133 episodes

Wij zijn Elke Gunst en Gerrit Vromant en wij geloven dat alles 100% Possible is, al is het soms even zoeken hoe dan. In deze podcast delen we onze tips, successen en mislukkingen over online ondernemen en mensgerichte marketing, maar ook productiviteit, persoonlijke groei en die magische, en misschien wel onbestaande balans tussen het ondernemerschap en de rest van ons leven. We hebben één heel belangrijk stokpaardje, en dat is dat we DOEN minstens zo belangrijk vinden als bijleren, dus je mag van ons zeker ook praktische tips verwachten die je meteen kan uitvoeren. Veel luisterplezier!

100% Possible Podcast Elke Gunst & Gerrit Vromant

  • Business

Wij zijn Elke Gunst en Gerrit Vromant en wij geloven dat alles 100% Possible is, al is het soms even zoeken hoe dan. In deze podcast delen we onze tips, successen en mislukkingen over online ondernemen en mensgerichte marketing, maar ook productiviteit, persoonlijke groei en die magische, en misschien wel onbestaande balans tussen het ondernemerschap en de rest van ons leven. We hebben één heel belangrijk stokpaardje, en dat is dat we DOEN minstens zo belangrijk vinden als bijleren, dus je mag van ons zeker ook praktische tips verwachten die je meteen kan uitvoeren. Veel luisterplezier!

  126. De podcast van één miljoen: Hebben wij ons doel van 2021 behaald?

  126. De podcast van één miljoen: Hebben wij ons doel van 2021 behaald?

  De podcast van één miljoen: Hebben wij ons doel behaald?
  We sluiten met deze podcast opnieuw een jaar af. Want jongens, wat was 2021. Een jaar vol leermomenten, emoties, en eyeopeners. Kortweg een echte rollercoaster.
  We hadden onszelf een pittig omzetdoel gesteld, namelijk 1 miljoen euro. Ja, ik hoor het je al denken,…. Eén miljoen omzet halen tijdens Corona, net op het moment dat inflatie de pannen uit reist en de portemonnee van de doorsnee Vlaming dichter wordt gehouden.
  Wij zijn van mening dat ondernemerschap telkens andere hindernissen op je pad zal brengen en je telkens opnieuw zal moeten leren anticiperen. Wij zagen daarom geen excuses om toch zo’n hoog omzetdoel te stellen.
  In deze aflevering delen Gerrit en Elke hoe hun weg naar 1 miljoen omzet het voorbije jaar is geweest. Hebben ze hun doel behaald? Hoe is hun weg er naartoe geweest? Met welke struggles hebben ze te maken gehad? Je komt alle do’s en don’ts te weten, die jou op weg helpen een beeld te vormen wat er nodig is om dit voor jezelf haalbaar te maken.
  Heb jij ook grote doelen voor je bedrijf dit jaar? Misschien is het ook 1 miljoen. Misschien is het 100.000€. Of misschien wil je die eerste paar duizend euro verdienen? Wel, op 2 februari starten we met onze GRATIS driedaagse “Verbindend verkopen”. Een workshop van drie dagen vol hapklare informatie om te leren verkopen van uit je eigen authenticiteit. Dus als jij klaar bent om echt een andere manier van verkopen te leren, zorg dan dat je erbij bent!
  Info & inschrijven via https://youtopia.coach/3daagse/
  In deze aflevering:
  Hebben we ons doel van 1 miljoen gehaald?Wat is er voor nodig om 1 miljoen omzet te behalen?Welke zaken hebben we geleerd?Waarom is het belangrijk om een doel te stellen?Links & resources:
  Bekijk hier alle info over de 100% Possible Kickstart die eraan komt: https://youtopia.coach/kickstart/Schrijf je in voor onze gratis 3-daagse Verbindend Verkopen training via https://youtopia.coach/3daagse/Meer weten over Elke’s 100% Jezelf traject? Check dan https://www.instagram.com/stories/highlights/17892501554458072/?hl=en

