50エピソード

‘Soundvenue streamer’ sætter krogen i de mest opsigtsvækkende serier og film fra det uudtømmelige streamingdyb. Hver uge og på under en halv time tørner filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich sammen om de to mest interessante titler – og om det emne, der er på alles læber lige nu.

Soundvenue streamer Soundvenue

  • 映画レビュー

‘Soundvenue streamer’ sætter krogen i de mest opsigtsvækkende serier og film fra det uudtømmelige streamingdyb. Hver uge og på under en halv time tørner filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich sammen om de to mest interessante titler – og om det emne, der er på alles læber lige nu.

  Kan DR3-serien ’Fars pige’ overhovedet forsvares?

  Kan DR3-serien ’Fars pige’ overhovedet forsvares?

  »Licens til at blive dummere«.
  Sådan beskrev Soundvenues podcastvært og filmskribent Lise Ulrich i sidste uge DR3-serien ’Fars pige’, hvis portræt af rigmandsdatteren Alva og hendes curling-far på Østerbro skaber vild debat på de sociale medier og forargede overskrifter i dagspressen.
  Men kan vi ikke også lære noget væsentligt fra serien, der vel sådan set forsøger at påpege det skadelige i at overforkæle privilegerede unge? Det spørger Soundvenue Streamers anden halvdel og filmredaktør Jacob Ludvigsen om, når han leger djævlens advokat overfor Lises skrappe DR-dom.
  Inden boksehandskerne flyver af, skal det imidlertid handle om noget helt andet:
  Ført ser værterne nærmere på den spritnye teaser for ’Stranger Things’ sæson 4 – der indeholder en signifikant spoiler for alle dem, der måtte have siddet på kanten af stolesædet under sæson 3’s finale! – og derefter går turen til Italien, Mexico og USA i ’ZeroZeroZero’ på HBO Nordic. En narkoserie, der har ligget højt på Jacobs liste over 2020’s mest ventede titler.
  Lyt med og få ugens skarpeste streamingtips – alt sammen på en halv time.
  Læs Lises klumme om 'Fars pige' her
  Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere i Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.

  • 30分
  Obamas første Netflix-dokumentar er komisk Oscar-guld

  Obamas første Netflix-dokumentar er komisk Oscar-guld

  Ugen er badet i Oscar-uddelingens gyldne afterglow, og i den anledning dykker Soundvenues streaming-podcast ned i to Oscar-aktuelle dokumentarfilm fra Netflix.
  Absurde, Obama-producerede ’American Factory’ løb med prisen for Bedste dokumentarfilm, mens frustrerende faretruende ’The Edge of Democracy’ måtte ’nøjes’ med æren ved at være blandt de fem nominerede. Men hvad er det for to – meget forskellige – film?
  Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich vender først op- og nedture ved selve Oscar-showet (det tæller også som streaming!), Lise får mulighed for at nævne den newzealandske instruktør Taika Waititi for 117 gang i podcastens levetid (stadig semi-streaming-relateret!), hvorefter spotlyset rettes mod dokumentarfeltet, der sjældent har stået stærkere end i år.
  Hvad sker der, når et kinesisk firma forsøger at indføre snorlige kinesiske tilstande på en ærkeamerikansk fabrik i Ohio? Og hvorfor giver skildringen af brasiliansk politik begge podcastværter gåsehud?
  Få svarene i Soundvenue Streamer, der guider dig til ugens virkelighedsnære øjenåbnere i streamingdybet.
  Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere i Spotify, iTunes eller i dine foretrukne podcast-app.

  • 36分
  Special guest Claes Bang taler Dracula, Bond-rygter og sms’er fra Mick Jagger

  Special guest Claes Bang taler Dracula, Bond-rygter og sms’er fra Mick Jagger

  Han blev håndplukket til at spille ikoniske Dracula af serieskaberne bag ’Sherlock’.
  Han tog Cannes med storm i Ruben Östlunds geniale Guldpalme-vinder ’The Square’.
  Han er på rekordtid blevet en af Danmarks mest ombejlede verdensfilmstjerner.
  Og nu er Claes Bang så her, i studiet hos SOUNDVENUE STREAMER, hvor han veloplagt og hudløst ærligt løfter sløret for oplevelserne med ’Dracula’– fra Netflix-succes til nøgenscener i minusgrader, og stuntet, hvor kom til at overskride sine egne grænser.
  Sammen med Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich vender Bang også de verserende James Bond-rygter (will he/won’t he?) og fortæller om sit kommende projekt med ’The Lighthouse’-instruktøren Robert Eggers og Nicole Kidman.
  Hvilke serier streamer Claes Bang? Hvem hepper han på til Oscar-uddelingen? Hvorfor får han sms’er fra Mick Jagger? Og får vi ham snart at se i en dansk film?
  Alt dette og meget mere får du svar på, når skuespilleren åbner op for posen i denne særudgave af SOUNDVENUE STREAMER.
  SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

