
104 episodes

به راه بادیه Ali Sekhavati
-
- Comedy
-
-
4.8 • 26 Ratings
-
علی سخاوتی درباره زندگی و پدیده های دور و برش حرف می زند.
-
-
#68
ماموریت شناسایی آسانسور در مترو
لبخند ابدی با جعبه پیتزا
بار سنگین ماهیتابه و وزنههای بدنسازی
آن گل مریم سفید
متهم شدن به دکتری در دیتینگ
یک راه عملی برای توقف تکرار بیهوده خویش بین دو آینه رویارو
حسادت به محسن نامجو
و یک دلخوری نه چندان سطحی از مولانا -
#67
سفر یک روزه با جفری، بازگرداندن روح به بدن و چت زدن بر روی مراحل رشد پیاژه در پادکستی که کامل ضبط نشد.
-
-
#65
رها کردن حیلت، بیگانه کردن خویش، ویرانه کردن خانه، دیوانه شدن، مستانه شدن و شدنهای دیگر در سفر قهرمان یا تنش بین امکان و محدودیت یا تمایز و یکپارچگی با حضور مستانه و لولی بربط زن.
-
#64
ما ز بالاییم و بالا میرویم
سفر سایکدلیک
سفرنامه MDMA
سوگ پدرم پس از ۴۲ سال
التیام تروما
رهایی از زندان شرم و گناه
نقشه خودآگاهی
مرغ و تخم مرغ گناه و مذهب
پذیرش مسئولیت التیام
Customer Reviews
زن، زندگی، آزادی
سلام آقای سخاوتی. هنوز گوش میکنیم. همین ♥️
تغییر و خلاقیت
سلام آقای سخاوتی عزیز
اول اینکه من خیلی از شما ممنونم بابت تمام پادکستهای جذاب و جالب و پر محتوایی که درست میکنید و در کمال سخاوت در اختیار ما میذارید .
شما باعث شدید من زاویه نگاهم به زندگی تغییر کنه ، دیدم میشه در عین سادگی چقدر خلاق بود .
دیدم هر چیزی تو زندگی امکان پذیر و قابل به دست اوردنه فقط کافیه یه نگاه ساده به شما و نوع زندگی ای که میکنید بکنیم و به حرفایی که تو پادکستهاتون میزنید گوش کنیم تا بشه فهمید به دست آوردن خوشحالی چیز سختی نیست .
شما با در اختیار گذاشتن سخاوتمندانهً تجربه هاتون اونهم با گفتار بسیار خودمونی و راحت و ساده کردن تمام مفهموهای پیچیده خدمت بزرگی به آدمهای گمشده ( یکیش من ) میکنید .
من سالهای سال دکتر و کلاس و مشاور و ...
رفتم .
هیچکدوم شاید انقدر جواب نداد که شنیدن پادکستهای شما اونجوری که شما بیان میکنید .
خیلی طولانی شد ببخشید
من از صمیم قلبم از شما ممنونم .
بدرخشید همیشه .
قابل فکر
سلام، ممنون بابت زمانی که به این کار اختصاص میدید و دیدگاهتون رو به همین روش خودمونی و بدون ادیت در اختیار شنونده میذارید که برای خود من انگیزه و جهت فکر عمیقتره.