10 episodi

Podcasten hvor dine værter Josefine Roos og Sofie Vallund reflekterer over livet som alenemor på godt og ondt, et emne ad gangen.

Alenemor og... Josefine og Sofie

  • Bambini e famiglia

Podcasten hvor dine værter Josefine Roos og Sofie Vallund reflekterer over livet som alenemor på godt og ondt, et emne ad gangen.

  S1E10 Sorg

  S1E10 Sorg

  Hvordan bearbejder man sin egen sorg, imens man står alene med ansvaret for et barn? Hvor meget må man vise sit barn, at man er ked af det? Hvordan skærmer man sit barn imod sin egen sorg? Må frygten for sorg i fremtiden diktere nutidens valg? Og hvor finder man plads til sig selv i sårbarheden, når et andet menneske er afhængig af, at man er en klippe i deres tilværelse? Vi taler om dødsfald i familien, skilsmisse, frygten for fremtidens sorger og nutidens mindre hverdagssorger.

  • 1h
  S1E9 Kroppen

  S1E9 Kroppen

  I årets første afsnit taler vi om kroppen, herunder kroppen i forhold til sex og dating, mad og motion, og hvordan vi med mere eller mindre held forholder os til emnerne som singler med små børn.

  • 1h 8 min
  S1E8 Julen

  S1E8 Julen

  I ottende afsnit taler vi om julen og nytåret. Hvordan føles det at skulle dele sit barn og måske give afkald på dem i højtiden? Og hvilke traditioner ønsker vi at give videre til vores børn?

  • 58 min
  S1E7 Ensomheden

  S1E7 Ensomheden

  I syvende afsnit er Sofie syg, og Josefine har tømmermænd, men humøret er højt i studiet, selvom emnet er ensomhed, og det er koldt og mørkt udenfor. Vi taler om ensomheden, der rammer, når tilværelsen som enlig forælder er helt ny, og om hvordan den noget anderledes gør sig gældende i den etablerede alene-tilværelse.

  • 56 min
  S1E6 Hverdagen

  S1E6 Hverdagen

  I sjette afsnit taler vi om hverdagen. Hvordan er det pludselig at stå alene med ansvaret for et lille barn? Hvordan har vi organiseret os praktisk i forhold til arbejde? Og hvordan trives vores børn i hverdagen som skilsmissebørn?

  • 52 min
  S1E5 Dating del 2

  S1E5 Dating del 2

  I femte afsnit taler vi videre om dating. Vi reflekterer over, hvilke behov vi søger at få dækket i forbindelse med dating, hvordan vi håndterer afvisninger og ikke mindst, om vi kunne finde på at introducere en date for vores børn.

  • 56 min

Top podcast nella categoria Bambini e famiglia

Gli ascoltatori si sono iscritti anche a