11 episodes

Endre OIsen og Terje Jensen i Olsen & Jensens viseklubb på Stord drøser om musikk - og litt anna.

Olsen & Jensens visepod Olsen & Jensens viseklubb

  • Music

Endre OIsen og Terje Jensen i Olsen & Jensens viseklubb på Stord drøser om musikk - og litt anna.

  I Vågen hos Erik Moll

  I Vågen hos Erik Moll

  Erik Moll tar oss med langs sitt livs musikalske landeveg, frå Wisconsin på 50-talet til Hornelandsvågen i dag. Me stoppar mellom anna i Bergen, San Fransisco, København og Austin TX, helsar på Jerry Garcia og Willie Nelson og opplever calypso-feber på Torgallmenningen.

  • 46 min
  Heime hos Solgull Rennemo

  Heime hos Solgull Rennemo

  Dei aller fleste som har eit forhold til musikk i fysisk format på Stord, har også eit forhold til platebaren til Solgull Rennemo. Det starta på Narvesen i 1974, før ho fekk sin eigen platebar på Stord senter i 1985. Visepodden tok turen til Haga for å høyra meir om Solgull si historie. Me var mette og blide då me gjekk derifrå.

  • 37 min
  Heime hos Ole Jacob Hystad

  Heime hos Ole Jacob Hystad

  Verdas hyggelegaste saksofonist kjem frå Stord. Ole Jacob Hystad tok godt imot Olsen & Jensen heime i øvingsrommet på loftet i Aslaksvikjo. Her kan du høyra resultatet.

  • 38 min
  I Sagvåg med Jørn Olav Myhre

  I Sagvåg med Jørn Olav Myhre

  Då Jørn Olav Myhre vaks opp i Sagvåg, skulle ein helst ikkje visa at ein spelte i band, iallfall ikkje overfor jenter. Difor kom han og kompisane på skrøner som at dei skulle til sløyden og jobba litt, når dei eigentleg skulle på øving. Olsen & Jensen inviterte seg sjølv til beste vestkant – på nyopna Heistårnet Pub – for å bli betre kjend med den smilande bassisten. Det blei ei tvers gjennom hyggeleg stund.

  • 56 min
  På Kringlo med skohandlaren

  På Kringlo med skohandlaren

  Denne nye, spontane sendinga er frå Kringla konditori i Borggata på Stord. Olsen gjekk frå Springsteen-bootsa sine på eit lugubert hotell i Bergen i samband med Paul McCartney-konserten tidlegare i sommar. Me har hanka inn skohandlar Einar Hillestad – som tok med seg boots-katalogen – for å skaffa Olsen nytt fottøy. Visste du forresten at Hillestad er den einaste mopparen i landet som har blitt utvist? PS! Carola har fylt 50 år sidan sist.

  • 28 min
  Sommarregn på Osvald pub

  Sommarregn på Osvald pub

  I ei intens regnbye onsdag kveld, sat Olsen & Jensen i den innerste kroken på Osvald pub og drøste fram ny episode: Olsen & Jensens spontane (og relativt innhaldslause) sommarpod. Utan gjest – men med "ringer en venn". Her får du høyra litt om musikarar som opptrer som tjuvar, karusellane på Tusenfryd, laksefiske i Matreelva og litt om storleiken på ballane til spermkvalen. God sommar vidare!

  • 33 min

Top Podcasts In Music