17 episodes

Malam Jumaat merupakan podcast socialtainment yang memaparkan guest-guest celebrity, influencer dan pelbagai orang membincangkan berita-berita menarik merangkumi dunia hiburan, story viral yang tersebar dan benda-benda random. Bunyi macam serius tapi merepek nak mampus! 

Jom join Fify dan Hydar setiap Malam Jumaat!

An ONZZ Original Production

Malam Jumaat ONZZ

    • Entertainment News
    • 5.0 • 1 Rating

Malam Jumaat merupakan podcast socialtainment yang memaparkan guest-guest celebrity, influencer dan pelbagai orang membincangkan berita-berita menarik merangkumi dunia hiburan, story viral yang tersebar dan benda-benda random. Bunyi macam serius tapi merepek nak mampus! 

Jom join Fify dan Hydar setiap Malam Jumaat!

An ONZZ Original Production

    Malam Jumaat Bersama Mad Sabah

    Malam Jumaat Bersama Mad Sabah

    Join Fify dan Hydar di Podcast Malam Jumaat Bersama Tetamu Jemputan Zizi Kirana.

    Podcast Malam Jumaat kembali bersiaran untuk episod pertama di musim kedua.

    Yang menariknya jemputan kita hari ini adalah pelawak terkenal Mad Sabah!

    Jadi Mad Sabah hari ini akan lepak santai bersama Fify dan Hydar sambil bercerita mengenai latar belakangnya, dan kenapa dia memilih menceburi dunia komedi.

    Sambil melawak 'to the max', Mad Sabah turut berkongsi pengalaman pahit dan manis yang pernah dilaluinya sepanjang bergelar pelawak 'Stand Up Comedy' sehinggalah bergelar Naib Juara program realiti Lawak Solo .

    Dengarkan juga perkongsian Mad mengenai cara dia mencari inspirasi dalam menghasilkan konten-konten lawaknya yang memang unik dan menarik yang dan kadang-kala turut dibantu oleh isterinya.

    Alang-alang bercerita pasal isterinya, dengarkan juga kisah kelambu Mad Sabah yang korang tak kan dapat dengar di mana-manta! Dalam segmen 'kisah kelambu' serta jawapan spontan Mad dalam segmen Jujur Je Mat!

    Yang paling best, dengarkan kisah Ozlynn sorok permainan video game Johan dan bagaimana dia dapat menemuinya semula.


    #malamjumaat #madsabah #fifyhydar #fifyzami #hydar69 #podcast #hiburan

    Follow kami di Instagram:
    Malam Jumaat: https://www.instagram.com/malamjumaat/
    ONZZ: https://www.instagram.com/onzz.co/

    Follow Host Kami:
    Fify Azmi: https://www.instagram.com/fifyazmi/
    Hydar: https://www.instagram.com/hydar69/

    Follow Guest Kami:
    Mad Sabah: https://www.instagram.com/mad_sabah

    • 34 min
    Malam Jumaat - The Best of Season 1

    Malam Jumaat - The Best of Season 1

    Join Fify dan Hydar di Episod Terakhir Podcast Malam Jumaat Bagi Musim 1 - The Best Of Season 1.

    Wah nampaknya kita dah sampai ke penghujung musim pertama untuk Podcast Malam Jumaat! Jadi apa kata saksikan dan pasang telinga korang kerana untuk episod terakhir bagi musim pertama ini, Fify dan Hydar akan bersembang panjang dan recap segala perkara menarik yang berlaku sepanjang perjalanan Podcast Malam Jumaat di musim pertama.

    Apa yang best?

    Untuk episod kali ini, dorang berdua akan recap kesemua guest yang sememangnya special dan sporting habis yang pernah turun dan lepak santai dengan dorang dari awal musim hinggalah ke penghujung musim pertama. Yaa dari Ara Johari sampai lah ke guest terakhir iaitu Melissa Th'ng.

    Pelbagai kategori yang diorang dah senaraikan, dari 'guest paling pecah' , paling sporting , couple paling cool, paling stylo sampailah ke kateogri guest paling sopan. Haha pendek kata The Best Of Season 1!

    Dengarkan juga senarai 'bayangan' selebriti yang dorang nak try bawak untuk musim ke-2! Siapa agaknya tu kannn??

    Dan yang paling menarik!

    Tunggu ke penghujung rancangan di mana Fify dan Hydar akan umumkan satu benda penting sementara menunggu musim ke 2 untuk kick off! Apa agaknya tu?

    Nak tau ?? Tengok sampai habis!!


