21 episodes

Velkommen til Flørteskolens Podcast!

Flørteskolen Flørteskolen.no

  • Education

Velkommen til Flørteskolens Podcast!

  Episode 21: Hvordan flørte på Tinder

  Episode 21: Hvordan flørte på Tinder

  • 15 min
  Episode 20: Hvordan ta initiativ

  Episode 20: Hvordan ta initiativ

  • 15 min
  Episode 19: Flørting i ferien

  Episode 19: Flørting i ferien

  • 13 min
  Episode 18: Flørting i praksis

  Episode 18: Flørting i praksis

  Flørting handler om kommunikasjon og hvordan vi viser vår interesse. Det finnes mange bøker, filmer,tips og artikler som forteller oss hvordan flørting fungerer.  Dessverre er det slik at mange aldri setter kunnskapen ut i praksis og det forblir en teori. Selv om det er viktig å kunne teknikkene og psykologien bak flørting, handler de til syvende og sist om praksis. Det er gjennom praksis at man får tilbakemelding på hva som fungere og hva som ikke fungerer.
  Alle som vil bli flinkere til å flørte, må øve på det. Hvis det man lærer ikke blir satt ut i praksis, forblir det kun en teori. Flørting dreier seg også like mye om muntlig kommunikasjon og sosial dynamikk. På den ene siden har vi teknikker og på den andre siden den praktisk gjennomføringen og metoden. Disse to elementene sammen med vår selvfølelse og selvtillit vil avgjøre hvor flinke vi blir til å flørte i praksis.

  • 12 min
  Episode 17: Hvordan få draget med coaching

  Episode 17: Hvordan få draget med coaching

  Vi ønsker ofte raske resultater og høy selvtillit når vi flørter. Det å ha draget er essensielt for oss mennesker fordi det sier noe om vår evne til å overleve og formere oss. Å kunne tiltrekke seg det motsatte kjønn er viktig uansett om det er for flørting, stifte nye bekjentskaper eller bygge et nettverk. Vi mennesker er flokkdyr og klarer oss sjelden helt på egenhånd. Vi er derfor avhengig av andres feedback og tilbakemelding for å evaluere oss selv. Når vi flørter oppstår "blindspots" eller utfordringer som dårlig kroppsspråk, fremtoning og nervøsitet, som hindrer oss på sjekkemarkedet.
  Klikk her for spesialtilbudet!

  • 13 min
  Episode 16: Hvordan flørte i parken

  Episode 16: Hvordan flørte i parken

  Sommeren er høytid for flørting. Om du liker å gå på stranden eller i parken, er mulighetene for flørting store. Vi er mer åpne og imøtekommende om sommeren, fordi vi er mer utendørs og sosiale med venner. Det å flørte i parken gir gode muligheter for å få ny venner og en sommerflørt. Evnene til å kunne tiltrekke seg folk i hverdagssituasjoner er veldig viktig i jakten på en partner. På sommeren er parken et sted det er lett å komme i kontakt og knytte nye bekjentskaper. I dagens episode tar vi for oss noen konkrete teknikker og en metode du kan bruker nå du vil flørte i parken eller på stranda. 

  • 9 min

Top Podcasts In Education

Listeners Also Subscribed To