483 episodes

Een verzameling van de leukste sport podcasts van het land!

Friends of Sports Friends of Sports

  • Sports

Een verzameling van de leukste sport podcasts van het land!

  X&O’s – Lakers in 7

  X&O’s – Lakers in 7

  Lieven Ndala aka Lightning Lieven is overal. Hij is omroeper bij Kangoeroes Mechelen, de Belgian Cats en de Belgian Lions. Hij verzorgt de hype en sfeer bij 3x3 basketbal en weet ook alles over het mannen- én vrouwenbasketbal in België. Naast het basketbal is hij een enorme sneakerhead en soms is hij zelfs te vinden in de club met Drake. In de NBA komen de play-offs eraan en de LA Lakers zijn nog niet zeker van hun plaats. Dat is goed voor Dennis’ portefeuille, maar niet voor het mentale welzijn van Lieven. De delusionele Lakerfan gelooft zelfs in een titel: Lakers in 7!

  • 1 hr 21 min
  OEP Z'N BAKKES #15 - Robin is het kwijt

  OEP Z'N BAKKES #15 - Robin is het kwijt

  Onze ‘Q-Bomb’ tapt niet. De elleboog van Jan zal Ciardo nog lang achtervolgen in zijn dromen, maar wanneer krijgt de beste MMA-fighter van ons land eindelijk zijn title fight? Naast de Cage Warriors, hebben de mannen natuurlijk ook naar UFC gekeken. Na de demonstratie van Jon Jones kan Robin maar één iets concluderen: Ciryl Gane moet gecut worden. Vorig weekend moest Kamaru Usman de duimen leggen voor Leon Edwards, maar is dat geen vuile vechter? Andries vraagt zich alvast af of er verschillende maten zijn in cups om uw ballen te beschermen. Pedro heeft het liever over de UFC zelf en vindt dat het allemaal veel te veel begint te lijken op WWE. In de komende UFC is het vooral uitkijken naar Pereira vs. Adesanya. Robin gaat ervan uit dat de Braziliaan zijn titel kan verdedigen tegen ‘The Last Stylebender’, al is Prontadamus al veel van zijn pluimen verloren.

  • 1 hr 17 min
  KICK&RUSH - Conte partiro?

  KICK&RUSH - Conte partiro?

  Tottenham staat in de fik nadat Antonio Conte de hele spelersgroep afbrandt. Bij de buren in Noord-Londen houdt Leandro Trossard Arsenal op titelkoers. Leroy vraagt zich af of Saka dit seizoen de beste speler in de Premier League is, maar Tackie wijst hem erop dat er in Manchester iemand rondloopt die ongeveer duizend keer scoort. Haaland is de naam en die voegde er dit weekend een hattrick tegen het naïeve Burnley van Vincent Kompany aan toe. United gaat voorbij Fulham in de FA Cup, waar Mitrogoal dom rood pakt.

  • 1 hr 5 min
  X&O’s – Met de lift (met The Chaotic Four)

  X&O’s – Met de lift (met The Chaotic Four)

  Om het met de woorden van Filip Joos te zeggen: “hij neemt de lift, terwijl de rest de trap moet nemen”, ook als het chaotisch is. The Chaotic Four zijn terug en hebben hun huiswerk gemaakt. Tijl amuseerde zich met de Cavs en ziet de reïncarnatie van D. Wade in Donovan Mitchell. In Utah is er weinig om enthousiast van te worden, dus J***e is Walker Kessler dankbaar om de Jazz-wedstrijden draaglijk te maken. Als Niels vertelt over de Heat, channelt hij zijn beste Nickelback, want Jimmy Butler is “that guy”. Het kan vriezen en het kan dooien in Toronto, waar Jakob Pöltl Dennis entertaint. Ondertussen is het kiezen wie het meest irritant is in de NBA: Dillon Brooks, Draymond Green of de refs? Naast het veld zijn het alleszins de misplaatste “hood-tendencies” van Ja Morant. Batman-slechterik Bane zou zeggen: “You merely adopted the dark, I was born in it”.

  • 1 hr 49 min
  KICK&RUSH – Match van de Dag

  KICK&RUSH – Match van de Dag

  Als er geen Match of the Day is, moet je bij KICK&RUSH zijn voor een overzicht van de Premier League. Met zijn grijze haren is het toch niet zo moeilijk om in Tim de Vlaamse Gary Lineker te zien. Leandro Trossard is dit weekend de grote blikvanger en met de terugkeer van Gabriel Jesus lijkt Arsenal klaar voor de laatste rechte lijn. Chelsea scoort zowaar drie keer en Leroys Fantasy-masterplan is zich aan het ontplooien, dus hij zit met een brede glimlach in de zetel. Dat Manchester United punten laat liggen tegen Southampton is geen drama voor Tackie, want hij geniet enorm van de jonge Roméo Lavia. Het beste entertainment vinden we bij Manchester City. Niet tijdens de wedstrijd tegen Crystal Palace, maar dankzij Kyle Walker. Bovendien is Rebekah Vardy is terug van weggeweest, wat wil een mens nog meer?

  • 58 min
  CROQUETA – Centenario, felicitaciones!

  CROQUETA – Centenario, felicitaciones!

  De honderdste aflevering van Croqueta moet gevierd worden, dus er is klank mét beeld. Om van de stempel van Barça-podcast af te geraken, vergezelt de woordvoerder van alle Vlaamse Real Madridfans ons: de immer klassevolle Angel Redondo. Daarnaast schuift ook Rob Schoofs aan bij Michael en Koen. De KV Mechelen-middenvelder is een fervent La Liga-liefhebber en ontdekt tijdens de opname zijn ontluikende liefde voor FC Barcelona. Geen feest zonder cadeautjes: Michael heeft een zak vol plezier voor de gasten én voor de fans, dus houd de socials zeker in de gaten!

  • 56 min

Top Podcasts In Sports

TV 2 og Moderne Media
United.no
NRK
TV 2 og Moderne Media
NRK
Viaplay