90 episodes

Mata Grisen - En podcast som finns. Artisterna och komikerna Armann och Kim träffar varannan vecka nya och återkommande gäster för att prata om vad än som faller dem in. Vissa säger att det är pärlor till svin, men de matar bara grisen.

Mata Grisen Mata Grisen

  • Society & Culture

Mata Grisen - En podcast som finns. Artisterna och komikerna Armann och Kim träffar varannan vecka nya och återkommande gäster för att prata om vad än som faller dem in. Vissa säger att det är pärlor till svin, men de matar bara grisen.

  Sabbar Din Söndag

  Sabbar Din Söndag

  Hej och välkomna till ett fresh avsnitt av Mata Grisen. I dagens avsnitt så kör vi en svensk variant av "Ruin Your Day", som vi kört tidigare innan Ruin Your Day, fast utan bild. Det innebär kort och gott att vi tittar på svenska battles vi inte sett på länge och kommenterar lite kring det. Vi kallar det kort och gott just nu för "Sabbar Din Söndag". Armann och Kim har bjudit in fd battlarna Jimmy "Jimmy Pistol" Hafström och Björn "Grizzly" Carlsson för att gå genom 4 svenska battles. I den här rudan valde Kim en Jimmy-battle, Björn en Hyper-battle, Armann en Grizzly-battle och Jimmy en Armann-battle. Filmerna kan ses på patreon.com/matagrisen - eller som det även kallas, i "Finstian". I dagens avsnitt hör vi Jimmy Pistol vs D-Nice från eventet "Step Up" som O-Zone höll i. Mycket nöje!

  • 1 hr 7 min
  Sluta Skäm Ut Oss

  Sluta Skäm Ut Oss

  Hej och välkomna till ett nytt avsnitt av Mata Grisen! Kvällens avsnitt styrs upp av Kim Malmqvist och gästen Felicia Jackson.  Båda ger sig på folk inom AfS och BLM för deras vidriga, veka, klena, bölande, konstanta offerroller som skämmer ut vår pigmentmängd. Utöver det smakade kaffet skit och vi minns nära och käras död.För första video-podden vi testat på, så kliv in i Finstian!

  • 1 hr 25 min
  Vanja-Greppet

  Vanja-Greppet

  Hej och välkomna till ÄNNU ett avsnitt av den mycket måttligt populära podden, Mata Grisen! En podcast som finns. Ikväll sitter Armann och Kim tillsammans med favoriterna Therese Tess Björk och Felicia Fellan Jackson. Tess berättar om hennes farmor ökända Vanja-grepp, Felicia berättar om sina senaste kaotiska relationer och fördomarna som påverkar vår härliga vardag. Det pissas på Thomas Järvheden och Tess berättar sig om vad hon stör sig på med RiS-fans.Kliv mer än gärna in i "Finstian" på patreon.com/matagrisen för att höra exlusivt extramaterial från varje podkväll vi har.

  • 1 hr 18 min
  Rena Rama Rolf

  Rena Rama Rolf

  Hej och välkomna till ännu ett avsnitt av Mata Grisen. I kvällens avsnitt sitter Armann och Kim tillsammans med det efterlängtade radarparet Felicia Jackson och Angelica Cisalli. Det snackas en hel del om tjockisar, Black Lives Matters och skitta Göteborgare. Vi gräver i hur Rena Rama Rolf lyckades traumatisera Felicia som ung och hur vi minsann känner judar.Vill man höra mer så kan man bli medlem på vår patron-sida, patreon.com/matagrisen och bli en stöttepelare

  • 1 hr 26 min
  Paolo H-rberto

  Paolo H-rberto

  Hej och välkomna till Mata Cheap Shots at Grisen, ikväll sitter Armann och Kim med Felicia Jackson för att tala om det mycket aktuella avslöjandet om Paolo Robertos knasiga äventyr.

  • 1 hr 2 min
  Hej Studenter, Hejdå Indien

  Hej Studenter, Hejdå Indien

  Hej och välkomna till ett nytt avsnitt av Mata Grisen! I kvällens avsnitt sitter Kim och Armann tillsammans med ännu en klassisk MG-set up: Björn Carlsson och Tess Björk! Det snackas en del om våra olika liv som studenter i yngre år, Björns kärleksfling i Italien och konstiga upplevelser utomlands. Vi talar även lite om reinkarnation och vi dödar allt som har med Indien att göra. Trigger-varning för känsliga öron.

  • 1 hr 1 min

Top Podcasts In Society & Culture

Listeners Also Subscribed To