125 episodes

Η Μαρία Σολωμού έχει ένα ταλέντο. Να λύνει όλα τα θέματα. Βάλτε της δύσκολα λοιπόν εάν είστε έτοιμοι να αντέξετε τις αλήθειες της.

Όσα ξέρει η Μαρία με τη Μαρία Σολωμο‪ύ‬ pod.gr

  • Health & Fitness
  • 4.8 • 12 Ratings

Η Μαρία Σολωμού έχει ένα ταλέντο. Να λύνει όλα τα θέματα. Βάλτε της δύσκολα λοιπόν εάν είστε έτοιμοι να αντέξετε τις αλήθειες της.

  «Ο άντρας μου δεν ήθελε να κάνουμε σεξ στην εγκυμοσύνη»

  «Ο άντρας μου δεν ήθελε να κάνουμε σεξ στην εγκυμοσύνη»

  Εκείνη είναι 28 χρονών και εκείνος 36. Είναι γονείς δύο παιδιών και είναι μαζί εννιά χρόνια. Η γυναίκα που γράφει στη Μαρία Σολωμού μοιράζεται τον προβληματισμό της για το σεξ μετά από τόσα χρόνια σχέσης. Και στις δύο εγκυμοσύνες της, ο σύζυγός της δεν ήθελε να κάνουν σεξ γιατί δεν ένιωθε άνετα και τώρα που δεν είναι έγκυος, δεν έχει πια τόσο όρεξη, γιατί είναι πολύ κουρασμένη. Μήπως η σχέση τους έχει μπει σε μια ρουτίνα που δεν θα σπάσει; Νέο «Όσα ξέρει η Μαρία»!

  • 39 min
  Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων;

  Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων;

  Η Αλίκη ζούσε στην Αμερική και είχε σχέση με τον Π. Μια μέρα, σαν τις τις άλλες, γεμάτη με βεβιασμένες κινήσεις εγκλωβισμένες σε μια ρουτίνα, γνωρίζει τον Ν. Μετά από δύο μήνες ξανασυναντιούνται και αυτό ήταν αρκετό για να χωρίσει και για να ζήσει τον έρωτα με τον Ν. Όλα φαινόντουσαν σαν παραμύθι, αλλά μετά από λίγο… «ξύπνησε». Απιστία, απόσταση και μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι μόνο κάποιες από τις «πληγές» που μοιράζεται η Αλίκη με τη Μαρία Σολωμού.

  • 42 min
  Ένα γράμμα με αφορμή τα Τέμπη

  Ένα γράμμα με αφορμή τα Τέμπη

  Η Ανδριάνα γράφει στη Μαρία Σολωμού για τον πρώην της, τον Κώστα, που ήταν στο τρένο και στη τραγωδία στα Τέμπη. Είχε πάει για ένα τριήμερο στην πόλη της και ήθελε να τη δει. Εκείνη δεν είχε απαντήσει στα μηνύματά του και δεν συναντήθηκαν. Όταν, όμως, έμαθε τα νέα για το ατύχημα, έπαθε πανικό και τον έψαξε. Εν τέλει, είναι καλά αλλά η Ανδριάννα δεν ξέρει τι να κάνει. Μήπως να «ακούσει» τις «πεταλούδες στο στομάχι» και να τα κάνει «πουτάνα όλα» για να είναι και πάλι μαζί του;

  • 36 min
  10 χρόνια χαμένα

  10 χρόνια χαμένα

  Η Ίριδα όταν ήταν 16 χρονών υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον άντρα της αδελφής της και γκρεμίστηκαν όλα μπροστά της. Έφυγε από το σπίτι γιατί δεν άντεχε όλοι να τον επαινούν και να λένε τα καλύτερα για αυτόν. Στην αδελφή της δεν είπε ποτέ τίποτα. Σήμερα είναι 10 χρόνια με τον άντρα της αλλά η σχέση τους δεν είναι ποτέ ήρεμη. Εκείνος δεν ασχολείται με τίποτα και είναι όλη την ώρα έξω. Τι να κάνει; Αξίζει να προσπαθεί;

  • 29 min
  Τι τραβάμε και εμείς οι straight!

  Τι τραβάμε και εμείς οι straight!

  Το σημερινό επεισόδιο είναι ανδρική υπόθεση. Η Μαρία Σολωμού απαντάει στο γράμμα ενός άντρα που δηλώνει απογοητευμένος από τις γυναίκες. Όπως γράφει, «οι μισές φοράνε νυφικό πριν σου πουν καλημέρα, ενώ οι υπόλοιπες θέλουν μόνο κρεβάτι. Και γενικά και τα δύο αυτά ως προϋπόθεση με το καλημέρα είναι απολύτως ξενερωτικά». Πώς μπορεί να βρει κάποια που πραγματικά του ταιριάζει, και χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποια πλατφόρμα γνωριμιών, με τις οποίες δεν τα πάει και καλά;

  • 24 min
  Θα πάρεις το ρίσκο ή όχι;

  Θα πάρεις το ρίσκο ή όχι;

  Ένας αθλητής που είναι σε αφίσες στο δωμάτιό σου καταλήγει να γίνει η σχέση σου και το μεγαλύτερό σου απωθημένο. Το παραμύθι κρατάει περίπου ένα χρόνο και τελειώνει άδοξα. 22 χρόνια μετά, ένα πρωινό Κυριακής, ο γιος σου σε πιέζει να πάτε σε έναν αγώνα που θέλει να δει και εκεί τον ξαναβλέπεις και έρχονται όλα πίσω. Εκείνος παντρεμένος, εσύ σε σχέση. Αλλά η έλξη και η χημεία είναι εκεί. Αυτά γράφει η Λ στη Μαρία Σολωμού, ζητώντας τη συμβουλή της.

  • 38 min

Customer Reviews

4.8 out of 5
12 Ratings

12 Ratings

Anju_hi ,

Poly kalo! Keep up the good work!

Eyxaristo podcast kai katholou flyaro! 👏🏻

Top Podcasts In Health & Fitness

Scicomm Media
Jay Shetty
Dr. Mark Hyman
Ten Percent Happier
Peter Attia, MD
Dear Media, Will Cole

You Might Also Like

Athens Voice
ΟΝΕΜΑΝ
NEWS 24/7 | Έλενα Ακρίτα
LIFO PODCASTS
Menelaos Georgiou
Athina Samara