling Company.

  Leif har specialiseret os i at hjælpe B2B-orienterede virksomheder med at indarbejde social selling metodikkerne i deres salgs- og markedsføringsindsatser.

  Leif kommer med en række ting du bør tænke ind i din social selling strategi. OG hvis du ikke har sådan en størrelse (det tror jeg, vi er nogen der ikke lige har styr på), så er der stadig meget at hente ved at lytte til Leif.

  Et hurtigt shout out til webbureaet Co3 og itforum for at bakke op om podcasten.

  Jeg vil meget gerne i kontakt med PotterCut lyttere. På stort set alle kanaler – men specielt på LinkedIn. Så find mig – og lad os connecte. Fortæl gerne om du lytter til podcasten…

  Nu skal det handel om socail selling med LinkedIn ekpserten Leif Carslen.

  Ene gode sager.

  Overvej at skrive et sammenkog til en LinkedIn artikel næste gang du laver godt content til dit website. Overvej eventuelt om det skal være en kollega der skal udgive den på sin LonedIn profil, hvis hans eller hendes netværk er stærkere eller bare anderledes end dig.

  Og måske vi skal tænke i en content plan som også indeholder opdateringer spredt ud på nøglepersoner i virksomheden.

  Vi høres ved.   

   

   

  • 38 min

Top Podcasts In Marketing

Listeners Also Subscribed To