151 episodes

Podcasten for deg som {verb} norsk film.
To middelmådige menn i 30-åra ser norske filmperler av ymse kvalitet og snakker om det.

Perler for Svin: En podcast om norsk film Perler for Svin

  • TV & Film

Podcasten for deg som {verb} norsk film.
To middelmådige menn i 30-åra ser norske filmperler av ymse kvalitet og snakker om det.

  Episode 149: Salmer fra kjøkkenet (2003)

  Episode 149: Salmer fra kjøkkenet (2003)

  Benjamin og My tjuvstarter Bent Hamer/Varg Veum-sommer i desember!  Det harseleres med Sverige, Norge vs. Sverige i filmens verden, vi tar hårdebatten fra Hodejegerne, ordet regissør og Benjamin kan ikke lese enkle diagram… Og mye mer, men ikke så mye om skuespillerne, når jeg tenker meg om.  Perler For Svin er en norsk podcast om norsk film! Du finner oss på https://twitter.com/Perler_For_Svin, https://www.facebook.com/perlerforsvinpod eller www.PerlerForSvin.no !  Med lydklipp hentet fra åpne kilder på nett og benyttet i henhold til god skikk for sitering. Disse inkluderer klipp fra Salmer fra kjøkkenet, Sebastians verden, OP:7, Hotel Cæsar, Hotel Seger og Filmmagasinet.

  • 1 hr 11 min
  Episode 148: Pompel og Pilt – Reparatørene kommer (1969)

  Episode 148: Pompel og Pilt – Reparatørene kommer (1969)

  Henning og Benjamin prøver å leve gjennom fedrenes traumer, for ikke å nevne utsette neste generasjon for det samme.  Hvor er er det offentlige ordskiftet om migrantene i Pompel og Pilt? Tåler Pompel og Pilt tidens tann?  Perler For Svin er en norsk podcast om norsk film! Du finner oss på https://twitter.com/Perler_For_Svin, https://www.facebook.com/perlerforsvinpod eller www.PerlerForSvin.no !  Med lydklipp hentet fra åpne kilder på nett og benyttet i henhold til god skikk for sitering. Disse inkluderer klipp fra Pompel og Pilt - Reparatørene kommer, Team America, Twin Peaks - The Return - Part 8, Eraserhead og Filmmagasinet.

  • 21 min
  Episode 147: Olsenbanden – Siste skrik! (2022)

  Episode 147: Olsenbanden – Siste skrik! (2022)

  To måneder etter premieren går filmens statister på kino for å se absolutt siste mulige visning av filmen. Det vanker behind the scenes-anekdoter, sladder om kantina på Hotel Cæsar og Henning pitcher Børning 4: Samtykke?  Perler For Svin er en norsk podcast om norsk film! Du finner oss på https://twitter.com/Perler_For_Svin, https://www.facebook.com/perlerforsvinpod eller www.PerlerForSvin.no !
  Med lydklipp hentet fra åpne kilder på nett og benyttet i henhold til god skikk for sitering. Disse inkluderer klipp fra Alle inn i liten bil (Gjensidige reklame), Lørdag hele uken (Inger Jacobsen), Filmredaksjonen, M-filmsjokoladereklame, Olsenbanden og Dynamitt-Harry, "Hva heter Egon, Kjell og Benny til etternavn?" fra Olsenbanden - Siste skrik! (Nordisk Films youtubekanal), Olsenbanden - Siste Skrik!, Hotel Cæsar og Filmmagasinet.

  • 1 hr 15 min
  Episode 146: Rød snø episode 6 (1985)

  Episode 146: Rød snø episode 6 (1985)

  I siste episode av Rød Snø skal alle tråder knyttes sammen, men de faller i fisk i stedet! Alle pensjonatets gjester har vært brikker i en spionsuppe med mer farse enn spiker! Kan vi blande flere metaforer nå??  Perler For Svin er en norsk podcast om norsk film! Du finner oss på https://twitter.com/Perler_For_Svin, https://www.facebook.com/perlerforsvinpod eller www.PerlerForSvin.no !  Med lydklipp hentet fra åpne kilder på nett og benyttet i henhold til god skikk for sitering. Disse inkluderer klipp fra og Filmmagasinet.

  • 41 min
  Episode 145: Izzat (2005)

  Episode 145: Izzat (2005)

  En etnisk nordmann(hva nå enn det betyr) og en white passing kvart perser/kvart evnevek diskuterer opplevelsen av å være innvandrer i norge, arrangert ekteskap og eksport-terrorisme!  Til ære for filmen så er benjamin dubbet hele veien av Ben Redic Fy Fasan.
  Perler For Svin er en norsk podcast om norsk film! Du finner oss på https://twitter.com/Perler_For_Svin, https://www.facebook.com/perlerforsvinpod eller www.PerlerForSvin.no !  Med lydklipp hentet fra åpne kilder på nett og benyttet i henhold til god skikk for sitering. Disse inkluderer klipp fra Izzat, Hotel Cæsar og Filmmagasinet.

  • 1 hr 2 min
  Episode 144: Rød snø episode 5 (1985)

  Episode 144: Rød snø episode 5 (1985)

  Vi bryter inn på pensjonatet post coitus, mens sæden enda renner ut av Kjersti Holmen er Sven Nordin i gang med å legge igjen en ladning i broren hennes også! Forædere blir avslørt, men Benjamin vil gå å henge seg i stallen!  Perler For Svin er en norsk podcast om norsk film! Du finner oss på https://twitter.com/Perler_For_Svin, https://www.facebook.com/perlerforsvinpod eller www.PerlerForSvin.no !  Med lydklipp hentet fra åpne kilder på nett og benyttet i henhold til god skikk for sitering. Disse inkluderer klipp fra Rød Snø, Snake Eater (Norihiko Hibino) og Filmmagasinet.

  • 19 min

Top Podcasts In TV & Film

Layal
The Mstdfr Network
Mahmoud Ismail
مقهى الانمي Anime Cafe
فريق كشكول
Arabic Marvel

You Might Also Like

Moderne Media
P4-gruppen
HENRI & Acast
NRK
VG
Earwolf, Paul Scheer & Amy Nicholson