56 episodes

Få det bedste fra Radio ABC, når vi snakker med danske og internationale stjerner.

ABC Interviews - Det bedste fra radioe‪n‬ Radio ABC

  • Music Interviews

Få det bedste fra Radio ABC, når vi snakker med danske og internationale stjerner.

  Martin Jensen

  Martin Jensen

  Martin Jensen har super travlt for tiden.
  Ny single ’2019’ udgivelse, første X Factor liveshow i fredags med ham som dommer OG så lige en ny omgang Me, Myself Online streaming fra Illums bolighus denne weekend.
  Stefan snakkede med ham i ABC Eftermiddag.

  • 9 min
  Drew Sycamore

  Drew Sycamore

  Drew Sycamore kommer med nyt album til maj. Jørn fik en snak med sangerinden, der er aktuel med "45 Fahrenheit Girl", som handler om vampyrkærlighed, for Drew er fascineret af vampyrer. Men det blev også til en snak om 80er-musik, yndlingsudtryk og upassende samtaleemner.

  • 15 min
  Fraggers i Form

  Fraggers i Form

  Kan 5 gamere blive bedre til CSGO, hvis de træner sig i bedre fysisk form?
  Mere end 80.000 har set med på TV2 Østjyllands Youtube-serie "Fraggers i form", der netop handler om kampen for at sine mål - både individet og som hold.
  Stefan fra ABC Eftermiddag har snakket med Anders og Christian fra Fraggers IF om sammenhold, krabber og fremtiden for holdet.

  • 6 min
  Benjamin Hav

  Benjamin Hav

  Benjamin Hav var med på en telefon i ABC Middag og fik en snak om; hvordan det er at se ens tour plan smuldre, hvordan han har det med sociale-medier og hvad hans nye single "Dejligste Boy" er for et nummer.

  • 13 min
  Christopher

  Christopher

  Christopher var den sidste gæst der var med i 2020 og 2021 starter han ud med en ny single så derfor måtte vi bare have ham med igen!
  I Torsdags var Christopher med på en telefon hos Emil i ABC Middag, snakken gik og der kom bl.a. historier om hans besøg til galla fest hos dronningen.

  • 13 min
  Christopher

  Christopher

  Der julehygges når Stefan har en telefon-date med Christopher.
  Få svaret på hvorfor Christopher ikke har udgivet en julesang, om hjemmelavede julegaver samt om ham og Mads Langer skal i samme fædregruppe i 2021?

  • 6 min

Top Podcasts In Music Interviews