Выпусков: 26

Емисија посветена на младите, нивните перспективи и проблеми, како и преглед на актуелностите од Македонија и светот.

Слободна Европа во 22 - Радио Слободна Европа / Радио Слобода Radio Free Europe / Radio Liberty

    • Новости

Емисија посветена на младите, нивните перспективи и проблеми, како и преглед на актуелностите од Македонија и светот.

Еще от: Radio Free Europe / Radio Liberty