100 episodes

I den här podden möter Anton Granlund människor som inspirerar.

Influencerpodden WeAreCube

  • Careers
  • 5.0 • 3 Ratings

I den här podden möter Anton Granlund människor som inspirerar.

  Anton Granlund firar 100 avsnitt och lägger ner podden

  Anton Granlund firar 100 avsnitt och lägger ner podden

  Det är inte bara det hundrade avsnittet, det är också det sista avsnittet av podden med världens sämsta namn. I intervjustolen sitter Anton själv den här gången och den som intervjuar och ser tillbaks på 100 möten med inflytelserika profiler är podcastproducenten Timmie Strandberg som varit med och klippt varje avsnitt sedan starten. Även om detta är det sista avsnittet av just Influencerpodden så kan du vänta med att avprenumerera för Anton planerar för nya inspirerande gäster i ett nytt

  • 1 hr
  Elaine Eksvärd

  Elaine Eksvärd

  Elaine Eksvärd är expert på att få folk att lyssna. Hon är författaren, rättvisekämpen och retorikexperten som ger chefer förutsättningar  att hantera medarbetare med dålig andedräkt och få människor att lösa konflikter genom "skyll dig själv-metoden". Mer om detta och hennes arbetet med att förebygga övergrepp mot barn får vi höra i veckans avsnitt av Influencerpodden.

  • 59 min
  Henrik Fexeus

  Henrik Fexeus

  Tänk om verkligheten inte är vad den verkar vara. Mentalisten föreläsaren och författaren Henrik Fexeus har byggt sin framgång på den hissnande tanken. I sina shower och böcker utmanar han vår världsbild och förutfattade meningar genom att tänja på gränserna för vår perception.

  • 1 hr 9 min
  Frida Fahrman

  Frida Fahrman

  Från mode och make-up till trädgård, inredning och arkitektur. Frida Fahrman berättar om en lika personlig som yrkesmässiga resa som började på Metro med en blogg och som idag är en mångfacetterad business där Fridas kreativitet och skapande är den röda tråden.

  • 56 min
  Kristin Kaspersen

  Kristin Kaspersen

  Om att sörja sin mamma med hela svenska folket, kändisskapets fram och baksida, att välja rätt tankar för att må bra och den nya boken Tacksamhet.

  • 57 min
  Mia Törnblom

  Mia Törnblom

  Livet suger regelbundet, men genom självledarskap kan vi stå bättre rustade att ta oss igenom både små och stora kriser. Mia Törnblom rustar människor, team och organisationer med tekniker och metoder för att utvecklas och den resan börjar med självkännedom och självmedvetenhet.

  • 58 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Axel Sjöstedt ,

Bravo!!

Enkel 5a!! Sträcklyssnade på 5 avsnitt, inte en tråkig sekund. Anton med sin sociala geni-gen håller stämningen på topp och får gästerna att va bekväma och öppna sig. Rekommenderas starkt!!

Top Podcasts In Careers

Listeners Also Subscribed To