6 episodes

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

#AgendaDelPort – Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Leisure

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (02/12/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (02/12/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  👉Aquesta setmana es recuperen dos actes que finalment van ser postposats la setmana passada a causa del temporal. D’una banda la ‘Festa de l’encesa de l’arbre de nadal del Serrallo‘ aquest divendres 3 de desembre a les 19.30h a la plaça de l’església amb coral, gegants i xocolatada, i per altra la Presentació de la restauració dels Gegants del Port que serà diumenge 5 de desembre a les 12h a la placeta davant del Tinglado 1 del Moll de Costa.  👉‘Lectures de mar al voltant del Barri del Port de Tarragona’ aquest divendres 3 de desembre a les 19h al Teatret del Serrallo  👉 ‘Vivint el Port. Maridatge d’històries portuàries amb vins‘ aquest dissabte 4 de desembre a les 13h al Museu del Port on també s’ofereixen visites guiades diumenge 5 a les 12.30h i el proper dimecres 8 de desembre festiu a les 12h.  👉 El Teatret del Serrallo acull també els propers dies projeccions del Festival REC i el proper dimecres 8 el Minipop de Tardor amb taller amb la il·lustradora Alicia Caboblanco i concert de Carlota Flaneur a les 17h.  👉 Exposicions: ‘Activistes per la vida’ al Tinglado 2, ‘El fantàstic món del cinema’ al Tinglado 1 i ‘L’Art de la Sostenibilitat’ al Refugi 1.  👉 I per avançar-nos ja al cap de setmana següent i pogueu col·laborar, ‘Mou-te per l’epilèpsia- Caminada pel Port de Tarragona’ diumenge 12 a les 10h.  Tota la informació, horaris i reserves a www.porttarragona.cat. Molt bon cap de setmana!

  • 56 sec
  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (25/11/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (25/11/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  👉Festa de l’Encesa de llums de Nadal al barri del Serrallo, a la plaça de l’esglési,a amb coral, gegants i xocolatada, dissabte 27/11 a les 19.30h. (Nota: El Port informa que l’acte es trasllada a divendres 3 de desembre)👉 Nova tanda de visites guiades a les instal·lacions del renovat Museu del Port de Tarragona, dissabte 27/11 a les 18.30 h i diumenge 28/11 a les 12.30h.👉 Presentació de la restauració dels Gegants del Port, diumenge 28/11 a les 12.30h davant les escales reials del Moll de Costa. (Nota: El Port informa que finalment aquesta presentació s’ha traslladat al diumenge 5 de desembre)👉 Exposicions ‘Activistes per la vida’ al Tinglado 2, ‘El fantàstic món del cinema’ al Tinglado 1 i ‘L’Art de la Sostenibilitat’ al Refugi 1.👉 Oberta la inscripció a la 2a edició de la mostra artística ‘Expressa’t’.👉Pas de la Mitja Marató pel Port Tarragona amb diverses restriccions i afectacions a l’estacionament i trànsit.  Més detalls, activitats, reserves i horaris els trobareu a www.porttarragona.cat.

  • 59 sec
  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (18/11/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (18/11/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  * Dia Internacional del Nen i la Nena, presentació del conte ‘Més secrets a l’Arxiu del Port’, de Rat Cebrián i Albert Asensio, dijous 18 de novembre, a les 19 h al Museu del Port.* ‘Ruta a la Plaça dels Carros’ de l’Arxiu del Port amb Ramon Aloguín, dissabte 20 de novembre, a les 11.30 h. En aquest cas amb entrades esgotades, un èxit!* Final de ‘PortAutors 2021’, 4a edició, dissabte 20 de novembre a les 20h al Teatret del Serrallo, i a les 20.30 ‘Concert duet de violí i guitarra’ al Museu del Port.* ‘Cicle el mar bressol de contes: Ballmanetes’ diumenge 21 de novembre a les 12h al Museu del Port i nova tanda de visites guiades a les 12.30h.* Exposicions ‘Activistes per la vida’ al Tinglado 2, ‘El fantàstic món del cinema’ al Tinglado 1 i ‘L’Art de la Sostenibilitat’ al Refugi 1.* Oberta la inscripció a la 2a edició de la mostra artística ‘Expressa’t’.  Més detalls, activitats, reserves i horaris els trobareu a www.porttarragona.cat. Molt bon cap de setmana!

  • 1 min
  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (11/11/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (11/11/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  * ‘Tast- Joc solidari’ de vins i caves aquest divendres 12 de novembre a les 19.30h al El Teatret del Serrallo en favor de la Fundació Escleròsi Múltiple de Tarragona.* Sortida guiada pel litoral tarragoní aquest dissabte 13 de novembre a les 10h des de l’escala Reial i en favor de l’Associació Aurora* Passeig per la Ruta Patrimonial del Port Tarragona amb l’ Arxiu – Port de Tarragona en el marc del Dia Mundial del Patrimoni a les 11h d’aquest dissabte i diumenge 13 i 14 de novembre.* Un mar de peixos: El menja-brossa, a les 17h d’aquest dissabte 13 de novembre en la 26a Setmana de la Ciència, com també la Ruta de natura Animals resistents a les 10h de diumenge 14 de novembre, totes dues amb el Museu – Port de Tarragona on diumenge a les 12.30h nova tanda de visites guiades.* Finalment encara disponibles les exposicions ‘Activistes per la vida’ al Tinglado 2, El fantàstic món del cinema al Tinglado 1 i L’Art de la Sostenibilitat al Refugi 1 Moll de Costa – Port de Tarragona  Més detalls, activitats, reserves i horaris els trobareu a www.porttarragona.cat.

  • 58 sec
  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (04/11/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (04/11/21)

  #AgendaDelPort |  Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  * ‘Activistes per la vida’, exposició fotogràfica de Gervasio Sánchez sobre activistes dels drets humans i ambientals, disponible al Tinglado 2 fins al 9 de gener.* ‘El fantàstic món del cinema’, exposició amb espais de Catalunya i el territori que han estat escenari de cine i sèrie, disponible fins al 12 de desembre al Tinglado 1. * ‘L’Art de la Sostenibilitat’, amb Espai ERA: Emoció, Reflexió i Acció, acord amb el compromís dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenibles) fins al 19 de desembre al Refugi 1.* 11a edició del Cicle ‘El mar bressol de contes’ aquest diumenge 7 de novembre a les 12h amb ