19 avsnitt

Få inspiration og viden til din rejse. Kom med rundt i verden og få spændende fortællinger med nærvær og kant. Dansk rejsepodcast fra tastetheworld.dk

Taste The World - Rejsepodcast Per Sommer

  • Platser och resor

Få inspiration og viden til din rejse. Kom med rundt i verden og få spændende fortællinger med nærvær og kant. Dansk rejsepodcast fra tastetheworld.dk

  Ekspertens råd til Danmarks smukkeste cykelferie

  Ekspertens råd til Danmarks smukkeste cykelferie

  Podcast om cykelferie på Danmarks smukkeste cykelrute
  I Danmark findes der er et unikt netværk af 11 nationale cykelruter. Samlet set er der mere end 4.200 km, hvor det er muligt at opleve Danmark helt tæt på med sin cykel.
  Den længste af de 11 ruter er Østersøruten, som er på 820 km. Den snor sig som et ottetal gennem Sønderjylland, Fyn, det sydfynske øhav, Lolland, Falster og Sjælland.
  I dag taler jeg med Line Wagener, som har cyklet hele ruten rundt sammen med sin familie. Line er ekspert, når det gælder cykelferie med familien. Hun står bag hjemmeside alleud.dk, der er en blog om aktiv ferie og friluftsliv.
  Det får du i denne podcast om cykelferie
  Lyt med og bliv klogere på:
  Gode råde til dig, der overvejer at tage på cykelferie på første gang.
  Den ideelle familieferie. Cykelferie handler om kvalitetstid, samvær og samarbejde.
  Udstyr. Krav til cykel, opbakning, telt m.v.
  Østersøruten - Danmarks smukkeste cykelrute.
  Læs mere om denne episode på TasteTheworld.dk:
  -> Ekspertens råd til Danmarks smukkeste cykelferie
  Om Taste the World
  Jeg hedder Per Sommer og står bag rejsepodcasten og hjemmesiden Taste the World. Her kan du få inspiration og viden til din rejse. Kom med rundt i verden og få spændende fortællinger med nærvær og kant. Dansk rejsepodcast fra tastetheworld.dk

  • 39 min
  Shanghai - rejsen til Orientens Manhattan

  Shanghai - rejsen til Orientens Manhattan

  Rejsepodcast der giver et indblik i Kinas største by Shanghai. Byen der er super moderne og som de sidste årtier har oplev et hæsblæsende udvikling. Lyt med på denne rejsepodcast, hvor jeg taler med Thomas Larsen Späth, der bor i byen og fortæller om bylivet, kulturen og kommer med en række gode rejsetips.

  • 1 tim. 4 min
  Andalusiens Sherry-trekant

  Andalusiens Sherry-trekant

  Rejsepodcast om Andalusiens Sherry-trekant. Lyt med og bliv klogere på dette spændende område af Spanien. Vi taler også om, hvad sherry er og de mange forskellige typer af vine.

  • 1 tim. 9 min
  Christiansø - Livet og kærligheden på fæstningsøen

  Christiansø - Livet og kærligheden på fæstningsøen

  I denne rejsepodcast fra Taste the World skal vi denne gang til det østligste hjørne af Danmark - Christiansø.
  Det er helt unikt sted i Danmark med en smuk natur og en velbevaret bygningsarv, der går helt tilbage til 1600-tallet.
  På den lille fæstningsø bor der ca. 90 mennesker. En af dem er øens maler Mark Richter, som jeg mødte, da jeg holdt en uges ferie i sommeren 2019. 
  Mark er en sand globetrotter, men har nu bosat sig med sin familie på øen. Jeg får en snak med Mark om hans spændende baggrund. Og han fortæller om, hvordan det er at leve et af de mest isolerede steder i Danmark.
   

  • 42 min
  Turkmenistan - rejsen til ørkenstaten med den gale diktator

  Turkmenistan - rejsen til ørkenstaten med den gale diktator

  Lyt med og bliv klogere på Turkmenistan som rejseland
  I denne rejsepodcast skal vi til Turkmenistan, som er et af verdens mindst besøgte lande. Landet, der ligger i Centralasien, har ellers masser af byde på. Herfra gik Silkeruten videre mod Europa, og landet er rig på masser af historier og unik natur. Men det er også kontrasternes land med den moderne hovedstad Asjkhabad, som er opført næsten udelukkende i hvid marmor af landets første diktator.
  Min gæst i denne podcast er Gustav Trampe, som til daglig bor i København og læser på CBS. Han har besøgt landet flere gange og arrangerer ture til Turkmenistan gennem rejsebureauet Above Borders, der har specialiseret sig i rejser til isolerede lande. 

  Du kan læse mere om podcasten på episodens egen side på Taste the World:
  https://tastetheworld.dk/podcast-rejs-til-turkmenistan-i-centrasien/

  • 52 min
  Kunst og knödel - en rejsepodcast om Berlin

  Kunst og knödel - en rejsepodcast om Berlin

  En rejsepodcast om kunst, mad og unikke seværdigheder i Berlin
  Lyt med til denne rejsepodcast, hvor du får en masse inspiration til Berlins mangfoldige museer og gallerier. Berlin har siden murens fald været Europas katalysator for moderne og progressiv kunst. Det byen med ‘højt til loftet’ og lave leveomkostninger, og som derfor tiltrækker nytænkende kunstnere fra hele verden.
  Om dagens gæst

  I podcasten taler jeg med Emilie Høegh Engbirk, der er en stor kunstelsker - og kender. Hun boet flere år i Berlin, hvor hun bl.a. har arbejdet for den verdenskendte dansk/islandske kunstner Olafur Eliasson.
  Emilie deler ud i denne podcast ud af sin store viden om Berlins kunstscene. Men du får også en masse gode råd om gode spisesteder og unikke serværdigheder.

  Du finder en samlet liste over alle de steder, som bliver omtalt i podcasten her:
  https://tastetheworld.dk/podcast:-kunst-og-knodel-i-berlin/

  • 35 min

Mest populära podcaster inom Platser och resor

Andra som lyssnade prenumererar på