14 episodes

Podcasten hvor dine værter Josefine Roos og Sofie Vallund reflekterer over livet som alenemor på godt og ondt, et emne ad gangen.

Alenemor og..‪.‬ Josefine og Sofie

  • Kids & Family

Podcasten hvor dine værter Josefine Roos og Sofie Vallund reflekterer over livet som alenemor på godt og ondt, et emne ad gangen.

  S2E3 Finalen

  S2E3 Finalen

  I det sidste afsnit taler vi om, hvor vi hver især står i tilværelsen i forhold til, da vi startede podcasten for halvandet år siden, og hvad vi tænker, fremtiden vil bringe. Tak for, at I lyttede med, kærligst Josefine og Sofie.

  • 1 hr 11 min
  S2E2 Lykken

  S2E2 Lykken

  Kan man være lykkelig, når man er alene med et barn? Hvilken størrelse er lykken i det hele taget? Og hvordan ser lykken ud, når man pludselig ikke længere er alene? Vi taler om lykken i det nye afsnit og har som altid forskellige opfattelser af, hvordan den ser ud.

  • 1 hr 8 min
  S2E1 Karantænen

  S2E1 Karantænen

  Vi er tilbage i det første afsnit af anden sæson, efter vi begge har været i corona-isolation med vores børn. Lyt med, når vi taler om, hvilke tanker karantænen satte i gang hos os hver især, og hvad det gjorde ved vores relationer til børnene og ikke mindst mændene i vores liv.

  • 56 min
  S1E11 Pandemien

  S1E11 Pandemien

  Hvad andet end Covid-19-Pandemien og nedlukningen af det danske samfund kunne vi tale om i denne måneds afsnit? Vi kunne i hvert fald ikke koncentrere os om andet, så forhåbentligt ydmygt tager vi en snak om de sidste fire dages begivenheder, hvordan de påvirker os som eksistentielle væsener så vel som alenemødre. Hvad tænker vi om statsministerens store beslutning, og hvordan forestiller vi os den næste tid bliver? Lyt med for at få svaret. KH Josefine og Sofie

  • 1 hr 5 min
  S1E10 Sorg

  S1E10 Sorg

  Hvordan bearbejder man sin egen sorg, imens man står alene med ansvaret for et barn? Hvor meget må man vise sit barn, at man er ked af det? Hvordan skærmer man sit barn imod sin egen sorg? Må frygten for sorg i fremtiden diktere nutidens valg? Og hvor finder man plads til sig selv i sårbarheden, når et andet menneske er afhængig af, at man er en klippe i deres tilværelse? Vi taler om dødsfald i familien, skilsmisse, frygten for fremtidens sorger og nutidens mindre hverdagssorger.

  • 1 hr
  S1E9 Kroppen

  S1E9 Kroppen

  I årets første afsnit taler vi om kroppen, herunder kroppen i forhold til sex og dating, mad og motion, og hvordan vi med mere eller mindre held forholder os til emnerne som singler med små børn.

  • 1 hr 8 min

Top Podcasts In Kids & Family

Listeners Also Subscribed To