에피소드 71개

Hello, SET-lers!

We're back! We are realeasing weekly episodes after a hiatus. Jump right in and start listening!

In each episode, we talk about different topics, be it about cultures, exploring current issues, managing finances, or simply being adults (ugh, we know).

With Love,
Gio and Kiky

Instagram: @englishtoday
YouTube: English Today Indonesia
TikTok: @englishtodayindonesia
Website: www.englishtoday.co.id

Interested in learning with us?
Contact +6221 29 771 550 / +6221 745 62 96

English Today - Your Professional Learning Partner

Speak English Today English Today

    • 교육

Hello, SET-lers!

We're back! We are realeasing weekly episodes after a hiatus. Jump right in and start listening!

In each episode, we talk about different topics, be it about cultures, exploring current issues, managing finances, or simply being adults (ugh, we know).

With Love,
Gio and Kiky

Instagram: @englishtoday
YouTube: English Today Indonesia
TikTok: @englishtodayindonesia
Website: www.englishtoday.co.id

Interested in learning with us?
Contact +6221 29 771 550 / +6221 745 62 96

English Today - Your Professional Learning Partner

    Episode 72 [English Today] See You Later, Alligator!

    Episode 72 [English Today] See You Later, Alligator!

    Hi guys! This is our last episode of Speak English Today! 
    Hope to see you again next time! Keep practicing ok! 
    Love,
    Gio & Kiky

    • 29분
    [English Today] Syllable Stress

    [English Today] Syllable Stress

    Buat SETlers yang lagi sering praktek English Conversation, wajib banget save episode SET kali ini. Disini kita bakal belajar yang namanya syllable stress. Syllable stress itu penting banget lho buat ngebedain makna atau konteks yang kita maksud waktu berbicara, biar engga miscom. 
    Kalian bisa dengerin episode ini di YouTube, IGTV, Apple Podcast, dan juga Spotify!

    • 27분
    [Adulting] Team Kiky VS Team Gio

    [Adulting] Team Kiky VS Team Gio

    Hi SETlers, episode kali ini kocak banget, lho. Kita bakal belajar tentang kepribadian manusia bareng Kiky sama Gio. Ada beberapa pertanyaan diskusi di episode ini yang bisa kamu pakai buat diskusi dengan sahabat kali juga.
    Yuk, langsung dengerin aja. Available juga di Instagram, Spotify,Apple Podcast,  YouTube, dan Facebook.

    • 24분
    [Adulting] Getting Back with Your Ex

    [Adulting] Getting Back with Your Ex

    Hi SETlers! What do you think about the idea of getting back with your ex? Is it a good idea? or a bad idea? Gio and Kiky are discussing things you need to consider if you think getting back with your ex is a good idea. Hope it helps you to make your decision SETLers! Let us know your comment on our IG post : englishtoday or youtube channel: englishtodayindonesia. 

    • 15분
    Back to office, are you ready?

    Back to office, are you ready?

    Tim WFO angkat tangan! Kebanyakan perusahaan udah mulai kerja dari kantor, nih. Kantor kamu, gimana? Udah WFO atau masih WFH? Di episode ini, Kiki sama Gio bakal bahas tentang kenangan-kenangan mereka pas WFO plus culture apa aja sih yang dibutuhin pas WFH. Yuk, kita dengerin obrolan asyik Gio sama Kiki. Tapi ada syaratnya! 
    Dengerin podcast ada syaratnya? 🤔 Iya! Karena di podcast ini ada reading exercise-nya, kalian harus baca artikelnya dulu yah. Bisa langsung dibaca di https://www.pwc.com/us/en/services/governance-insights-center/library/covid-19-returning-workplace-boards.html yups.
    Habis baca, boleh nii kita denger pendapat SETlers tentang WFH atau WFO. Drop your thought in the comment box below.

    • 19분
    Short Sleeper VS Long Sleeper

    Short Sleeper VS Long Sleeper

    Hello SETLers! 
    In this episode, we'll have a listening exercise about a type of person who is either a short sleeper or a long sleeper. Try to listen to the reading passage read by Kiky and Gio, and then answer the questions. Let us know if you got it all correct or is there some wrong answers. And oh, which one are you? are you a short sleeper or a long sleeper? 
     

    • 23분

인기 교육 팟캐스트

Culips English Podcast
© 주식회사 모모콘
SBS
Lindsay McMahon and Michelle Kaplan
뉴욕남자
해커스 어학연구소