300 episodes

Escolta l’actualitat local de la setmana a l’Info de Ripollet Ràdio. Coneix la informació política, cultural i social de Ripollet amb els seus protagonistes. Realitzat per la Redacció del Patronat Municipal de Comunicació.

Info Setmanal Info Setmanal

  • Society & Culture

Escolta l’actualitat local de la setmana a l’Info de Ripollet Ràdio. Coneix la informació política, cultural i social de Ripollet amb els seus protagonistes. Realitzat per la Redacció del Patronat Municipal de Comunicació.

  Info Setmanal 26/01/2023

  Info Setmanal 26/01/2023

  A l’Info Setmanal 580, hem parlat de diversos temes relacionats amb el Ple Municipal d’aquest dijous. Hem començat parlant de la modificació de pressupost que es votarà al Ple, amb la 1a tinenta d’alcalde d’Economia, Pilar Castillejo, que també ha fet balanç del sistema de recollida d’escombraries Ripollet Aporta. A continuació, hem conegut el Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic de la mà del regidor de Protecció del Medi, Èric Plata, que també ens parlarà dels treballs de neteja de les lleres que tot just s’han enllestit. Tot seguit, hem comentat el Pla Estratègic Industrial que es votarà a la sessió de Ple, amb la regidora d’Empresa i Comerç, Txell Caler. Hem arribat a la recta final del programa coneixent les reivindicacions del sector sanitari amb la doctora Carolina Roser, metgessa de família i delegada de Metges de Catalunya a la regió d’Atenció Primària Metropolitana Nord. Hem tancat l’informatiu repassant els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

  Foto: Carolina Roser, metgessa de família i delegada de Metges de Catalunya a la regió d’Atenció Primària Metropolitana Nord.

  • 1 hr 53 min
  Info Setmanal 19/01/2023

  Info Setmanal 19/01/2023

  A l’Info Setmanal 579, hem conegut la candidatura de Valents per a les Eleccions Municipals del mes de maig amb el seu cap de llista, Josep Gabarra, que en el passat Ple va abandonar la disciplina de Ciutadans. A continuació, hem conversat amb el candidat del PSC a l’alcaldia de Ripollet, Luís Tirado, que ha fet balanç del darrer any. Tot seguit, hem parlat amb les associacions de veïns de Can Mas i del carrer Maragall, que es queixen perquè no poden disposar dels seus antics espais als centres cívics. Hem parlat amb Pepe Muñoz, president de l’AV Can Mas; Ramón Marcos Sierra, vocal, i Juan Chaves, tresorer, i José Luís Suárez, membre de l’AV Maragall. Hem tancat l’informatiu repassant els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

   

  Foto: Pepe Muñoz, president de l’AV Can Mas; Ramón Marcos Sierra, vocal, i Juan Chaves, tresorer.

  • 1 hr 55 min
  Info Setmanal 12/01/2023

  Info Setmanal 12/01/2023

  A l’Info Setmanal 578, hem parlat sobre la reobertura de les instal·lacions de l’Associació de Veïns de Can Clos, tancades des de l’inici de la pandèmia, amb Juan Verdugo i Bonifacio Gómez Sierra, secretari i vocal de l’entitat. A continuació, hem conversat amb l’alcalde de Ripollet, José M. Osuna, per fer balanç del darrer any, el compliment del Pla d’Acció Municipal i les eleccions municipals del mes de maig. Tot seguit, hem connectat en directe amb la concentració que es realitzava a la plaça del Molí, organitzada pel Comitè de Dones, per protestar per l’onada de feminicidis dels últims dies i recordar les Quatre dones assassinades aquesta setmana. Hem parlat amb Helena Bea, membre del Comitè de Dones de Ripollet. Hem tancat l’informatiu repassant els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

   

  Foto: Helena Bea, durant la concentració de rebuig als feminicidis d’aquests darrers dies.

  • 1 hr 54 min
  Info Setmanal 22/12/2022

  Info Setmanal 22/12/2022

  A l’Info Setmanal 577, hem parlat sobre la futura Plataforma de serveis per a la gent gran, que contempla la residència i el centre de dia, amb Reyes Muñoz, regidora de Drets Socials i d’Habitatge. A continuació, hem conegut les reivindicacions del Fòrum Soterrem l’Autopista, amb la seva portaveu, Lídia Virgil. Tot seguit, hem conversat sobre la Cavalcada de Reis, amb Marc Rodrigo i Noelia Cárdenas, membres de l’entitat Ripollet Costums i Tradicions. Després, hem explicat la darrera sessió de Nits de Música, que va tenir els Inútils de la Cuina com a protagonistes. N’hem parlat amb un dels seus membres, Ángel Esteve. Finalment, hem parlat de l’exitosa festa dels anys 80 organitzada pel programa radiofònic “EGB FM”, amb un dels presentadors de l’espai, Valen del Olmo. Hem tancat l’informatiu repassant els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

   

  Foto: Valen del Olmo, presentador del programa “EGB FM”.

  • 1 hr 54 min
  Info Setmanal 15/12/2022

  Info Setmanal 15/12/2022

  A l’Info Setmanal 576, hem parlat sobre els residus industrials i la seva gestió, amb Txell Caler, regidora d’Empresa i Comerç, i Alfonso López, president de l’Associació d’Empreses de Ripollet. A continuació, hem conegut les reivindicacions de la Plataforma Unificada No Tribut Metropolità, amb un dels seus membres, Armand Capdevila. Tot seguit, hem conversat amb Pere Padró, president de l’Agrupació de Pessebristes de Ripollet, que aquesta setmana han inaugurat la seva 43a exposició. Després, hem avançat els detalls de la representació d’“Els Pastorets” a càrrec d’Amics del Teatre, amb Mònica López, directora artística de l’entitat, i Marta López, coordinadora de la representació. Finalment, hem parlat sobre el Quinto de Nadal que organitza Diables de Ripollet amb dos dels seus membres, Gemma Rifer i Borja Palomero. Hem tancat l’informatiu repassant els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

   

  Foto: Marta López, coordinadora de “Els Pastorets”, i Mònica López, directora artística d’Amics del Teatre.

  • 1 hr 54 min
  Info Setmanal 01/12/2022

  Info Setmanal 01/12/2022

  A l’Info Setmanal 575, hem parlat de la campanya de Nadal i les activitats que es duran a terme en les pròximes setmanes amb Txell Caler, regidora d’Empresa i Comerç, i Andrea Guijarro, regidora d’Esports. A continuació, hem conversat sobre el tenor Gaietà Renom, del qual es commemora el 25è aniversari de la seva mort, amb la seva filla Glòria Renom, i el coordinador de les Nits de Música, Ángel Esteve. Tot seguit, hem conegut Marta Bartac, autora del poemari “De furia y miel”. Finalment, hem parlat sobre el Gran Recapte d’aliments amb Gisela Aguilera i Lucía Martín, voluntàries de la iniciativa, i Andreas Parasyris, coordinador del Gran Recapte a Ripollet. Hem tancat l’informatiu repassant els continguts de la setmana de la “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

   

  Foto: Glòria Renom, filla del tenor Gaietà Renom, i el coordinador de les Nits de Música, Ángel Esteve.

  • 1 hr 55 min

Top Podcasts In @@categoryName@@

Joana Raja
El Corralón del Blues
Ángel Esteve
Viaje Al Reino Del Metal
Cor Blau
Entretots