Выпусков: 428

Sara & Monopolet er vendt hjem. Derfor skal du nu finde podcasten i appen DR Lyd. Men, bare rolig, vi sender i din radio, præcis som vi plejer, hver lørdag kl. 09.00 på P4. Hør alle afsnit i DR Lyd.

Sara & Monopolet - podcast DR LYD Comedy & Livsstil

  • Общество и культура

Sara & Monopolet er vendt hjem. Derfor skal du nu finde podcasten i appen DR Lyd. Men, bare rolig, vi sender i din radio, præcis som vi plejer, hver lørdag kl. 09.00 på P4. Hør alle afsnit i DR Lyd.

  Dagens podcast venter på dig i appen DR Lyd

  Dagens podcast venter på dig i appen DR Lyd

  Kære lytter, husk, at du fremover kun vil kunne høre Sara & Monopolet podcast på appen DR Lyd. Skynd dig at downloade den i din app-store - der ligger allerede tre dugfriske episoder og venter. Og bare rolig - du kan stadig lytte i din radio hver lørdag kl. 09.00 på P4.
  Glæd dig til dagens episode - vi høres ved i DR Lyd.

  • 1 мин.
  Kære verdens bedste lyttere - vi er flyttet

  Kære verdens bedste lyttere - vi er flyttet

  Hvis du leder efter Sara & Monopolet podcast, skal du downloade appen DR Lyd, hvor podcasten fremover udgives eksklusivt og frisk fra fad, efter programmet er sendt, hver lørdag på P4, præcis som det plejer.
  Glæd dig til dagens episode - vi lyttes ved i DR Lyd!

  • 1 мин.
  En vigtig besked til jer fra Sara

  En vigtig besked til jer fra Sara

  Kære verdens bedste lyttere. Jeg har noget at fortælle jer. Fremover vil podcastversionen af Sara & Monopolet udkomme eksklusivt i appen DR Lyd. Det har vi glædet os rigtig meget til, for her kan vi give jer den bedst mulige lytteroplevelse. I appen kan du blandt andet sætte notifikationer til, så du får besked så snart, podcasten ligger klar.
  Vi glæder os til at byde jer velkommen i DR Lyd og bare rolig - vi sender, fuldstændig som vi plejer, i din radio hver lørdag på P4 fra 09.00 til 12.00. Glæd dig til dagens episode - vi høres ved i DR Lyd.

  • 1 мин.
  Lørdag 13. maj 2023

  Lørdag 13. maj 2023

  Monopolet: Generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen, musiker Jesper Binzer og nyhedsvært Kåre Quist.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Elin håber at blive fejret til mors dag, men hendes mand Martin har planlagt druktur den pågældende weekend.
  2. Petrine er blevet tilkendt førtidspension og er i tvivl om, hvordan hun skal præsentere sig selv og sit manglende arbejdsliv i mødet med andre.
  3. Sebastian spørger Monopolet, om han skal opgive sin drengedrøm om at få et stort terrarium fyldt med frøer, fordi hans kone ikke ønsker dem i deres fælles hjem.
  4. Hanne er i tvivl om, hvordan hun skal håndtere en bekendt, der ifølge Hanne skriver rabiate holdninger på Facebook.
  5. Hans står midt i et dobbelt dilemma, der handler om tidsprioritering, flytning og elskov i op til fire timer hver dag.
  6. Nina spørger Monopolet, om hun bør tage sin datter med på hospitalsbesøg hos Ninas far, inden han dør.
  7. Valdemar bor sammen med en bofælle, der ikke gør rent og generelt har svært ved at tage del i de huslige pligter.
  8. Pernille har fire flyttekasser i sin stue, der tilhører Pernilles datter Fie, som Pernille ikke længere har kontakt til.
  9. Kristian er blevet inviteret til sin nieces barnedåb af sin bror og overvejer, om han skal tage afsted for at bevare familiefreden.
  10. Carla er i tvivl om, hvordan hun skal håndtere at hendes kæreste bestemmer det hele i supermarkedet og nægter hende "slam mad".

