171 episodes

Yogiskt - en podd om yoga och meditation

Yogiskt - en podd om yoga och meditation Cecilia Humble & Jenny Andersson

  • Alternative Health

Yogiskt - en podd om yoga och meditation

  175: Intervju: Vevve Jäderlund

  175: Intervju: Vevve Jäderlund

  Nu sänder vi den efterfrågade och efterlängtade intervjun med yogaläraren, yogainfluencerna och teacher trainern Veronica "Vevve" Jäderlund! Vårt underbara samtal handlade om kontrollbehov, att vara annorlunda och om att vara tillräckligare än tillräckligast! Missa inte charmiga, bjussiga och superhärliga Vevve! Kram fina yogisar!

  • 59 min
  174: Om kontrollbehov

  174: Om kontrollbehov

  Idag pratar vi om kontrollbehov - rädslan bakom och ansvaret framför. Och vad som händer när man stör "flowet" genom att gå in och styra och när man behöver kliva in med hela kroppen.  Häng med, fina yogisar!

  • 44 min
  173: Interview with Sharath Jois

  173: Interview with Sharath Jois

  Yogiskt fick den unika möjligheten att sitta ned med Sharath Jois som egentligen inte behöver vidare introduktion. Denna otroliga ashtangayogalärare, Paramaguru och huvudlärare på KPJAYI i Mysore i Indien. Vi fick möjligheten att träffa en pragmatisk, jordnära och glad yogi som vill göra ashtangayogan mer inkluderande. Och som har  skrivit en bok! Missa inte samtalet med Sharath Jois.

  • 40 min
  172: Piedstaler

  172: Piedstaler

  I dagens Yogiskt pratar vi igenom det här med piedestaler från all möjliga håll och kanter. Vi tänjer och drar i det, testar oss fram. Sätter upp och tar ner saker från den där lite upphöjda positionen. Lite prat blir det om en kommande intervju också. Den med Sharath Jois. Stay tuned, finaste yogisar!

  • 46 min
  171: Intervju med Lisa Lalér

  171: Intervju med Lisa Lalér

  Lisa Lalér - vilken lärare, vilken ashtangi! Och vilket härligt, varmt och inspirerande samtal vi fick äran att ha med henne. Vi pratade om känsloklumpar och hur man tar sig an dem, vad väntan kan göra för en - fast det känns motigt och hur det känns när man hittar hem. Missa för allt i världen inte Lisa. Sat Nam vackra yogisar

  • 50 min
  170: Hösten är här!

  170: Hösten är här!

  Härliga höst! Nu smyger vi igång hösten med ett tillbaka-avsnitt. Lite lågmält, eftertänksamt... och kanske lite snurrigt får man nog säga.  Det handlar om elementen, om intentioner och fokus. Och yoga såklart. Så roligt att vara tillbaka. Vi har verkligen saknat er. Sat Nam fina yogisar!

  • 41 min

Customer Reviews

MrsBreath ,

Älskar’t

För en fantastisk podd! Blir helt glad i kroppen av att höra på C&J innimellan 🙏🏼

yogalina ,

Veldig dårlig lyd 😔

Jeg elsket denne podcasten, men nå har dere så dårlig lyd at jeg ikke orker å høre mer 😢

Top Podcasts In Alternative Health

Listeners Also Subscribed To