52 episodes

Koju god igru da igramo, biramo svoje partnere jer život je igra!

MaxBet Podcast MaxBet Podcast

  • Sport

Koju god igru da igramo, biramo svoje partnere jer život je igra!

  TROČLANA KOMISIJA #36

  TROČLANA KOMISIJA #36

  Tročlana "Toksična" komisija u punom sastavu analizira utakmice EP i Kopa Amerike koje su za nama. 👀

  Puno zanimljivog sadržaja i najave sledećih utakmica vas očekuje u novoj epizodi.

  Uživajte. 🎥

  • 58 min
  UDVAJANJE SA MILOŠEM I EDINOM - S01E12 - Za kraj, konačno (opet) Boston!

  UDVAJANJE SA MILOŠEM I EDINOM - S01E12 - Za kraj, konačno (opet) Boston!

  Došao je kraj i ovoj, prvoj sezoni podkasta Udvajanje!

  Naravno, voleli bi smo da je ovo bilo malo spektakularnije, ali pošto Maveriksi nisu ispoštovali, tako je - kako je! Boston je po 18. put osvojio titulu NBA šampiona, i tako prekinuo post koji traje još od Pola Pirsa, Kevina Garneta i drugih...ali dobro, nije bilo samo reči o tome.

  Prvo, pričali smo o Evroligi koja je potvrdila spisak timova, a zatim malo i o Jadranu, gde se iznenađenje zvano "Dubai" ispostavilo kao...pa, ne baš toliko prijatno iznenađenje! Očekivalo se mnogo, a na kraju, postavlja se pitanje ko će tamo uopšte i igrati. Puno se obećavalo, a konačan rezultat ne deluje bajno. Ali dajmo im ovih par meseci da dovedu nekakve igrače, pa ćemo već videti.

  NBA segment smo započeli ispraćajem Džerija Vesta, a nastavili mišljenjem o zbivanjima u Detroitu. Monti Vilijams je dobio "zlatni padobran" od strane uprave, koja će ga narednih pet godina plaćati čak 65 miliona dolara da ne radi ništa. Lejkersi u međuvremenu i dalje nemaju trenera, a Džej Džej Redik se dovodi u vezi i sa jednima i sa drugima...videćemo šta će tu biti!

  Na kraju, Edin priča o finalu, kao i o susretu sa Kajrijem Irvingom. Po njemu, Dalasu je nedostajalo ozbiljnosti - nisu se Teksašani nešto pokazali u ovom finalu, a nije baš da su im garantovane nove prilike u narednim godinama. Luka Dončić mora sazreti kao ličnost ako bi da bude pravi lider, to je neki zaključak koji se sam nametnuo nakon ovih pet utakmica završne serije.

  No, bilo kako bilo - Boston je šampion, a nama sada sledi kratak odmor. Gledaćemo se opet za olimpijske igre krajem jula, a očas posla će vala i nova sezona...nećete nas se tako lako rešiti. Pozdravljamo još jednom vernu publiku...i vidimo se ubrzo!

  • 1 hr 9 min
  TROČLANA KOMISIJA #35

  TROČLANA KOMISIJA #35

  Fata je zadovoljan igrom srpske reprezentacije na prvoj utakmici protiv Engleske. ⚽

  • 1 hr 6 min
  UDVAJANJE SA MILOŠEM I EDINOM - S01E11 - Nemilosrdni Boston, šta mogu Mavsi?

  UDVAJANJE SA MILOŠEM I EDINOM - S01E11 - Nemilosrdni Boston, šta mogu Mavsi?

  Dobro veče, dobro jutro...ne znamo kako nam radi upload večeras, tako da možda se stignemo gledati, možda ne, ali eto nas, da se registrujemo!

