37 episodes

Marit & Truls om att vara vegan.

Sa du vegan? Truls Mårtensson

  • Alternative Health
  • 4.0 • 1 Rating

Marit & Truls om att vara vegan.

  Avsnitt 37: Från LA/Lund

  Avsnitt 37: Från LA/Lund

  Vi lyckas till slut spela in ett avsnitt efter vad som känns som en evighet av tystnad. Det blir såklart lite recap vad som har hänt, både i USA och i Sverige. Sen blir det lite spaningar, som vanligt. Aningen daterade på grund av sagda paus men lika knivskarpa trots det.
  Håll i er!

  • 39 min
  Avsnitt 36: Vad händer nu?

  Avsnitt 36: Vad händer nu?

  Truls flyttar till Los Angeles och Marit pluggar en master på 200 % i Lund. Inga bra premisser för en podduo. Men vi vägrar ge upp. Kanske blir det en kortare eller längre paus men det är inget slut. Vi snackar (väldigt)löst om framtiden och det handlar egentligen inte så mycket om veganism utan mer om att markera en milstolpe.

  • 9 min
  Avsnitt 34: Popaganda

  Avsnitt 34: Popaganda

  Marit gjorde en detour till Popaganda och satasade på att testa all maten. Till sin hjälp hade hon vännerna Elin och Karin. De samlades för ett samtal i en lägenhet i Sundbyberg kring mycket mer är halvtorr festivalmat. Det blir snack kring skolmat, köttnormen och allergier.

  • 36 min
  Way out west: Oatly

  Way out west: Oatly

  I den fjärde och sista rapporten från årets Way out West har vi intervjuat Oatly. Det blir en lång intervju med Cecilia och John om allt från företagets historia till deras idé och kärna.
  Vi inleder dock i Saras kök där vi snackar Malmöfestivalen och för första gången i poddens historia framför en fin hälsning.

  • 39 min
  Way out west: Utmattade

  Way out west: Utmattade

  Det var söndag, vi var trötta och en av oss hade släpig baryton som efter en whiskeyorgie. Vi summerar festivalen och pratar om Alex & Sigges "talk" för Oatly där Agnes Wold gjorde oss besvikna.
  Nu ska vi ta en vit månad!

  • 11 min
  Way out West: Starstruck!

  Way out West: Starstruck!

  Vi hänger på pressområdet och blir alldeles till oss. Det är rörigt, berusat och sorligt. Som det ska vara på festival! Nu har det regnat hela dagen och vi har haft tid att klippa det här andra avsnittet från Way out West 2016!

  • 18 min

Customer Reviews

4.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Alternative Health

Listeners Also Subscribed To