96 episodes

Podcast by Webcafe.bg

Тихо, филмът започв‪а‬ Webcafe.bg

  • TV & Film

Podcast by Webcafe.bg

  Бонд. Джеймс Бонд (Тихо, филмът започва Е90)

  Бонд. Джеймс Бонд (Тихо, филмът започва Е90)

  "Смъртта може да почака", но новият епизод на подкаста на Webcafe.bg за кино - не! Зузи, Драго и Пачето ще ви разкажат повече за новия филм за Джеймс Бонд, последен за Даниъл Крейг, и ще разчоплят пред вас образа на агент 007 - силните страни, слабостите, жените, злодеите. Всичко! И ще разберете защо Даниел Радклиф е така подходящ за следващия Бонд.

  Приятно слушане и ако не сте, бързо се абонирайте за подкаста с любимото си приложение за слушане на такива.

  Още интересни неща от Webcafe: https://webcafe.bg/
  Още "Тихо, филмът започва": https://webcafe.bg/podcast

  • 52 min
  "11 септември: Един ден в Америка (Тихо, филмът започва С04Е23)

  "11 септември: Един ден в Америка (Тихо, филмът започва С04Е23)

  20 години след атаките в САЩ обръщаме поглед назад с документалната поредица "11 септември: Един ден в Америка". Зузи, Драго и Влади имаха възможност да видят предварително нейните шест епизоди - истории за човешкия дух и героизма, когато си изправен пред невиждано предизвикателство. Сега споделят с вас своите собствени спомени за онзи ден преди две десетилетия, както и впечатленията си от поредицата, разказваща с помощта на архивни кадри и интервюта историите на оцелели.

  "11 септември: Един ден в Америка" ще се излъчи в 4 поредни вечери по National Geographic, като първият епизод ще започва в 22:00 ч. в сряда, 1 септември. На 11 септември 2021 г. всички епизоди ще бъдат повторени в блок, започващ в 18 ч.

  Повече за документалния филм може да научите тук: https://www.natgeotv.com/bg/shows/natgeo/9-11-one-day-in-america
  За още "Тихо, филмът започва" се абонирайте или прегледайте статиите за подкаста в Webcafe.bg: https://webcafe.bg/podcast

  • 41 min
  Летни филми за горещи кино вечери (Тихо, филмът започва С04Е22)

  Летни филми за горещи кино вечери (Тихо, филмът започва С04Е22)

  Време е за препоръки! Зузи, Драго и Пачето се събират в студиото на подкаста за кино на Webcafe.bg, за да ви дадат разнообразни идеи за филми, подходящи за гледане в летните вечери. От класики от 60-те до нови анимации - разнообразието е налице в "Тихо, филмът започва".

  Още от подкаста: https://webcafe.bg/podcast
  Още развлекателни статии: https://webcafe.bg/

  • 43 min
  Падението на М. Найт Шамалан (Тихо, филмът започва С04Е21)

  Падението на М. Найт Шамалан (Тихо, филмът започва С04Е21)

  Благой Д. Иванов (Операция Кино) гостува на подкаста на Webcafe.bg за кино за този епизод, посветен на режисьора М. Найт Шамалан - създател на такива чудесни филми като "Шесто чувство" и "Неуязвимият" и пълни разочарования като "Земята: Ново начало". Четиримата със Зузи, Влади и Павел Симеонов-Пачето правят хронологичен преглед на странната кариера на режисьора, за да ви ориентират (и припомнят) кое е хубавото... и кое не.

  Още развлечение: https://webcafe.bg/

  • 41 min
  Комедии за плочки на корема (Тихо, филмът започва С04Е20)

  Комедии за плочки на корема (Тихо, филмът започва С04Е20)

  Плочки могат да се правят не само с коремни преси, но и със смях. На легендарни комедии, които си струват повторното гледане, и на тайните на комедията е посветен този епизод на подкаста с Драго Симеонов, Зузи Аспарухова и Влади Апостолова. В него смях не липсва. Няма да липсва и на вас.

  • 43 min
  Мускули, ботокс, отслабване - промените при актьорите (Тихо, филмът започва С04Е19)

  Мускули, ботокс, отслабване - промените при актьорите (Тихо, филмът започва С04Е19)

  Как се променят актьорите - за роля и в живота? От отслабването и трупането на мускули до ботокса и грима - всичко това с много пример разглеждат Зузи Аспарухова и Влади Апостолов в този епизод на подкаста за кино на Webcafe.bg. Гост им е Павел Панчев - PR, читател на сайта и един от участниците в кампанията ни за по-активен живот Get in Shape 3. Една история, която започва с "новите" лица на актьорите от "Приятели", преминава през Никол Кидман и Рене Зелуегър и достига до Крис Прат.

  Още увлекателни истории: https://www.webcafe.bg/
  Вдъхновете се за промяна с Get in Shape: https://getinshape.bg/

  • 41 min

Top Podcasts In TV & Film

You Might Also Like