에피소드 200개

Morgen med Nicolas

Morgen med Nicolas Radio Play DK

  • 엔터테인먼트 뉴스

Morgen med Nicolas

  "Jeg har stået og kigget lidt på hende engang"

  "Jeg har stået og kigget lidt på hende engang"

  Dette er podcasten fra morgenshowet, som i dag er fyldt med Tessa, I dag-quizzen, en uhyggelig historie lavet af lytterne ud fra et skrækscenarie, "Rødtlyssangen", "Hvis nyheden var en sang"-sangen og meget mere. Tessa får bl.a. ringet til Helle Thorning-Schmidt, vi får et meget spontant opkald fra en sød lytter og Rødtlyssang-deltageren finder vi ud af har kigget på praktikanten Emma. Forklaring følger...

  • 36분
  Afsnittet hvor Nicolas bliver tatoveret live i radioen!!!

  Afsnittet hvor Nicolas bliver tatoveret live i radioen!!!

  I morgenshowet fik vi besøg af Ida Laurberg, og det interview tog en drejning.. Ida og Nicolas fik nemlig en vaske ægte "veninde tatovering"! Vi har fortsat lavede en "hvad er det værste der kunne ske"-historie med hjælp fra alle jer lyttere, vi har hørt L.O.C læse uhyggeligt op, hørt Rødtlyssangen, quizzet og meget mere. Rigtig god fornøjelse!

  • 38분
  "Morfar har du nogensinde kaldt nogen for en bitch?"

  "Morfar har du nogensinde kaldt nogen for en bitch?"

  I dag har igen været i uhyggens tegn... vi har igen i dag lavet en hvad-er-det-værste-der-kunne-ske-historie med lytterne. Vi slukker også endnu engang for al lyd i radioen, og når det sker ringer alarmerne på stationen og meddeler "silence". Derefter sætter vores sikkerhedssystem selv en sang på. En hvilken som helst sang - og det har vi selvfølgelig lavet en quiz ud af. Faustix er forbi studiet for at snakke om hans nye sang, vild med dans og støvsugere? Mormor er også forbi for at bedømme tre hiphop numre, vi finder en vinder af et taco kit fra Santa Maria og meget meget mere. Rigtig god fornøjelse med podcasten!

  • 35분
  Når du kommer til at slå din patient ihjel pga. en medicinfejl...

  Når du kommer til at slå din patient ihjel pga. en medicinfejl...

  Det er mandag, der er Monday Service, og vi har gang i en uhyggelig uge. Det er halloween-uge, og vi har fokus på skrækscenarier og spørger os selv og lytterne; hvad det værste der kan ske er. Sammen med jer lyttere får vi lavet en historie, som vi laver til en T-shirt og sender til en heldig vinder blandt budene. Vi har også gjort det som Nicolas mest frygter, når han er på arbejde - at der bliver helt stille i radioen... og det har vi lavet en lille quiz ud af. Du kan også lytte til "Hvis nyheden var en sang", Rødtlys-sangen, I dag quizzen og meget mere. God fornøjelse!

  • 24분
  Hypnotisering af frøer for dummies

  Hypnotisering af frøer for dummies

  I dag har været fuld af massere god musik i New Music Friday. Her i showet kalder vi det dog Nerf Music Friday, fordi vi skyder de nyeste hits i gang med en den nurf-gun vi har i studiet. Vi har også haft besøg af Drew Sycamore, som snakker om hendes nye single, vi bliver nostalgiske og snakker gamle ringetoner, Emma fortæller os noget vi ikke ved, der er I dag Quiz og meget meget mere. Rigtig god fornøjelse og god weekend!

  • 38분
  "Jeg har en alpaca fra morgenstunden"

  "Jeg har en alpaca fra morgenstunden"

  Dette er afsnitter hvor vi fandt ud af at en alpaca også er beskyttet af gdpr... forklaring følger! Nicolas og Emma har også tjekket hinanden kontoudtog, vi har hørt "hvis nyheden var en sang", rødtlys-sangen, haft en hyggelig I Dag Quiz og meget mere. God fornøjelse med podcasten!

  • 32분

인기 엔터테인먼트 뉴스 팟캐스트

청취자가 구독한 다른 항목

Radio Play DK의 다른 콘텐츠