12 episodes

Detta är en Podcast med mig Eliot Gustavsson, 16 år från Göteborg där jag sätter mig ner med diverse komiker för att diskutera just humor och standupscenen i allmänhet för att lära mig mer om humor.

Ensam Ung Komiker Söker Eliot Gustavsson

  • Comedy Interviews
  • 5.0 • 1 Rating

Detta är en Podcast med mig Eliot Gustavsson, 16 år från Göteborg där jag sätter mig ner med diverse komiker för att diskutera just humor och standupscenen i allmänhet för att lära mig mer om humor.

  Robin Berglund

  Robin Berglund

  Detta avsnittet gästas av komikern, poddaren och idolen Robin Berglund! Fan det är inte många personer som är mer genuin än Robin, och jävlar han är också rolig som fan och har en otroligt bra podcast. Detta är kanske enligt mig det bästa avsnittet på denna podden så lyssna oo njuuuut!

  Om ni vill bli patreon och få tillgång till en massa gött så bli det.

  https://www.patreon.com/EnsamUngKomikerSoker

  • 1 hr 7 min
  Magnus Betnér

  Magnus Betnér

  Avsnitt 11 gästas av en gäst som inte behöver någon introduktion, vad i helvete hörni? Magnus BETNER?!! Vad händer. Om ni inte vet vem han är så ska ni skämmas. Vi hade ett otroligt mysigt och lärorikt samtal där Magnus berättar mycket om stand up scenen i England och när han körde öve 60 60 minuter gigg på en månad. Fan men bara lyssna då3

  Och om man vill bli patreon som är jävligt värt, 2 dollar per avsnitt.  https://www.patreon.com/EnsamUngKomikerSoker

  • 1 hr 6 min
  Daniel Sanchez

  Daniel Sanchez

  Detta avsnittet gästas av komikern Daniel Sanchez. Han är och kommer förbli en väldigt stor inspiration för mig när det gäller stand up och komik. Det är få pers som har den timingen som han har. Han har varit med i Sveriges absoluta stand up scen att bra tag och har varit med i Släng Dig I brunnen 2 gånger! Vi pratar bland annat om Daniels misslyckade fotbollskarriär och om att kunna sparka neråt från scen.

  Och om vi vill blir patreon som är jävligt värt, https://www.patreon.com/Ensam

  • 55 min
  K. Svensson

  K. Svensson

  Galet! Detta avsnitt gästas av komikern och poddaren k. Svensson! K-Kringlan-kristoffer-Svensson är en av de största komikerna i Sverige och har varit det ett bra jävla tag nu. Det är så ballt att man har fått podd med en snudd på legendarisk komiker. Vi satt i hans stora lägenhet på Östermalm och hade ett riktigt MYSIGT avsnitt. Mina lyssnare K SVENSSON!

  Om ni vill bli patreons så skulle jag bli jävla glad.

  Patreon: https://www.patreon.com/EnsamUngKomikerSoker

  • 1 hr 13 min
  Marcus Berggren

  Marcus Berggren

  Hörni! Detta avsnittet gästas av min största idol och inspirations källa till allting. Ja det gästas av Marcus Berggren! Helt galet, galet på en ny nivå. Det var et otroligt roligt avsnitt att spela in och jag tror fan att ni också kommer tycka det är bra. Vi snackade om att växa upp i Majorna, Komarken eller Johanneberg. Ingvar Oldsbergs snefylla och om hur Marcus skriver sitt material på scenen, samt lite Cristian Kalcic som vanligt. Hare gött o lyssna:)

  • 1 hr 1 min
  Tina Bergerus

  Tina Bergerus

  Detta avsnitt gästas av ingen mera än komikern Tina Bergerus! Tina är en otrolig stand up komiker från Biskop som har gjort mer eller mindre allt (okej kanske inte allt) men hon är otrolig, hon har kört släng dig i brunnen och äger 2 klubbar bland annat. I dagens avsnitt går vi in väldigt djupt i igenkännings-humor, lite lejonkungen  och avslöjar en person Tina har legat med. Njut förfan.

  • 1 hr 10 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Comedy Interviews