17 avsnitt

Български подкаст за геополитика.

Буревестник - Български подкаст за геополитика Буревестник

  • Politik

Български подкаст за геополитика.

  Брой 16: Панама

  Брой 16: Панама

  Дани и Владо отговарят на слушателски въпроси и обсъждат историята,  културата и политиката на Панама. Задайте въпросите си на  burevestnik.podcast (at) abv.bg и ще им отговорим в следващия брой.

  • 1 tim. 57 min
  Брой 15: Еквадор

  Брой 15: Еквадор

  Владо и Дани отговарят на слушателски въпроси и обсъждат историята,  културата и политиката на Еквадор. Задайте въпросите си на  burevestnik.podcast (at) abv.bg и ще им отговорим в следващия брой.

  • 1 tim. 33 min
  Брой 14: Перу

  Брой 14: Перу

  Владо и Дани отговарят на слушателски въпроси за бунтовете в САЩ, а след  това обсъждат историята, културата и политическите процеси в Перу.  Задайте въпросите си на burevestnik.podcast (at) abv.bg и ще им  отговорим в следващия брой.

  • 1 tim. 56 min
  Брой 13: Колумбия

  Брой 13: Колумбия

  Владо и Дани говорят за историята, партизаните, наркокартелите и  геополитическата ориентация на Колумбия. Задайте въпросите си на  burevestnik.podcast (at) abv.bg и ще им отговорим в следващия брой.

  • 53 min
  Брой 12: Извънредно положение

  Брой 12: Извънредно положение

  Дани и Владо отговарят на слушателски въпроси във връзка с извънредното  положение и новите предизвикателства пред народите по света. Задайте  въпросите си на burevestnik.podcast (at) abv.bg и ще им отговорим в  следващия брой.

  • 1 tim. 16 min
  Брой 11: Венецуела

  Брой 11: Венецуела

  Дани и Владо говорят за събитията в САЩ и обсъждат историята и  съвременната политика на Венецуела. Задайте въпросите си на  burevestnik.podcast (at) abv.bg и ще им отговорим в следващия брой.

  • 1 tim. 25 min

Mest populära podcaster inom Politik