  • 46 min
  125. Je diensten verkopen op een manier die goed voelt

  125. Je diensten verkopen op een manier die goed voelt

  Als je als coach wilt kunnen coachen, dan ga je dat coachen ook echt effectief moeten kunnen verkopen.
  En nee dat hoeft niet op zo’n zelfde manier te gaan als die gladde verkoper aan de telefoon, die opdringerige straatverkoper en die schreeuwende groenteverkoper.
  Dat kan ook op een heel andere manier, een andere manier die vertrekt vanuit verbinding.
  Daarom staan wij ook 100% voor wat wij "Verbindend verkopen" noemen.
  Verbindend verkopen dat is
  Verkopen gebaseerd op jouw unieke magnetische persoonlijkheid, die je uitstraalt als je 100% jezelf bent.Verkopen gefocust op waarde geven, vanuit jouw onweerstaanbare aanbod.En vooral verkopen vanuit integriteit, en de wil om mensen écht te helpen.Maar ja hoe doe je dat nu, verbinden verkopen? In deze aflevering ontdek je niet alleen wat verbindend verkopen is, wat het je kan opleveren, maar ook hoe je dit nu effectief kan gaan doen. Gerrit deelt de 4 elementen van verbindend verkopen, zodat jij na deze podcast ook met een goed gevoel je diensten gaat kunnen verkopen.
  In februari openen we de deuren voor ons 100% Possible Kickstart Traject weer! Een traject voor startende coaches die vol vertrouwen hun eerste klanten willen aantrekken. Dus als jij nu echt klaar bent voor die eerste klanten, zet je dan geheel vrijblijvend op de wachtlijst voor de 100% Possible Kickstart. Alle info over de 100% Possible Kickstart vind je op https://youtopia.coach/kickstart/
  Zou je tot die tijd graag eens sparren met andere coaches over wie je moet zijn om al jouw doelen te behalen? Meld je dan nu GRATIS aan voor de 100% Possible Community op facebook: https://www.facebook.com/groups/100percentpossiblecommunity

  • 39 min
  124. Wat je écht nodig hebt om je eerste klanten te coachen

  124. Wat je écht nodig hebt om je eerste klanten te coachen

  Als je past gestart bent als coach, of misschien zelfs aan het starten bent, stop dan alles wat je aan het doen bent en luister eerst naar dit fragment van Elke tijdens een coachcall in de MAC.
  Want waarom raken we overweldigd wanneer we starten als ondernemer en waarom doen we dat onszelf aan? Wat het verschil is tussen zij die maanden of zelfs jaren verspillen, en zij die nog voor ze hun certificaat hebben al hun eerste betalende klanten hebben?
  Dit fragment geeft niet alleen antwoord op die vragen, maar verklapt je ook wat nu de énige 2 dingen zijn die je nodig hebt om je eerste coaching klanten aantrekken.
  En als je na deze aflevering denkt, ik wil alles leren om nu eindelijk eens die eerste klanten aan te trekken ... Vergeet dan zeker niet het Succespad te downloaden! Daarin ontdek je welke stappen je als ondernemer te zetten hebt. Te downloaden via https://youtopia.coach/succespad
  Zou je graag eens sparren met andere coaches die hun eerste klanten al hebben mogen coachen? Meld je dan nu GRATIS aan voor de 100% Possible Community op facebook: https://www.facebook.com/groups/100percentpossiblecommunity

  • 13 min
  123. Wat zijn de gewoontes van de succesvolle ondernemers? 10 Succesgewoontes