  • 1 時間4分
  Utøya-serien ’22. juli’ + Adam Sandler i ’Uncut Gems’

  Utøya-serien ’22. juli’ + Adam Sandler i ’Uncut Gems’

  Efter to spillefilm og en dokumentar om tragedien på Utøya kunne man fristes til at stille spørgsmålstegn ved, om vi nu også har behov for at se begivenhederne udfoldet i en seks timer lang dramaserie.
  Så kan NRK’s ’22. juli’ overbevise vores to podcastværter om sin relevans?
  Filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich diskuterer serien, der har været over otte år undervejs og krævet enorm research – og som har et ganske andet fokus end filminstruktørerne Erik Poppes ’Utøya: 22. juli’ og Paul Greengrass ’22. juli’.
  Inden podcasten vender blikket mod vor nabo mod nord, skal det imidlertid handle om noget helt andet i Safdie-brødrenes (’Good Time’) længe ventede ’Uncut Gems’ med Adam Sandler.
  Komikeren har her en af sine seriøse roller som speed-snakkende juveler i New Yorks diamantdistrikt, og fortællingen ræser afsted i et så hektisk tempo, at The Guardians filmanmelder i spøg har anbefalet at udstyre filmen med en helbredsadvarsel.
  Men hvad mener Jacob og Lise om Safdie/Sandler-ægteskabet på Netflix? Blev Sandler snydt for en Oscar-nominering? Og hvad laver The Weeknd på rollelisten?
  Få svarene i SOUNDVENUE STREAMER, der også runder den nye trailer til Susanne Biers HBO-serie ’The Undoing’ med Nicole Kidman og nyheden om et nyt samarbejde mellem ’True Detective’-kollegerne Matthew McConaughey og Nic Pizzolatto.
  SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere i iTunes, Spotify eller i din foretrukne podcast-app.

  • 34分
  HBO-gys i ’The Outsider’ og ’Veep’-skaberens nye komedieserie

  HBO-gys i ’The Outsider’ og ’Veep’-skaberens nye komedieserie

  Endnu et serieår, endnu en Stephen King-seriefilmatisering. Men har vi ikke snart fået nok gys fra horror-mesteren fra Maine?
  Aldrig i livet, mener især den ene halvdel af SOUNDVENUE STREAMER’s værtsduo, der i sin gyserbesættelse er gået så langt som til at tigge HBO Nordic for flere episoder af ’The Outsider’ asap (!).
  Den nye serie, der har Jason Bateman og Ben Mendelsohn i hovedrollerne, spiller ud som et kuriøst mashup af ’True Detective’ og ’It’ med adskillige twists i ærmet og en uhygge-faktor, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen.
  Men kan 'The Outsider' også holde dampen oppe på den lange bane uden at fortabe sig i »klassisk Stephen King-mumbojumbo«?
  Jacob og Lise diskuterer pros and cons, inden snakken bevæger sig over i mere letbenet territorium i komedieserien ’Avenue 5’ fra selveste ’Veep’-skaberen Armando Iannucci.
  Her spiller Hugh Laurie kaptajn på et luksuriøst cruise-rumskib, der pludselig kommer i store problemer, men der er ikke helt enighed i podcaststudiet om, hvorvidt seriens gakkede format nu også er så morsomt, som man med rette kunne forvente sig af Iannucci.
  Og så vender værterne også ugens mest mystiske Netflix-fødselsdagsgave fra ingen ringere end David Lynch, der netop har rundet de 74.
  Lyt med og få ugens forkromede streamingoverblik på under en halv time, når Jacob og Lise dykker ned i de mest interessante titler fra streamingdybet.
  SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify, iTunes eller din foretrukne podcast-app.

  • 28分
  Her er 2020’s mest ventede serier – med David Simon, Cate Blanchett og masser af narko

  Her er 2020’s mest ventede serier – med David Simon, Cate Blanchett og masser af narko

  2020 byder på et overflødighedshorn af nye streaming-film og serier, så i denne uge guider Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich dig til de mest interessante titler, du skal holde skarpt øje med.
  Værterne peger på de serier, vi kommer til at snakke mest om ved vandautomaten, de mest stjernespækkede (Kidman! Blanchett! Bier!), de bedste tilbagevendende serier (host, ’Fargo’, host!) og naturligvis årets absolut mest imødesete nye serie over dem alle.
  Det skal handle om ’The Wire’-skaberen David Simons nye HBO-projekt, Jacobs aversion mod kvinderettighedsfilm (...), ’Skam’-skuespillere på overnaturlige Netflix-eventyr og Lises forkærlighed for Adam Sandlers seriøse sider. Og meget, meget mere.
  Få streaming-overblikket over 2020 – på en skarp halv time.
  SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt. Du kan lytte og abonnere via Spotify, iTunes eller i din foretrukne podcast-app.

  • 31分

映画レビューのトップPodcast

他のリスナーはこちらのサブスクリプションにも登録しています