106 afleveringen

Norges første og største podcast om fuglehunder og folka bak!

Fuglehundfolk Fuglehundfolk

  • Wetenschap

Norges første og største podcast om fuglehunder og folka bak!

  S3E25 - Et lite hvileskjær

  S3E25 - Et lite hvileskjær

  Hei kjære lyttere!

  Denne ukens episode blir dessverre veldig kort. Grunnen til det er at Bjørn og Magnus er opptatt med forberedelsene til Norsk Derby. Lexi stiller til tross for en litt lengre skadeopphold, og vi krysser fingrene.

  Til alle dere som også skal stille til helgen - Lykke til! :)

  Vi som ikke skal stille til helgen, kan jo heller kose oss i fjellet eller i skogen, og muligens hører på en av våre tidligere utgitte episoder;) Skitt Jakt!

  Vi høres allerede neste uke!

  Med vennlig hilsen Bjørn, Magnus og Espen

  • 6 min.
  S3E24 - Skuddredd?

  S3E24 - Skuddredd?

  Småviltjakta er i gang flere steder i landet og med det dukker det for noen kanskje opp en ny problemstilling - hunden reagerer på skuddet.  I denne ukens episode snakker derfor Bjørn og Espen (Magnus er på jakt et annet sted) om hunder som er skuddredde eller har en form for skuddaversjon. Hva kan dette skyldes, hvordan skiller vi på skuddredd og skuddberørt, og hva kan vi gjøre hvis vi har en hund som har en hund som er skuddberørt.

  Vi ønsker våre kjære lyttere en fortsatt fantastisk høst! Skitt jakt!

  Mvh
  Bjørn, Magnus og Espen

  • 51 min.
  S3E23 - Unghund i fjellet Vol. 2

  S3E23 - Unghund i fjellet Vol. 2

  I denne episoden fortsetter Bjørn, Magnus og Espen samtalen fra forrige episode, og tar med seg noen praktiske erfaringer fra den første uken i fjellet etter at ordinær båndtvang ble opphevet. Hvilke erfaringer har vi gjort oss, og er teori like enkelt å sette ut i praksis? :)

  Nå er det bare noen få dager igjen til jakta. Jeg håper dere er like spente som oss. Del gjerne bilder, videoer og historier med oss på Instagram eller Facebook.

  Vi høres allerede neste uke! Da er jakta endelig i gang:)

  Med vennlig hilsen Bjørn, Magnus og Espen

  • 51 min.
  S3E22 - Første gangen i fjellet med unghunden?

  S3E22 - Første gangen i fjellet med unghunden?

  Endelig er den generelle båndtvangen opphevet og vi har endelig lov til å slippe hundene løs igjen (i alle fall i de områdene som har generell båndtvang, og hvor vi har grunneiers tillatelse)

  I denne ukens episode snakker Bjørn, Magnus og Espen derfor om det å være fersk fuglehundeier som kanskje snart skal slippe unghunden i fjellet for første gang. Er det noe spesielt man bør tenke på? Hva er lurt å ha gjort i forkant av det første slippet. Kan jeg gjøre noe feil, i tilfellet hvilke? 

  Lykke til i oppkjøringen til jakta folkens og god tur i fjellet!

  Vi høres!

  Mvh
  Bjørn, Magnus og Espen

  • 55 min.
  S3E21 - En liten guide i hundeutstyrs-jungelen

  S3E21 - En liten guide i hundeutstyrs-jungelen

  I denne ukens episode så snakker Bjørn, Magnus og Espen om valg av utstyr til hunden. Det er ikke alltid så lett å navigere seg i den jungelen som finnes av utstyr til hunden. Vi har derfor, sammen med Sebastian fra Non-Stop, valgt ut et knippe med produkter som vi bruker på våre hunder. Sebastian snakker også litt trekkseler og hvilke seler vi bruker til ulike bruk, vi snakker også litt om størrelser og tilpasning av trekkseler. 

  Nå hører vi fjellet kaller. I neste episode er vi (selvfølgelig) direkte inne fra høyfjellet. Vi høres:)

  Med vennlig hilsen
  Bjørn, Magnus og Espen

  • 44 min.
  S3E20 - Vi er tilbake! :)

  S3E20 - Vi er tilbake! :)

  Kjære lytter, fuglehundeier, fremtidig fuglehundeier og alle dere andre. Vi er endelig tilbake etter en (etter vår mening) velfortjent ferie. Snart setter vi snuten mot rypefjellet, men først vil vi gi dere en liten spesial-episode "direkte inne" fra de Nordiske Jakt- og fiskedagene på Elverum forrige helg.

  I ukens episode har Bjørn og Espen tatt en fuglehundprat med John Petter Mellingen og Jon Inge Vik, kanskje best kjent fra Podcasten Jegerpodden. Det ble en trivelig prat om både fuglehund, jakt og livet generelt - en episode du ikke burde gå glipp av :)

  Vi høres!

  Med vennlig hilsen
  Bjørn, Magnus og Espen

  • 53 min.

Top-podcasts in Wetenschap

Universiteit van Nederland
NPO Radio 1 / NTR
NRC
De Volkskrant
NPO Radio 1 / AVROTROS
NPO Radio 1 / BNNVARA

Suggesties voor jou

John Petter Mellingen og Jon Inge Vik
Statskog SF
Randulf Furuholt Valle
NRK
Bertrands Univers & Podplay
NRK