  Edin se iz prolećnog Bostona preselio u sparni Dalas, a sa sobom je spakovao i dve pobede za "Kelte". Ne može Dalas nikako rešiti neke enigme u postavci igre, a utisak našeg reportera sa lica mesta je da Mavsi pomalo i neozbiljno prilaze situaciji. Na njima je da nam dokažu suprotno i produže ovu seriju! Mi smo im dali savete, a oni neka vide da li će nas i poslušati.

  Pričamo malo i o spisku Svetislava Pešića za predstojeće OI u Parizu. Biće to turnir za pamćenje po svemu sudeći, a nadamo se da će Srbija uhvatiti neku od medalja. Tračevi o regionalnoj košarci su uveliko u toku, ali za to tek ima vremena...

  Što se ostalih NBA tema tiče, tu smo malo očešali slučaj Dena Harlija, koji ipak ostaje u Konektikatu. Malo smo filozofirali i o drugim stvarima, ali znate već kako mora - pogledajte pa sami ocenite!

  Naše sledeće javljanje posle pete utakmice...ako pete uopšte bude! Ako ne, javljamo termin naknadno. Ali računamo tamo negde 19-20. juna. Do tada...uživajte u ranom letu!

  • 1 hr 12 min
  UDVAJANJE SA MILOŠEM I EDINOM - S01E10 - Dobrodošli na NBA finale!

  UDVAJANJE SA MILOŠEM I EDINOM - S01E10 - Dobrodošli na NBA finale!

  Najavili smo se u petak, i eto, nismo lagali...snimili smo ovo na vreme, i sad dok se Edin trucka u ugodnoj bostonskoj gužvi, imate priliku da pre svih čujete ekskluzivnu najavu NBA finala...sa lica mesta!

  Pošto se već čujemo na daljinu, skratili smo neke redovne stvari - a ruku na srce, nije i da imamo domaćih tema, jer Evroliga je odavno gotova, a i ABA liga pre nje. Na KLS se nismo nešto osvrtali, a ni na ostale nacionalne šampionate - uostalom, tradicionalno ova "američka" javljanja rezervišemo za NBA završnicu. Stoga, veći deo podkasta je i o tome!

  Pre toga, doduše, malo smo popričali i o događajima u ligi. Novi trener Lejkersa izgleda možda bude prvi čovek Konektikata Den Harli, a imali smo šta i reći o novom televizijskom ugovoru za NBA koji je...monstruozan! Na temu samog finale, imali ste priliku da čujete nešto o tome kako protiču dani u Bostonu, a zatim i nemuštu prognozu prva dva meča. Hoćemo li ovaj put makar pogoditi?

  To vam je, ukratko, to za ovo javljanje iz Amerike - na sledeće nećete dugo čekati, jer verovatno se ponovo čujemo iz Dalasa u utorak! U kontaktu smo!

  • 1 hr 10 min
  TROČLANA KOMISIJA #32

  TROČLANA KOMISIJA #32

  "A onda, u petom minutu, stadionom se razlegao – muk! Jedan od najvećih u istoriji fudbala. Onako uspaljenu atmosferu mogao je da ohladi samo gol Jugoslovena – i baš to se i dogodilo."

  U goste Tročlanoj komisiji su došli Vlada i Aca koji dele mikrofon vikendom sa našim voditeljima u emisiji MaxBet radija “60 minuta sa Vladom i Acom”.

  Uživajte!

  • 1 hr 26 min

Top Podcasts In Sport

Lap 76
Infinity Lighthouse (Srđan Erceg)
Underdog Podcast
Eli Wortman & Josh Pasternak
The Ringer NBA Show
The Ringer
The Mismatch
The Ringer
SET BY SET
SET BY SET
The Ryen Russillo Podcast
The Ringer

You Might Also Like

Agelast podcast
Galeb Nikačević Hasci-Jare
1 na 1
Infinity Lighthouse (Mihailo Stefanović i Vanja Milićević)
Jao Mile podcast
Mile Ilić
6.75range
Luka Mihajlovic & Bogdan Milenkovic
Najopasniji rezultat
Velike priče
Partizan Histerical Podcast
Partizan Histerical Podcast