  123. Wat zijn de gewoontes van de succesvolle ondernemers? 10 Succesgewoontes

  We kennen ze allemaal wel, van die ondernemers die onwijs succesvol zijn. En eerlijk is eerlijk, dat wil jij ook. Maar wat maakt nu dat die andere ondernemer zo succesvol is? Als je dat toch eens wist he, dan kon je dat toepassen in je eigen leven, in je eigen onderneming en dan zou dat succes ineens een pak dichterbij komen.
  In deze aflevering deelt Gerrit maar liefst 10 succesgewoontes die jou gaan helpen om door te groeien naar een succesvolle ondernemer. En nee de key is dus niet om enkel HARDER te gaan werken. Wat dan wel de sleutel is naar een succesvol jaar? Dat ontdek je in deze aflevering.
  Wil jij verder praten over deze podcast aflevering en je omringen met andere coaches die elke dag deze succesgewoontes toepassen om hun business te doen groeien? Meld je dan nu GRATIS aan voor de 100% Possible Community op facebook: https://www.facebook.com/groups/100percentpossiblecommunity

  • 32 min
  122. Dé truc om komend jaar al je doelen te behalen

  122. Dé truc om komend jaar al je doelen te behalen

  Het einde van het jaar staat weer voor de deur. Het moment waarop iedereen gaat kijken naar het komende jaar. Heel wat vragen passeren de revue: "Wat wil ik komend jaar bereiken?" "Wat moet ik daarvoor doen?" Er wordt altijd steevast één vraag vergeten en laat dat nou net de belangrijkste zijn.
  "Wie moet ik zijn?"
  Waarom is deze vraag nu net de belangrijkste vraag? Hoe gaat het stellen van deze vraag je helpen om in 2022 al je doelen te behalen? Je ontdekt het in deze aflevering. We vertellen geven niet alleen antwoorden op deze vragen, maar vertellen ook waarom de meeste mensen hun doelen niet bereiken. Dus als jij niet tot die mensen wilt behoren, maar tot de mensen die van 2022 hun beste jaar ooit maken, luister dan zeker naar deze podcast!
  En als je na deze aflevering denkt, maar wie wil ik eigenlijk zijn? Download dan zeker de gratis ‘Wie WIL Ik Zijn?’ vragenlijst! Gewoon te downloaden via https://youtopia.coach/122-de-truc-om-komend-jaar-al-je-doelen-te-behalen
  Zou je graag eens sparren met andere coaches over wie je moet zijn om al jouw doelen te behalen? Meld je dan nu GRATIS aan voor de 100% Possible Community op facebook: https://www.facebook.com/groups/100percentpossiblecommunity

  • 39 min
  121. 1 magisch woord dat jou dubbel zo veel klanten kan opleveren

  121. 1 magisch woord dat jou dubbel zo veel klanten kan opleveren

  Zetten jouw teksten mensen in beweging? Overtuigend kunnen schrijven is één van de belangrijkste, maar meest onderschatte, skills voor coaches. Want hoe schrijf je nu overtuigend? Hoe zorg je er voor dat mensen weten WAAROM ze jouw aanbod moeten kopen, HOE dat hun leven gaat veranderen?
  HET GEHEIME WOORD lijkt misschien maar een simpel woordje maar als je het gaat gebruiken in zinnen, dan ga je de kracht ervan merken. Dat ene woordje gaat je helpen om jouw business flink te doen groeien.
  Benieuwd naar dat woordje?
  In deze aflevering deelt Gerrit HET MAGISCHE WOORD dat je dubbel zoveel klanten gaat opleveren. Dus als jij jouw omzet wilt verdubbelen luister dan zeker naar deze podcast!
  Zou je graag eens sparren met andere coaches over wat jouw teksten nog beter zou maken? Meld je dan nu GRATIS aan voor de 100% Possible Community op facebook: https://www.facebook.com/groups/100percentpossiblecommunity

  • 16 min

Top Podcasts In Business

Ramsey Network
Andy Frisella #100to0
BiggerPockets
NPR
Tim Ferriss: Bestselling Author, Human Guinea Pig
NPR

You Might Also Like

Albert Sonnevelt en Tonny Loorbach
Universiteit van Vlaanderen
Lieven Scheire
Kim De Graeve
Brendon Burchard