18 episodes

De 3 Hess-brøde Emil, Nikolaj og Mikkel deler udover deres broderskab og efternavn, også en enorm passion for jazz. Både som lyttere, men i særdeleshed også som udøvende jazzmusikere.

3xHess Heartbeats.dk

  • Music

De 3 Hess-brøde Emil, Nikolaj og Mikkel deler udover deres broderskab og efternavn, også en enorm passion for jazz. Både som lyttere, men i særdeleshed også som udøvende jazzmusikere.

  Nytårsjazz, champagne og raketter

  Nytårsjazz, champagne og raketter

  De tre brødre fyrer raketter af, drikker champagne og fejre det forgange årti i stor stil i Studio 6. Tracklisten er som altid fyldt med det bedste jazz fra nær og fjern.

  • 1 hr 2 min
  ‘3xHess': Jazz around the World – fra Vesterbro til Beijing

  ‘3xHess': Jazz around the World – fra Vesterbro til Beijing

  Lyt med og få udvidet din jazzhorisont fra tre forskellige vinkler i hvert program.  De 3 Hess-brødre Emil, Nikolaj og Mikkel deler, udover deres broderskab og efternavn, også en enorm passion for jazz. I alle dens former. Både som lyttere, og som professionelle jazzmusikere.  Ideen i musikpodcasten ‘3xHess’ er, at de 3 brødre på skift sætter et af deres yndlingsnumre på anlægget. Dem er der mange af. Én time er alt, hvad de har i hvert program, og det føles altid som for kort tid for brødrene, når de sammen kommer ind i the groove i Studio 6.  Lyt med, og få udvidet din jazzhorisont fra tre forskellige vinkler, i hvert program. I denne uges afsnit laver Hess-brødrene, Emil, Nicolaj og Mikkel, en international jazzrundtur kloden rundt. De bevæger sig på tværs af landegrænser, kontinenter, verdenshave og jazzens subgenrer. Fra Norge over Brasilien, Sydafrika, Israel og hele vejen med Mikkel Hess til Kina. Her mødes Mikkel Hess med Mr. Youdai fra Beijing, som har viet de seneste 29 år af sit liv til at sende jazzradio hver eneste aften.  Mr. Youdai er derfor kompetent til at komme med sine bud på jazz-numre fra denne del af verden. Så spænd selen, læn dig tilbage, luk øjnene og lad dig inspirere af Japans matematiske jazz, bløde gade-toner fra Beijing og lyden af koreansk barbecue.  Playliste:  Jan Garbarek & Bobo Stenson Quartet- Witchi-Tai-Toalva noto & Ryuichi Sakamoto – SiisxHermeto Pascoal – Sivucando no FrevoHermeto Pascoal E Grupo – Pensamento PositivoAnat Cohen & Trio Brasileiro – SambaleléDollar Brand – Bra Joe From KilimanjaroDuke Ellington – IsfahanTien Square – Summer PalaceSaNva – Cloud 9 Bob James – Bulgogi  Duke Ellington – Blue Pepper

  • 1 hr 18 min

  ‘3xHess': Klaverets bedste klange – fra Horowitz til Geri Allen

  ‘3xHess': Klaverets bedste klange – fra Horowitz til Geri Allen

  De 3 Hess-brødre Emil, Nikolaj og Mikkel deler, udover deres broderskab og efternavn, også en enorm passion for jazz. I alle dens former. Både som lyttere, og som professionelle jazzmusikere.  Ideen i musikpodcasten ‘3xHess’ er, at de 3 brødre på skift sætter et af deres yndlingsnumre på anlægget. Dem er der mange af. Én time er alt, hvad de har i hvert program, og det føles altid som for kort tid for brødrene, når de sammen kommer ind i the groove i Studio 6.  Lyt med, og få udvidet din jazzhorisont fra tre forskellige vinkler, i hvert program. I denne uge battler brøderne Hess med klaverstykker i jazzen og dens nære og fjerne slægtninge.  Cecil Taylor – AirBill Evans – Waltz for DebbyBud Powell  Bouncin' With BudJohann Sebastian Bach & Vladimir Horowitz – Nun Komm, der Heiden HeilandDuke Ellington – Warm ValleyGerri Allen, Palle Danielsson – Feed The FireThomas Clausen Trio – TeqoraArt Tatum, Ben Webster – Have You Met Miss Jones?Jan Johansson – Visa från Utanmyra

  • 1 hr 6 min

  ‘3xHess': Spot på det bedste saxofon i jazz

  ‘3xHess': Spot på det bedste saxofon i jazz

  De 3 Hess-brødre Emil, Nikolaj og Mikkel deler, udover deres broderskab og efternavn, også en enorm passion for jazz. I alle dens former. Både som lyttere, og som professionelle jazzmusikere.  Ideen i musikpodcasten ‘3xHess’ er, at de 3 brødre på skift sætter et af deres yndlingsnumre på anlægget. Dem er der mange af. Én time er alt, hvad de har i hvert program, og det føles altid som for kort tid for brødrene, når de sammen kommer ind i the groove i Studio 6.  Lyt med, og få udvidet din jazzhorisont fra tre forskellige vinkler, i hvert program. I denne uge taler brøderne Hess om saxofonens rolle i jazzmusikken. Derudover kommer brødrene også ind på, hvilken godnathistorie deres far læste op for dem. ‘De 5' har nemlig en reference til et af de nøje udvalgte numre. Hør der og meget mere i søndagsprogrammet, ‘3xHess'.  Sonny Rollins – Blues for Philly JoeThe Cannonball Adderley Quintet – SticksJohn Coltrane Quartet – It’s Easy to RememberThomas Franck – TritoneMaria Faust – SireneFredrik Lundin – The Hound of BaskervilleWayne Shorter – Fee-Fi-Fo-FumFela Kuti – ZombieCharlie Parker – Summertime  I næste uge sættes der fokus på klaveret og tangenternes rolle i jazzmusikken. 

  • 1 hr 53 min

Top Podcasts In Music

More by Heartbeats.dk