477 avsnitt

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

Curlingklubben DR LYD Comedy & Livsstil

  • Samhälle och kultur
  • 4,0 • 4 betyg

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

  Hele Danmarks hjemmebane, når det kommer til citrusfrugter

  Hele Danmarks hjemmebane, når det kommer til citrusfrugter

  Det er fredag, og vi er klar med endnu en udgave af, hvad der er blevet hele Danmarks foretrukne kilde til citrusrelateret indhold. Det vælter stadig ind med citrusrelaterede lytterhenvendelser, og vi er stadig redaktionelt utroligt uenige om, hvorvidt det er radioindhold eller ej. Vi laver også forskellige programintroer til at møde dig i lige præcis din lyttesituation alt afhængig af resultatet af Danmarks håndboldsemifinalekamp, vi snakker om jysk kunst, hører om Anastacia-koncerten, hvor Maria selv var klædt ud som Anastacia, kigger på DR's meget varierede Trustpilot-anmeldelser og finder et nyt hjem til podcastbamsen Fætter DR. Alle lytterhenvendelser modtages med kyshånd på: curlingklubben@dr.dk - vi bliver så glade, når I skriver!

  • 1 tim. 3 min
  Det er podcast, det er smølf

  Det er podcast, det er smølf

  Det er en stor dag for Curlingklubbens arbejdsnormering, da producerende redaktør Joachim Holmgaard er tilbage på arbejde - han er dog gået glip af de seneste ugers hæsblæsende indholdsmæssige udvikling omkring relevante emner som citrusfrugter, og hvornår man hilser, og derfor har vi en del arbejde at gøre. Vi skal også forbi Björk, fordi hun har sagt, at hendes feministiske oprør var, at hun ville være ALLE smølfer, dengang hun var lille. Christian har udvist dårlig moral i en kø til en pantmaskine, som man logger på med MitID, og vi skal også forbi håndboldeksperten barnet Eigil, som er i håndbold-VM-stemning.

  • 1 tim. 3 min
  Hygiejnebind, Reality Awards og en henvendelse fra mor

  Hygiejnebind, Reality Awards og en henvendelse fra mor

  I onsdags var der Reality Awards, og det bliver vi nødt til at tale om, for de har blandt andet indført Sidney Lee-prisen (R.I.P.) - og så har Maria engang forsøgt noget ekstremt mediebranchet i den forbindelse. Så er der en ordentlig bunke lytterhenvendelser fra jer, specielt ovenpå den vildt ærgerlige episode i sidste afsnit, hvor Christian mente, at folk havde krøller, fordi de brugte krøllejern, og glat hår, fordi de brugte glattejern. I den forbindelse er der en lytter, som gerne vil vide, hvad Christian egentlig ved om hygiejnebind. Så har vi også fået en henvendelse fra Christians mor, som har hørt fra en kollegas to tvillinger i starten af tyverne i København, at vi er blevet en podcast for pengenes skyld - og det rygte skal vi naturligvis have manet i jorden, for det passer ikke. Så er der noget med en bager, som vi ikke behøver at gå for meget i detaljer med. Rigtig god fornøjelse og god weekend! Husk, at I altid kan kontakte os på Curlingklubben@dr.dk

  • 1 tim. 23 min
  CURLINGKLUBBENS 5 ÅRS FØDSELSDAG

  CURLINGKLUBBENS 5 ÅRS FØDSELSDAG

  Curlingklubben har 5 års fødselsdag. Eller det havde vi i går, men der optog vi ikke podcast. Så vi starter programmet med en lille (læs = unødvendigt lang) tur ned ad mindernes allé! Vi har desuden tidligere brugt enormt lang tid på at snakke om, hvorfor stjernen fra "Emily in Paris" var så meget i Danmark - og med jeres hjælp har vi fået svaret, så vi skal høre en masse dejlige klip med en amerikaner som taler dansk. Maria er desuden startet på en ny krøllerutine, så vi ringer til tidligere P3-vært og vores gode ven Kathrine Abrahamsen, og her går det op for Christian, at alt, han troede, han vidste, er en løgn. Der er selvfølgelig også lytterhenvendelser med bl.a. ét spørgsmål, som er rigtig godt at svare på, når prod. red. Joachim Holmgaard ikke er med i dagens udsendelse og meget andet.
  Husk, at I altid kan skrive til os på Curlingklubben@dr.dk. Vi lyttes ved. Møs-møs.

  • 1 tim. 4 min
  Et digitalt tigerskridt

  Et digitalt tigerskridt

  I mandags tog Curlingklubben et vaskeægte digitalt tigerspring, da vi introducerede vores nye iCloud-adresse. Det viser sig nu, at vi skal tage en masse digitale tigerskridt tilbage, da det er imod alle tænkelige DR-regler og GDPR-hensyn at oprette en iCloud-adresse. Til gengæld nåede vi at få en masse skønne lytterhenvendelser - så vi skal snakke med Lise, der har et grotesk kedeligt nytårsforsæt, og så skal vi sende podcastbamsen Fætter DR på tur hos Bjarke. Vi skal også forbi Prins Harrys penis, og at verdens bedste restaurant er lukket, selv om vi ikke har været på den. Producerende redaktør Joachim Holmgaard er med i programmet i dag, så derfor skal vi lige vende, hvad i alverden der egentlig skete til Curlingklubbens 'worst of'-julefrokost.
  Og husk så - alle lytterhenvendelser til Curlingklubben bedes fremover sendt til curlingklubben@dr.dk

  • 58 min
  Lytterhenvendelser og en spritny podcastbamse

  Lytterhenvendelser og en spritny podcastbamse

  Det første afsnit af Curlingklubben i 2023! Vi har brugt tiden på at finde ud af, hvordan I stadig kan være med i programmet, og det vil vi selvfølgelig gerne præsentere jer for. Så skal I også præsenteres for Curlingklubbens podcastbamse Fætter DR, som håber på at komme med én af jer hjem snart. Derudover vender vi vores absurd kedelige nytårsforsæt, hvor meget toiletpapir kvinder bruger i forhold til mænd, hvordan vi tørrer os, Prins Harrys ALT for personlige bog og en masse andet godt (og skidt).
  GODT NYTÅR VENNER, OG TAK FORDI I STADIG LYTTER MED!
  Næste afsnit udkommer på fredag d. 13. januar.

  • 57 min

Kundrecensioner

4,0 av 5
4 betyg

4 betyg

Mest populära podcaster inom Samhälle och kultur

Sveriges Radio
Flashback Forever
Podplay | Qast
Sveriges Radio
Kirinaja | Acast
Perfect Day Media

Du kanske också gillar

DR
Camilla og Kristine
24syv
Christian Fuhlendorff
DR
Anders Matthesen

Mer av DR

DR
DR
DR
DR
DR
DR