56 avsnitt

Updates om F.C. København fra det største uafhængige medie om FCK. Følg vores podcast så du ikke går glip af de nye afsnit. Kan du lide os? Husk at give os et like eller en bunke stjerner i din foretrukne podcast app!

Copenhagen Sundays Copenhagen Sundays

  • Sport

Updates om F.C. København fra det største uafhængige medie om FCK. Følg vores podcast så du ikke går glip af de nye afsnit. Kan du lide os? Husk at give os et like eller en bunke stjerner i din foretrukne podcast app!

  #37 Ok at Zanka boykotter pressen?

  #37 Ok at Zanka boykotter pressen?

  Mandagstrænerne træder sammen igen. Dagen efter en længe ventet sejr.

  En sejr på udebane. I Jylland. Mod et tophold. Vi manglede bare at holde nullet - så havde vi troet på ægte julemirakler her på tærsklen til julemåneden.

  Sejren giver masser af optimisme for F.C. København - næste kamp er Horsens hjemme og viden vi den så kan December blive en rigtig god måned med kun én udekamp (i Farum).  

  Vi skal naturligvis vende talkombinationer - selvom det ifølge Jess Thorup er fuldstændigt ligegyldigt. Fakta er dog at vi stillede med en 4-back kæde - og Pelle påstår at det umiskendeligt ligner en 4-4-2 :-)  

  Og så vender vi Zanka's attitude overfor pressen hvor han nu nægter at tale med TV3 efter sidste uges episoode, hvor han fik sagt "Ellers så fucking kom og sig undskyld bagefter, når du fucking er faldet ned" til journalisten - er det ok?

  • 53 min
  #36 Er F.C. København det nye galehus?

  #36 Er F.C. København det nye galehus?

  Man kan sige meget om F.C. København for tiden, men kedeligt er det ikke. Der er gang i svingdøren, rygtebørsen og dramaerne.   Ståles svada mod ejere, ledelse og især William Kvist runger stadig.

  Zanka opfører sig arrogant overfor pressen på den helt forkerte måde og resultaterne er elendige... kun overgået af spillet på banen.  

  I denne uge præsenterer vi så AGF's Peter Christiansen som ny sportsdirektør. Han forlader AGF med en kæmpe sviner fra sin gamle chef Jacob Nielsen. Samtidigt opsiger FCK's tekniske chef, Frederik Leth, sin stilling bare fire måneder efter han fik den...?  

  Oven i købet bringer William Kvist sin gamle ven og mentaltræner ind. Christian Engell har senest arbejdet fem år hos rivalerne fra Brøndby og nu skal han være Head of people & culture... tyg lige på den?! Og midt i det hele sidder agenten Ivan Marko benes centralt placeret.

  Dagens kamp på udebane i Sønderjyske med Glen Riddersholm i spidsen er svær. Oven i det er både Jonas Wind, Victor Nelsson og Mikkel Kaufmann ude med Corona.

  • 1 tim.
  #35 Mandagstrænerne: Var alt lort mod Randers?

  #35 Mandagstrænerne: Var alt lort mod Randers?

  Vi skal snakke om kampen mellem F.C. København og Randers - var alt noget lort? Og så vender vi naturligvis Ståle sagen, ligesom vi skal tale om alt muligt andet.

  Og så har vi besøg af David Bertelsen fra Absalons Radio.

  Husk at stil spørgsmål og smid kommentarer!

  • 1 tim. 18 min
  #34 Fyringen af Ståle Solbakken var respektløs

  #34 Fyringen af Ståle Solbakken var respektløs

  Inden kampen mellem F.C. København og Randers har vi besøg af FCK-legende Michael Mio Nielsen, og taler om det store interview Ståle Solbakken gav søndag.  

  Helt centralt står at bestyrelsesformand Bo Rygaard har fyret Ståle over telefonen.

  • 1 tim. 21 min
  #33 Sunday Talk: En aften med Lars Seier Christensen

  #33 Sunday Talk: En aften med Lars Seier Christensen

  Copenhagen Sundays var igen værter til Sunday Talks. Denne gang var gæsten Lars Seier. Manden der ejer 22,5% af F.C. København og kaster sig ind i mange projekter med passion. Således kender vi ham fra cykling via Saxo Bank og senere sin egen satsning, Ishockey i Rungsted, flere restauranter (Geranium, Alchymist som begge har Michelinstjerner) og café Dan Turell som også er et Con Amore projekt.

  Hvad driver manden? Og hvordan ser han på fremtiden?

  • 2 tim. 6 min
  #32 HVOR DYB ER FCK KRISEN?

  #32 HVOR DYB ER FCK KRISEN?

  Mandagstrænerne har i dag besøg af FCK-fan og mangeårig ansat i F.C. København Steen O.G. Jensen. Han er sammen med Copenhagen Sundays faste værter Pelle Elikofer og David E. Bastian-Møller ramme om en debat, om den store krise klubben befinder sig i.   

  Vi vender naturligvis gårsdagens rundbarbering i Herning, hvor F.C. Midtjylland tævede os 4-0 og så taler vi om:  

  - Økonomien - er der penge til, at handle for? 

  - Bestyrelsen - deres rolle og ansvar 

  - Sportsdirektør - hvor bliver han af? Og hvilken profil skal det være? 

  - Assistenttræner - er Neestrup stadig det primære bud? 

  - Scouting - har den afdeling fejlet big time?  

  Vi får også Steen OG's reaktion på rygterne om, at Ståle Solbakken blev fyret over telefonen, ligesom vi vender de "Fem påstande", Zanka, Sophie Hæstorp Andersen og mange andre ting.

  • 1 tim. 34 min

Mest populära podcaster inom Sport

Andra som lyssnade prenumererar på