    #malamjumaat #fifyhydar #podcast #hydar69 #hiburan

    Follow kami di Instagram:
    Malam Jumaat: https://www.instagram.com/malamjumaat/
    ONZZ: https://www.instagram.com/onzz.co/

    Follow Host Kami:
    Fify Azmi: https://www.instagram.com/fifyazmi/
    Hydar: https://www.instagram.com/hydar69/

    • 39 min
    Malam Jumaat #15 - Malam Jumaat Bersama Melissa Th'ng

    Malam Jumaat #15 - Malam Jumaat Bersama Melissa Th'ng

    Join Fify dan Hydar di Podcast Malam Jumaat Bersama Tetamu Jemputan Melissa Th'ng!

    Podcast Malam Jumaat kali ini akan diserikan dengan kehadiran seorang model, penyampai radio dan pengacara , Melissa Th'ng yang akan akan lepak santai sambil bergelak ketawa bersama Fify dan Hydar .

    Sambil bercerita mengenai perkembangan terbarunya Mel akan turut berkongsi serba sedikit pengalaman masa lalunya antaranya kisah Mel sewaktu mewakili Malaysia dalam Asia's Next Top Model dan kisah zaman studentnya sebelum bergelar penyampai Radio Hitz FM.

    Dengarkan juga Mel berkongsi tips-tips menarik untuk menjadi seorang content creator di Youtube buat mereka yang berminat untuk menceburi bidang kandungan digital.

    Sambil tu kita dengarkan juga jawapan Mel apabila ditanya beberapa soalan panas seperti sejauh mana hubungannya bersama Jaa Suzuran, pengalaman berdepan komen-komen negatif dan ciri-ciri lelaki idaman, maksud 'bap bap' dan 'dap dap' dalam lirik lagunya , ciri-ciri lelaki idaman, serta pengalaman berdepan komen dari pengikut samaada lelaki dan wanita di Instagram.

    Dan yang paling best, jangan lupa tonton part dimama Fify dan Hydar buat satu game yang memerlukan Mel untuk menghubungi Jaa untuk satu task 'gila' .

    Nak tau apa dia? dengarkan Podcast Malam Jumaat malam ini!!

    #malamjumaat #melissathng #fifyhydar #fifyzami #hydar69 #podcast #hiburan

    Follow kami di Instagram:
    Malam Jumaat: https://www.instagram.com/malamjumaat/
    ONZZ: https://www.instagram.com/onzz.co/

    Follow Host Kami:
    Fify Azmi: https://www.instagram.com/fifyazmi/
    Hydar: https://www.instagram.com/hydar69/

    Follow Guest Kami:
    Melissa Th'ng: https://www.instagram.com/melissathng

    • 53 min
    Malam Jumaat #14 - Johan & Ozlynn (Jozlynnhanania)

    Malam Jumaat #14 - Johan & Ozlynn (Jozlynnhanania)

    Join Fify dan Hydar di Podcast Malam Jumaat Bersama Tetamu Jemputan Johan dan Ozlyn (Jozlynnhanania)

    Bersedia untuk bergelak ketawa tanpa henti kerana episod kali ini kita ada pasangan selebriti paling lawak dan mancut iaitu Johan dan Ozlynn Wati, Jozlynnhanania, yang akan datang lepak dan menghuru harakan keadaan bersama Fify dan Hydar .

    Selain bercerita mengenai perkembangan terbaru dan pengalaman masa lalu mereka, Johan dan Ozlyn akan turut berkongsi kisah bagaimana mereka berkenalan, berkahwin dan sehingga sudah mempunyai 5 orang cahaya mata, serta kehidupan harian mereka.

    Selain itu dengan beberapa perkongsian menarik mengenai keunikan perhubungan antaranya tugasan Ozlyn yang dipertanggungjawabkan amengurus dan menyusun jadual Johan dan sebaliknya serta cara pasangan ini menyesalaikan masalah yang memang lain dari lain iaitu pilllow talk.

    Dengarkan juga jawapan jawapan selamber dari Johan apabila ditanyakan soalan soalan berkaitan dalam kelambu yang panas antaranya cara-cara memujuk isterinya ketika merajuk, dan banyak lagi tips menarik dari pasangan ini yang korang takkan jumpa di mana -mana okeh!


    Yang paling best, dengarkan kisah Ozlynn sorok permainan video game Johan dan bagaimana dia dapat menemuinya semula.



