12 episodi

Welkom bij de podcast Nachtelijke Uurtjes. In Nachtelijke Uurtjes praten Liz & Noah over onderwerpen waar iedereen wel eens over nadenkt, maar het niet uit. Nachtelijke Uurtjes zijn net de diepe gesprekken die je met je vrienden hebt om 03:00 uur met een borreltje.

Nachtelijke Uurtjes Noah en Liz

  • Diari

Welkom bij de podcast Nachtelijke Uurtjes. In Nachtelijke Uurtjes praten Liz & Noah over onderwerpen waar iedereen wel eens over nadenkt, maar het niet uit. Nachtelijke Uurtjes zijn net de diepe gesprekken die je met je vrienden hebt om 03:00 uur met een borreltje.

  Misbruikt door BN'ers

  Misbruikt door BN'ers

  Welkom bij onze twaalfde aflevering van de podcast Nachtelijke Uurtjes. In Nachtelijke Uurtjes praten wij over onderwerpen waar iedereen wel eens over nadenkt, maar het niet uit. Nachtelijke Uurtjes zijn net de diepe gesprekken die je met je vrienden hebt om 03:00 uur met een borreltje.

  In deze aflevering van Nachtelijke Uurtjes gaan we het hebben over de opkomende Instagram accounts tegen ABUSING door BN'ers. Moet ik me hiervoor schamen? Wat is het doel van zo'n Instagram account? Moet er meer over gesproken worden in het openbaar? En moeten deze zogenaamde rappers en designers aangepakt worden? Wat vinden wij.....

  • 17 min
  De festival goeroes

  De festival goeroes

  Welkom bij onze elfde aflevering van de podcast Nachtelijke Uurtjes. In Nachtelijke Uurtjes praten wij over onderwerpen waar iedereen wel eens over nadenkt, maar het niet uit. Nachtelijke Uurtjes zijn net de diepe gesprekken die je met je vrienden hebt om 03:00 uur met een borreltje.

  In deze aflevering van Nachtelijke Uurtjes gaan we het hebben over het, jawel, festivalseizoen. Wij kunnen niet wachten tot alle festivals weer gepland staan! Maar wat moet je nou echt weten voor je naar een festival gaat? En wat schijnt juist een ''DONT DO THIS'' te zijn?

  • 23 min
  De MAT-ERI-ALI-SME

  De MAT-ERI-ALI-SME

  Welkom bij onze TIENDE aflevering van de podcast Nachtelijke Uurtjes. In Nachtelijke Uurtjes praten wij over onderwerpen waar iedereen wel eens over nadenkt, maar het niet uit. Nachtelijke Uurtjes zijn net de diepe gesprekken die je met je vrienden hebt om 03:00 uur met een borreltje.

  In deze aflevering van Nachtelijke Uurtjes gaan we het hebben over (het meest moeilijke woord volgens Liz) materialisme. Zijn wij materialistisch? Hoe vaak spreekt Liz dit woord verkeerd uit? Is de nieuwe trend minimalisme?

  • 20 min
  De gender survivalgids

  De gender survivalgids

  Welkom bij onze negende aflevering van de podcast Nachtelijke Uurtjes. In Nachtelijke Uurtjes praten wij over onderwerpen waar iedereen wel eens over nadenkt, maar het niet uit. Nachtelijke Uurtjes zijn net de diepe gesprekken die je met je vrienden hebt om 03:00 uur met een borreltje.

  In deze aflevering van Nachtelijke Uurtjes gaan we het hebben over de meest voorkomende vragen voor het andere geslacht. Wij maken met deze aflevering jouw libie makkelijker! Waarom gaan vrouwen met zijn allen naar de wc? Hoe zit het met de one night stands? 

  • 27 min
  De tabula rasa

  De tabula rasa

  Welkom bij onze achtste aflevering van de podcast Nachtelijke Uurtjes. In Nachtelijke Uurtjes praten wij over onderwerpen waar iedereen wel eens over nadenkt, maar het niet uit. Nachtelijke Uurtjes zijn net de diepe gesprekken die je met je vrienden hebt om 03:00 uur met een borreltje.

  In deze aflevering van Nachtelijke Uurtjes gaan we het hebben over tabula rasa. Staat jouw leven geschreven of heb je zelf het stuur in handen? Geloof jij in toeval of bestaat dat niet?

  • 20 min
  De geluk

  De geluk

  Welkom bij onze zevende aflevering van de podcast Nachtelijke Uurtjes. In Nachtelijke Uurtjes praten wij over onderwerpen waar iedereen wel eens over nadenkt, maar het niet uit. Nachtelijke Uurtjes zijn net de diepe gesprekken die je met je vrienden hebt om 03:00 uur met een borreltje.

  In deze aflevering van Nachtelijke Uurtjes gaan we het hebben over geluk. Wat betekent geluk voor jou? Maakt geld gelukkig? Op de schaal van 1 tot 10, hoe gelukkig ben jij?

  • 19 min

Top podcast nella categoria Diari