12 episodes

Bandit Rockumentär lyfter fram de stora ikoniska rockbanden och deras resa från replokalen till rockarenorna presenterat av Bandits programledare.

Bandit Rockumentär Nordic Entertainment Group

  • Music Interviews

Bandit Rockumentär lyfter fram de stora ikoniska rockbanden och deras resa från replokalen till rockarenorna presenterat av Bandits programledare.

  11. Kiss - Del 2

  11. Kiss - Del 2

  I andra delen av Bandit Rockumentär om Kiss följer vi bandet från det att de visade upp sig osminkade för omvärlden för första gången, fram till idag - med alla turer kring medlemsbyten, återföreningar, avskedsturnéer, upp- och nedgångar, dödsfall och succésinglar. Hör del två av historien om The Hottest Band in the World!

  • 41 min
  10. Kiss - Del 1

  10. Kiss - Del 1

  Fyra killar från New York bildar bandet de själva skulle vilja se live. De sminkar sig hårdare än någon annan, döper bandet till Kiss och slår igenom över en natt. Eller var det egentligen så enkelt? Historien om Kiss är så fylld av detaljer och vändor att ett rockumentäravsnitt inte räcker till. Här är del ett av två. You wanted the best, you got the best! The hottest band in the world!

  • 1 hr 1 min
  9. Metallica

  9. Metallica

  Som en del av The Big Four, grundare av thrash metal-genren i Bay Area-trakten tidigt 80-tal har Metallica med tiden blivit en av världens bäst säljande akter någonsin, med över 125 miljoner sålda album världen över, med en fanbase som är lika lojal mot dem som de är mot sina fans. Med en karriär kantad av såväl upp- som nedgångar både musikaliskt och emotionellt så kvarstår faktum att de är ett av världens största band.

  • 39 min
  8. Tankard

  8. Tankard

  I en värld där lagar och regler från 1516 bryts utan minsta tanke på konsekvenserna för de människor som har lite smak och klass, måste någon stå upp för det de verkligen tror på. Det här är historien om bandet som blir portade från sina egna efterfester för att de är för fulla. Tankard!

  • 23 min
  7. Sonata Arctica

  7. Sonata Arctica

  Följ "världens bästa bands" resa. Från raka rör i Kemi, till progressiv, dystopisk lägereldsmagi i Uleåborg och allt där emellan. Det här är storyn om Sonata Arctica, rockvärldens kameleonter.

  • 43 min
  6. Linkin Park

  6. Linkin Park

  Få band som föddes ur nu-metal-vågen runt millennieskiftet överlevde genrens storhetstid. Linkin Park lyckades ta sig förbi nyhetens behag och har ständigt utmanat sina fans och lyssnare och utvecklat sitt sound. Men med sångaren Chester Benningtons bortgång blev bandets framtid väldigt osäker. Hör när vi blickar tillbaka på bandets historia i ett nytt avsnitt av Bandit Rockumentär.

  • 39 min

Top Podcasts In Music Interviews

Listeners Also Subscribed To

More by Nordic Entertainment Group