236 episodes

Тик Так и Зорка водат утринска програма на Радио 2. Се она што го пропушти на радио, сега може да го слушаш и како подкаст, кога сакаш и каде сакаш.

Тик Так и Зорк‪а‬ Тик Так и Зорка

  • Comedy
  • 5.0 • 2 Ratings

Тик Так и Зорка водат утринска програма на Радио 2. Се она што го пропушти на радио, сега може да го слушаш и како подкаст, кога сакаш и каде сакаш.

  Понеделник, 17 Мај

  Понеделник, 17 Мај

  Дали чепкате или Ви чепкаат во мобилниот телефон?  Кој повеќе чепка: мажите или жените? Колку се грижиме за природата?  Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути.

  Петок, 14 мај

  Петок, 14 мај

  Хрватска касни со експерименталните собири, а Тик Так и Зорка се потсетуваат како се прави тоа на македонски начин. Дали има можност да се минимализира користењето на електронски уреди кај децата ? кКако на времето учевме текстови на песни кога немаше интернет? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

  Среда, 13 Мај

  Среда, 13 Мај

  Се навраќаме на ноќниот живот во 80-те, 90-те и раните 00 и се обидуваме да евоцираме спомени. Побрзајте, уште само 8 дена да дигнете дивоградба во некој национален парк. Ние ги имаме деталите. Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути. 

  Вторник, 11 Мај

  Вторник, 11 Мај

  Дали би прифатиле милион долари за да се откажете засекогаш од сексот? Што е најиновативното нешто што би го направиле за својата партнерка/партнер? Дали е важно да планирате? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

  Понеделник, 10 Мај

  Понеделник, 10 Мај

  што се тоа фушери, а што гасери? Ако го знаеш одговорот на ова прашање, тогаш најверојатно имап добра комуникација со своите деца. Што научивме од индиските серии ? Дали треба да се изучуваат арапските броеви во Македонија и кои фрази треба целосно да се укинат од употреба и да се избришат од речници/толковници? Што пропуштивте утринава, сумирано во 30 минути. 

  Петок, 7 Мај

  Петок, 7 Мај

  Тик Так и Зорка денес бараа објаснување на некои македонски народни поговорки. Што е нивното преносно значење и во какви ситуации се користат? Тик Так бараше гуми, Зорка логика, ама дали и двајцата најдоа тоа што бараа? Што пропушти утринава, сумирано во 30 минути. 

  • 30 min

Customer Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Top Podcasts In Comedy