26 episodes

Mission Europe е езиков курс за начинаещи и се състои от криминалетата Mission Berlin, Misja Krakow и Mission Paris. Потопете се в света на езиците и учете немски, полски или френски!

Mission Berlin | Да учим немски | Deutsche Welle Deutsche Welle

  • Language Learning

Mission Europe е езиков курс за начинаещи и се състои от криминалетата Mission Berlin, Misja Krakow и Mission Paris. Потопете се в света на езиците и учете немски, полски или френски!

  Mission Berlin 26 – Експерименти с времето

  Mission Berlin 26 – Експерименти с времето

  Върнала се обратно в настоящето, Анна се опитва заедно с Паул да блокира машината на времето. Но не знае кода. Анна „следва музиката” и отново се появява жената в червено.Анна отново е в настоящето и показва на Паул ръждясалият ключ, с който трябва да блокира машината на времето. Но за целта й е нужен специален код. Анна се опитва да налучка кода с името Дахфег. В последния момент се появява жената в червено и иска обратно ключа. Анна пъха ключа в машината и въвежда кода. Ще успее ли жената в червено да спре унищожаването на машината на времето или и тя, също като машината, скоро ще се превърне в история?

  • 5 min
  Mission Berlin 25 – Пречката

  Mission Berlin 25 – Пречката

  Веремето напредва. Анна трябва да се сбогува с Паул и да се върне в 9.ноември 2006 година. За изпълнението на мисията й остават още само 5 минути. Ще успее ли?
  Играчът съветва Анна да се възползва от навалицата и да изчезне от там колкото се може по-бързо. Но Анна не иска да тръгне без да се сбогува с Паул. Тя съхранява резултатите от играта и установява, че ръждясалият ключ е един от двата ключа към отговора на загатката. Другият е музиката. Но дали Анна ще успее да се върне навреме и да предотврати най-лошото? Остават още само 5 минути за успешното изпълнение на мисията.

  • 5 min
  Mission Berlin 24 – Времето изтича

  Mission Berlin 24 – Времето изтича

  Анна намира металния калъф, който скри през 1961 година, но не може да го отвори, защото е ръждясал. Когато най-накрая го отваря, вътре намира стар ключ. Може би ключът към отговора на загатката?
  Времето тече бързо. Анна трябва да отвори калъфа. Играчът обаче я съветва да не го отваря в присъствието на други. В калъфа тя открива стар ръждясал ключ. Сега Анна трябва възможно най-бързо да се върне в 2006-та година, за да спре на жената в червено. Но дали ще има достатъчно време?

  • 5 min
  Mission Berlin 23 – До скоро!

  Mission Berlin 23 – До скоро!

  Анна стига на автостоп с един мотор до „Бернауерщрасе”. Неин помощник е Емре Огур, който й пожелава успех в Берлин. Но дали това е достатъчно на Анна да избяга от жената в червено и да открие металния калъф?
  Играчът съветва Анна да намери начин да се придвижи до улица „Бернауерщрасе”, защото времето изтича. Млад мъж, който всъщност по-късно става комисар – Емре Огур, я качва на мотора си и така тя стига до „Бернауерщрасе”. Но в момента, в който Анна среща Хайдрун и Паул, се появява жената в червено. Паул и мъжът на Хайдрун се опитват да я прогонят. В това време Анна тръгва да търси калъфа. Но дали след толкова години той все още е на същото място?

  • 5 min
  Mission Berlin 22 – Към целта

  Mission Berlin 22 – Към целта

  Анна е в Берлин през 1989 година, където цари еуфория заради падането на стената. Тя трябва да мине през множеството от хора, за да си върне калъфа. Дали ще успее?
  Тъкмо когато Анна се отправя към 1989 година, се появяват черните каски. Жената в червено иска от тях незабавно да намерят Анна – и то жива! Все пак Анна успява с помощта на машината на времето да се пренесе в деня на падането на стената. Тя вече е в Берлин, на Бранденбургската врата, но трябва да стигне до улица „Бернауерщрасе”. Остават й още само 30 минути. Дали ще успее?

  • 5 min
  Mission Berlin 21 – Нов план

  Mission Berlin 21 – Нов план

  Анна се връща в 2006-та година. Пасторът Кавалер е отвлечен от жената в червено. Анна не може да открие, къде е задържан пасторът, ето защо тя се пренася в 9.ноември 1989 година, в нощта на падането на стената.
  Отново в 2006-та година, Анна научава от Паул, че пасторът е изчезнал. Той е отвлечен от жената в червено. Явно Паул знае повече за пастора и машината на времето, но няма време да говори за това. Анна се съгласява да отиде във вечерта на 9.ноември. Там тя заварва един град, изпаднал в еуфория заради падането на стената. В навалицата тя иска незабелязано да си върне калъфа.

  • 5 min

Top Podcasts In Language Learning

Listeners Also Subscribed To

More by Deutsche Welle