10 episodes

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

#AgendaDelPort – Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Leisure

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (20/01/22)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (20/01/22)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?

  👉Exposició ‘De formes deformes’ al tinglado 2 on trobareu una proposta visual que deforma la imatge fent-nos canviar la percepció de diverses realitats del món en que vivim.

  👉Visites guiades del nou Museu del Port, per conèixer la seva nova proposta museogràfica.

  Els horaris, detalls i reserves els trobareu a www.porttarragona.cat.

  Bon cap de setmana!

  • 43 sec
  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (05/01/22)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (05/01/22)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  👉Arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient amb per via marítima aquest dimecres 5 de gener a les 18.15h al Serrallo acompanyats del toc de sirena dels vaixells i barques del Port i 21 salves pirotècniques, i seguidament salutació des del balcó del Teatret del Serallo, abans de donar inici a la cavalcada a les 19h des de la Plaça dels Infants al Barri del Port. La mascareta serà obligatòria en tot moment.  👉Visites guiades al nou Museu del Port: dissabte 8 de gener a les 12h o diumenge 9 de gener a les 12.30h.  👉Exposició  ‘Activistes per la vida’ encara disponible al Tinglado 2.  Els horaris, detalls i reserves els trobareu a www.porttarragona.cat.  Bons Reis i bon cap de setmana!

  • 57 sec
  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (16/12/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (16/12/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  👉Tallers i xerrades sobre salut mental i en favor de la Marató de TV3 aquest divendres 17 de desembre a les 17h a El Teatret del Serrallo com també la 10a cursa i caminada organitzada per aquesta causa per diumenge 19 a les 9.45h des del Moll de Costa.  👉Visites guiades al nou Museu del Port aquest dissabte 18 de desembre a les 18h.  👉’Àngels i dimonis’ de Carles Carrasco en la programació Nadal de Somni del Teatret del Serrallo, aquest dissabte 18 de desembre a les 21.30h.  👉Exposicions ‘Activistes per la vida‘ al Tinglado 2 i última oportunitat per a l”Art de la Sostenibilitat’ al Refugi 1 fins aquest diumenge.  Més activitats, horaris, detalls i reserves a www.porttarragona.cat.  Bon cap de setmana!

  • 51 sec
  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (09/12/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (09/12/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  👉Exposicions ‘Activistes per la vida’ al Tinglado 2, ‘L’Art de la Sostenibilitat’ al Refugi 1 i ‘El fantàstic món del cinema’ al Tinglado 1 del que aquest dissabte a les 11h també teniu disponible visita guiada.  👉Visites guiades al nou Museu del Port aquest dissabte a les 18h i diumenge a les 12.30h.  👉Presentació del llibre ‘Autisme, Una immersió ràpida’ de Maria J.Portella, al Teatret del Serrallo i emissió en streaming al web d’aspercamp.cat aquest dissabte 11 de desembre a les 12h amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat.  👉I ‘Mou-te per l’epilèpsia- Caminada pel Port de Tarragona’ aquest diumenge 12 a les 10h, amb la que hi podeu col·laborar.  Tota la informació, més activitats, horaris i reserves a www.porttarragona.cat. Molt bon cap de setmana!

  • 59 sec
  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (02/12/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (02/12/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  👉Aquesta setmana es recuperen dos actes que finalment van ser postposats la setmana passada a causa del temporal. D’una banda la ‘Festa de l’encesa de l’arbre de nadal del Serrallo‘ aquest divendres 3 de desembre a les 19.30h a la plaça de l’església amb coral, gegants i xocolatada, i per altra la Presentació de la restauració dels Gegants del Port que serà diumenge 5 de desembre a les 12h a la placeta davant del Tinglado 1 del Moll de Costa.  👉‘Lectures de mar al voltant del Barri del Port de Tarragona’ aquest divendres 3 de desembre a les 19h al Teatret del Serrallo  👉 ‘Vivint el Port. Maridatge d’històries portuàries amb vins‘ aquest dissabte 4 de desembre a les 13h al Museu del Port on també s’ofereixen visites guiades diumenge 5 a les 12.30h i el proper dimecres 8 de desembre festiu a les 12h.  👉 El Teatret del Serrallo acull també els propers dies projeccions del Festival REC i el proper dimecres 8 el Minipop de Tardor amb taller amb la il·lustradora Alicia Caboblanco i concert de Carlota Flaneur a les 17h.  👉 Exposicions: ‘Activistes per la vida’ al Tinglado 2, ‘El fantàstic món del cinema’ al Tinglado 1 i ‘L’Art de la Sostenibilitat’ al Refugi 1.  👉 I per avançar-nos ja al cap de setmana següent i pogueu col·laborar, ‘Mou-te per l’epilèpsia- Caminada pel Port de Tarragona’ diumenge 12 a les 10h.  Tota la informació, horaris i reserves a www.porttarragona.cat. Molt bon cap de setmana!

  • 56 sec
  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (25/11/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (25/11/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  👉Festa de l’Encesa de llums de Nadal al barri del Serrallo, a la plaça de l’esglési,a amb coral, gegants i xocolatada, dissabte 27/11 a les 19.30h. (Nota: El Port informa que l’acte es trasllada a divendres 3 de desembre)👉 Nova tanda de visites guiades a les instal·lacions del renovat Museu del Port de Tarragona, dissabte 27/11 a les 18.30 h i diumenge 28/11 a les 12.30h.👉 Presentació de la restauració dels Gegants del Port, diumenge 28/11 a les 12.30h davant les escales reials del Moll de Costa. (Nota: El Port informa que finalment aquesta presentació s’ha traslladat al diumenge 5 de desembre)👉 Exposicions ‘Activistes per la vida’ al Tinglado 2, ‘El fantàstic món del cinema’ al Tinglado 1 i ‘L’Art de la Sostenibilitat’ al Refugi 1.👉 Oberta la inscripció a la 2a edició de la mostra artística ‘Expressa’t’.👉Pas de la Mitja Marató pel Port Tarragona amb diverses restriccions i afectacions a l’estacionament i trànsit.  Més detalls, activitats, reserves i horaris els trobareu a www.porttarragona.cat.

  • 59 sec

Top Podcasts In Leisure

Critical Role
NPR
Clutterbug™
Si Robertson & Justin Martin
geekandsundry
Lisa Bass