  • 1 ч. 37 мин.
  Lørdag 6. maj 2023

  Lørdag 6. maj 2023

  Monopolet: Forfatter Katrine Engberg, debattør Poul Madsen og komiker Thomas Warberg.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Steen har i flere år været vild med sin kollega Karen, men har svært ved at samle modet til at invitere hende på en date.
  2. Trine trådte ud af hamsterhjulet tidligere på året, sagde sit job og rejste til Bali, men nu er Trine tilbage i Danmark og i tvivl om, hvordan hun skal komme videre.
  3. Hans irriterer sig over, at hans kone Gitte tramper, når hun bevæger sig rundt i deres fælles hus.
  4. Anne er meget forelsket og har indledt et forhold med Jens, men Jens lever i et andet parforhold, og Anne overvejer derfor, om hun skal være den stærke og stoppe forholdet.
  5. Heino overvejer at melde fra til sin gode ven Prebens polterabend, da Prebens bror ifølge Heino har arrangeret en virkelig kedelig polterabend.
  6. Jette er i tvivl om, hvordan hun skal håndtere, at Jettes mand Karsten synligt irriteres over deres teenagedatters kæreste.
  7. Mille og Tommys lyst til sex er dalet, da de har fået at vide, at de ikke kan få børn på den naturlige måde.
  8. Christian er i tvivl, om han skal invitere sin afdøde kones forældre med til sin kommende fødselsdagsfest, hvor hans nye kæreste også deltager.
  9. Ilse og hendes mand Bent har to forskellige holdninger til, hvornår man bør have telefonen på "medhør" i telefonsamtaler.
  10. Louise deler en lejlighed uden emhætte med et kærestepar, der er på kødkur og steger kød morgen, middag og aften.

  • 1 ч. 36 мин.
  Lørdag 29. apr. 2023

  Lørdag 29. apr. 2023

  Monopolet: Tv-vært Anna Lin, tidl. prof. håndboldspiller Jesper Nøddesbo og skuespiller Peter Mygind.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Gitte har svært ved at være i rum med sin nye chef Steffen, der fylder meget og piller næse.
  2. Claudia vil gerne introducere sin nye kæreste til sine bedste venner, men er i tvivl om, hun skal fortælle kæresten, at hun kender vennerne fra swingerklubmiljøet.
  3. Pelle overvejer at skifte frisør, men er nervøs for at skabe splid i den lokale frisørsalon.
  4. Marianne føler, at hun har FOR mange veninder til at kunne nå at se dem alle, men føler sig omvendt egoistisk og overfladisk ved at skulle sortere nogle af dem fra.
  5. Mettes kæreste Søren har nu for anden gang på kort tid kaldt Mette for "Anni", som er navnet på Sørens ekskone.
  6 Mark elsker sin partner gennem 20 år, men har samtidigt lyst til luftforandring efter et tillidsbrud i deres forhold.
  7. Kristian og Martin er en del af en madklub, der er begejstrede for cowboygryde og andre kødfyldte retter, men indtil nu har måltiderne alle været kødfrie af hensyn til gruppens vegetar Niels.
  8. Isaacs bedste ven Lina er stoppet med at tale til ham, da deres fælles ven Mads har afsløret over for Lina, at Isaac er forelsket i hende.
  9. Kirsten er mor til en hestepige og oplever, at gæsterne til pigens kommende konfirmation ikke accepterer konfirmandens ønskeliste, som består af 90% hesteudstyr.
  10. Annika spørger Monopolet, om hun for at undgå forskelsbehandling og særlige hensyn bør fortælle nye bekendtskaber, at hendes hårtab ikke skyldes kræft, men derimod en autoimmun hudsygdom.

  • 1 ч. 42 мин.

Топ подкастов в категории «Общество и культура»

Александра Яковлева
Marive Novosad
Анна Марчук, Стелла Васильева
Антон Лужковский и Александр Лозовский
Кирилл Носов
Кристина Вазовски, Егор Егоров

Вам может также понравиться

DR
DR
24syv
B.T.
DR
Camilla og Kristine

Еще от: DR

DR
DR
DR
DR
DR
DR