36 afleveringen

Ålands Radio - Poddradio

Ålands Radio - Sommarprat 2018 Ålands Radio

  • Overheid

Ålands Radio - Poddradio

  Danne Sundman 10/8

  Danne Sundman 10/8

  Årets sista sommarpratare är Danne Sundman, entreprenör och familjefar. Sommarpratet kommer att bli väldigt personligt och till stor del handla om Dannes sjukdom. "Det blir brutalt och gripande men sån är verkligheten för mig och för många andra som går igenom svåra sjukdomar", säger Danne Sundman. 

  Kenneth Joelsson 9/8

  Kenneth Joelsson 9/8

  Dagens sommarpratare heter Kenneth Joelsson och beskrivs som en entreprenör som inte tycker att livet tar slut efter 50. Sommarpratet kommer delvis att handla om Kenneths liv men även om vattenrening.

  Malin Gustavsson 8/8

  Malin Gustavsson 8/8

  Dagens sommarpratare heter Malin Gustavsson och är en av Finlands mest  efterfrågade experter på jämställdhetsfrågor. Sommarpratet kommer att handla om Malins resa från att ha haft en mycket negativ inställning till feminism och jämställdhet till att bli hennes arbete på heltid. Hur blev det så här?  Malin är född och uppvuxen på Åland men är numera bosatt i Helsingfors.

  Laura Hellsten 7/8

  Laura Hellsten 7/8

  Dagens sommarpratare heter Laura Hellsten och är född och uppvuxen i Mariehamn men jobbar för tillfället som forskare och universitetslärare vid Åbo Akademi i ett ämne som heter teologisk etik och religionsfilosofi. Laura gör även en massa andra saker och idag kommer hon att prata på temat gästfrihet.

  Kristian Metsälä 6/8

  Kristian Metsälä 6/8

  Dagens sommarpratare heter Kristian Metsälä och är en hårdrockande möbeltapetserare. Sommarpratet kommer att handla om Kristians livsresa med uppväxten i Sverige och hur han kom till Åland. Det utlovas dessutom mycket hårdrock!

  Staffan Lindström 3/8

  Staffan Lindström 3/8

  Dagens sommarpratare heter Staffan Lindström och är en musiker som kallar sig för Bromander, han har även arbetat som modell. Sommarpratet kommer att handla om Staffans liv hittills men inte i någon kronologisk ordning utan med inslag av funderingar.

Top-podcasts in Overheid

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op