28 min

CG 23: “Justícia” divina Canya Grana | Ràdio Ciutat de Tarragona

• Soccer

El concepte “justícia” és força subjectiu. La setmana passada el Castelló va considerar “justa” la victòria davant el Nàstic per 3-2 a l’últim minut, i ara el Nàstic, fent un partit justet davant el València Mestalla, considera que es va fer justícia per la injustícia a Castàlia amb un gol al 92.

Quanta justícia junta.

Lo important: 3 punts davant un rival directe, que esperem que d’aquí unes setmanes ja no el considerem com a tal i lluitem per estar a la Copa del Rei la temporada que ve.

No ens hem mogut de la classificació, però tenim 3 punts més de distància respecte el playout que es queda a 6, i 7 del descens directe. No és una gran diferència de punts, però són 2 partits de marge que ens ajudaran a encarar el tram decisiu amb una certa confiança (confiança, NO RELAXACIÓ).