    #malamjumaat #jozlynnhanania #fifyhydar #fifyzami #hydar69 #podcast #hiburan #johan #ozlyn

    Follow kami di Instagram:
    Malam Jumaat: https://www.instagram.com/malamjumaat/
    ONZZ: https://www.instagram.com/onzz.co/

    Follow Host Kami:
    Fify Azmi: https://www.instagram.com/fifyazmi/
    Hydar: https://www.instagram.com/hydar69/

    Follow Guest Kami:
    Johan & Ozlynn (jozlynnhanania): https://www.instagram.com/jozlynnhanania

    • 1 hr 38 min
    Malam Jumaat #13 - Malam Jumaat Bersama Zizi Kirana

    Malam Jumaat #13 - Malam Jumaat Bersama Zizi Kirana

    Malam Jumaat Bersama Zizi Kirana

    How you guys doing?? Apa kata saksikan dan dengarkan Podcast malam jumaat kali ini sebab kita ada Zizi Kirana yang akan akan lepak santai bersama Fify dan Hydar .

    Sambil bercerita mengenai perkembangan terbarunya Zizi akan mengungkap kisah-kisah lamanya sebelum bergelar penyanyi Rap seperti kisah di zaman Akademi Fantasia, pengalaman bersama kumpulan The Fabulous Cats serta kisah Zizi yang juga seorang penyanyi nasyid sebelum menyertai dunia hiburan.

    Dengarkan juga Zizi bercerita serba sedikit macam mana dia boleh memilih nama 'Zizi Kirana' sehinga kekal dengan nama tersebut. Buat peminat penyanyi Hiphop Malique, dengarkan juga Zizi spill the tea walaupun sedikit pasal lagenda penyanyi hip hop negara itu.

    Sambil tu kita dengarkan juga jawapan Zizi apabila ditanya beberapa soalan panas seperti soalan berkaitan teman lelaki, maksud 'bap bap' dan 'dap dap' dalam lirik lagunya , ciri-ciri lelaki idaman, serta pengalaman berdepan komen dari pengikut samaada lelaki dan wanita di Instagram.

    Nak tau banyak lagi? dengarkan Podcast Malam Jumaat malam ini!!


    #malamjumaat #zizikirana #fifyhydar #fifyzami #hydar69 #podcast #hiburan

    Follow kami di Instagram:
    Malam Jumaat: https://www.instagram.com/malamjumaat/
    ONZZ: https://www.instagram.com/onzz.co/

    Follow Host Kami:
    Fify Azmi: https://www.instagram.com/fifyazmi/
    Hydar: https://www.instagram.com/hydar69/

    Follow Guest Kami:
    Zizi Kirana: https://www.instagram.com/zizi_kirana


    |An ONZZ Original Podcast|

    • 54 min
    Malam Jumaat #12 - Shaza Bae kerap ke Indonesia untuk berjumpa seseorang?

    Malam Jumaat #12 - Shaza Bae kerap ke Indonesia untuk berjumpa seseorang?

    Untuk Podcast Malam Jumaat kali ini ,Dewi Remaja 2019, Shaza Bae akan turun dan lepak santai dengan Fify dan Hydar.

    Shaza bukan sahaja akan bercerita tentang perkembangan terbaru dan hobi masa lapangnya, malah dia akan turut berkongsi dengan korang pengalamannya sewaktu menyertai Dewi Remaja sehinggalah dinobatkan sebagai juara pertandingan berprestij tersebut.


    Dengarkan juga Shaza bercerita perasaannya saat mendapat ucapan tahniah dari Haneesya Hanee, bekas pemenang Dewi Remaja 2018 serta pendapat dan penerimaan masyarakat apabila dirinya dinobatkan sebagai pemenang.

    Selain itu dengarkan juga dia bercerita mengenai pengalaman-pengalaman masa lalu nya antaranya pengalaman melakukan internship di Jogjakarta dan perancangan nya buat masa akan datang

    Pemenang Dewi Remaja 2019 ini turut berkongsi pandangan dan menjawab soalan-soalan hangat dari Fify dan Hydar isu diantaranya cara Shaza menangani kecaman dari netizen di media sosial, status dirinya samada masih single atau sudah berpunya, kriteria lelaki pilihan dan banyak lagi rahsia peribadi yang korang takkan pernah dengar di mana-mana.

    #malamjumaat #shazabae #fifyhydar #fifyzami #hydar69 #podcast #hiburan

    Follow kami di Instagram:
    Malam Jumaat: https://www.instagram.com/malamjumaat/
    ONZZ: https://www.instagram.com/onzz.co/

    Follow Host Kami:
    Fify Azmi: https://www.instagram.com/fifyazmi/
    Hydar: https://www.instagram.com/hydar69/

    Follow Guest Kami:
    Shaza Bae: https://www.instagram.com/shazabae_

    |An ONZZ Original Podcast|

    • 55 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Top Podcasts In Entertainment News

Listeners Also Subscribed To