134 afleveringen

Folk flest hater problemer, men vi elsker dem. Vi kan hjelpe deg med kjærlighetssorg, en venninne som er litt kjip, en sjef som aldri hører hva du sier eller vanskelige svigerforeldre. Gi oss dine problemer siri@radionorge.no

Siri og de gode hjelperne Klynge og Bauer Media

  • Komedie

Folk flest hater problemer, men vi elsker dem. Vi kan hjelpe deg med kjærlighetssorg, en venninne som er litt kjip, en sjef som aldri hører hva du sier eller vanskelige svigerforeldre. Gi oss dine problemer siri@radionorge.no

  Anne Rimmen & Håvard Tvedten

  Anne Rimmen & Håvard Tvedten

  Er det greit at samboeren din satte 100 000 kr inn i aksjer uten å snakke med deg om det først? Hva skal du gjøre når du finner ut at søsteren din har reagert negativt på din graviditet fordi hun selv sliter med å bli gravid? Og hva kan du gjøre med en svigerfamilie som føler seg litt for hjemme i ditt hus?

  Dette og mye mer diskuteres når tidligere håndballspiller Håvard Tvedten og programleder Anne Rimmen er gode hjelpere hos Siri. I tillegg plukker vi opp et problem fra forrige uke, der innsender vurderte å melde bestevenninnen sin til barnevernet, og har ringt Anders Henriksen, divisjonsdirektør i barne-, ungdoms- og familiedirektoratet forvaltningsdivisjonen, for å få noen svar.

  Har du problemer selv? Send dem inn til oss på Siri@radionorge.no.

  • 1 u. 17 min.
  Christian Strand & Alexandra Joner

  Christian Strand & Alexandra Joner

  Hva skal du gjøre når dine to yngre søsken er mye nærmere hverandre, enn de er med deg? Hvordan skal du komme over eksen? Og hva skal du gjøre når bestevenninna di forteller ting om hvordan hun oppdrar barna sine, som gjør at du tror du må melde henne til barnevernet?

  Dette og mye mer blir diskutert når Christian Strand & Alexandra Joner er gode hjelpere hos Siri. Har du problemer selv? Send dem inn til oss på Siri@radionorge.no.

  • 1 u. 20 min.
  Tilbakemeldinger fra 2020

  Tilbakemeldinger fra 2020

  Vi har lagt bak oss et år fullt av problemer, løsninger og gode hjelpere. Nå har vi funnet fram noen av tilbakemeldingene vi har fått de siste månedene, og samlet dem sammen her. Du får blant annet høre hvordan det gikk med: "Becky", som syns noe skurret i forholdet med "Jay". "Anna" som lurte på om hun skulle skaffe seg rullestol. "Jenny" som var kronisk syk, og lurte på hvordan hun skulle holde kontakten med vennene sine. Og "Galemathias" som hadde både hemmelig gjeld for kjæresten, og en hemmelig forelskelse på kontoret...

  Har vi tatt opp problemet ditt på lufta, så gjerne send oss en oppdatering på hvordan det går! Vi leser alt og setter pris på alle tilbakemeldinger. Har du et problem selv? Send det inn til oss på Siri@radionorge.no.

  • 34 min.
  Atle Pettersen & Didrik Solli-Tangen

  Atle Pettersen & Didrik Solli-Tangen

  Hva skal du gjøre om du er sjalu på kjæresten sitt forhold til sin eks? Hvordan skal du slutte å falle for rasshøl? Og skal du si til familien at du ikke gleder deg til jul?

  Både jule-problemer og andre problemer diskuteres når det er Didrik Solli-Tangen og Atle Pettersen som er Siri sine gode hjelpere, i denne sesongavslutningen. Vi er tilbake over nyttår, og tar gjerne imot dine problemer til: Siri@radionorge.no.

  • 1 u. 5 min.
  Solveig Kloppen & Anders Hoff

  Solveig Kloppen & Anders Hoff

  Hva kan en gjøre for at jula skal bli koselig? Kan du pålegge familiemedlemmer karantene før jul, og er det lov å gi en gave videre? Juleproblemene er i fokus, når vi har en samarbeidsepisode med Mental Helse Ung.

  Både de små og de store juleproblemene skal diskuteres når Solveig Kloppen og Anders Hoff er gjester i denne julespesialen. Har du problemer selv? Send de inn til oss! Problemer både med og uten julete tematikk er velkomne, på Siri@radionorge.no

  • 1 u. 13 min.
  Markus Neby & Hasse Hope

  Markus Neby & Hasse Hope

  Hva skal du gjøre når du lurer på om en venn har et alkoholproblem? Kan du bygge opp igjen selvtilliten etter å ha blitt mobbet og utestengt i voksen alder? Og skal du leie ut det ekstra soverommet til han litt slitsomme fyren fra to etasjer opp?

  Dette og mye mer prøver Markus Neby og Hasse Hope å svare på når de er gjester hos Siri. Har du problemer selv? Send dem inn til oss på Siri@radionorge.no.

  • 1 u. 5 min.

Top-podcasts in Komedie

Luisteraars hebben zich ook geabonneerd op