23 episodes

животът, ама обяснен

Експлейнърът Николай Ангелов & екип

  • Personal Journals

животът, ама обяснен

  5G

  5G

  Един епизод за антени, вълни и още нещо! „Международен проект електромагнитни полета“:

  • 2 hrs 18 min
  5G пропагандата-промо

  5G пропагандата-промо

  За да стигнем до истината, кой и защо се опитва да ни убеди, че 5G е истинско зло, което ще ни унищожи се нуждаем от вашата помощ. Можете да ни пишете на nikolay@govori-internet.com Или да ни потърсите в Twitter @xplnr1 и @_do4o

  • 10 min
  Венерически болести Част 1

  Венерически болести Част 1

  • 1 hr 9 min
  В търсене на истинското HiFi

  В търсене на истинското HiFi

  Дойде краят на сезон 1 на Експлейнъра. В 20-тия епизод Бойчев и Николай канят скъп гост – Йордан Жечев, и се впускат в тест на скъпи и не толкова скъпи мрежови/Bluetooth колони. Цел на теста – наистина ли Apple Homepod е толкова съвършен, колкото твърди г-н Николай? И как точно бихте могли да си купите … Цялата публикация "В търсене на истинското HiFi"

  • 2 hrs 2 min
  Ремонт и интериорен дизайн

  Ремонт и интериорен дизайн

  Имате жилище, но ви предстоят най-“хубавите” емоции – трябва да го ремонтирате. Емоциите биха били хубави, ако използвате съвети на експерт. Чуйте нашия разговор с Илияна Йонкова от “Илияна Йонкова Студио”, за да разберете за скритите рискове при ремонт или освежаваща промяна на интериора.

  • 1 hr 21 min
  РАП

  РАП

  В дните на смутни дискусии относно политическата ориентация на Христо Петров, a.k.a. Ицо Хазарта, в дните на Сузанита и буркаските три черти, екипът на XPLNR реши да се срещне с модерните градски поети – Григовор, Жлъч и Гената. Побеседвахме за смисъла на българския хип-хоп, за смисъла от тяхната музика и за за това как се … Цялата публикация "РАП"

  • 1 hr 37 min

Top Podcasts In Personal Journals

Listeners Also Subscribed To