300 avsnitt

Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Celina Friis og Signe Krarup er GO'NOVA. Her får du dagens udvalgte højdepunkter.

GO'NOVA Dagens Udvalgte Radio Play DK

  • Komedi

Dennis Ravn, Mai-Britt Vingsøe, Celina Friis og Signe Krarup er GO'NOVA. Her får du dagens udvalgte højdepunkter.

  Slip Away (hagehår)

  Slip Away (hagehår)

  I dagens episode kan du blandt andet høre om Celinas hagehår, årets oscarnomineringer, møde vores nye praktikant, Thomas og så får vi besøg af Phlake, der spiller deres nye single "Slip Away", lige i GO´NOVA.

  • 1 tim. 9 min
  Tillykke Mai-Britt

  Tillykke Mai-Britt

  I dagens episode kan du være med til at fejre Mai-Britts store runde fødselsdag. Mai-Britt fylder 50 år, i dag og det blev fejret med manér - ja faktisk i samtlige tre timer af GO'NOVA. Vi fik dog også besøg af Mads Langer og en videohilsen fra Adam & Noah

  • 1 tim. 14 min
  Uforskammede kælling

  Uforskammede kælling

  I dagens podcast kan du blandt andet høre, hvorfor det ikke altid er okay at have airpods i ørene. Derudover taler vi om misvisende emojis og taler med en masse lyttere, der har købt møbler med hjem fra restaurantbesøg.

  • 1 tim. 2 min
  6et Podcast

  6et Podcast

  I dagens podcast taler vi blandt andet om sex, i anledningen af uge 6, hvor en masse børn, landet over skal oplæres i historien om "blomsterne og bierne". Derudover taler vi om scorekarle og forsøger at finde ud af, hvorfor benzinpriserne svinger så meget?

  • 1 tim. 3 min
  Super Bøwl

  Super Bøwl

  I dagens episode kan du blandt andet høre om nogle, der bor utrolig langt væk fra deres nærmeste nabo. Derudover tager vi hul på uge 6 ved at spørge Celina ind til sine potentielt erotiske overnatninger hos venner og så leder vi efter nogen, der er gået hjemmefra uden bukser.

  • 1 tim. 8 min
  Ugens u-valgte

  Ugens u-valgte

  I denne podcast vender vi de u-valgte emner og denne gang kan du blandt andet høre hvem fra holdet der er postnummersnobbet. Derudover kan du høre hvilket land vi helst ville bo i og da det er vores praktikant Cilles sidste u-valgte så quizzer hun holdet i hvor godt de kender hende.

  • 26 min

Mest populära podcaster inom Komedi

Andra som lyssnade prenumererar på

Mer av Radio Play DK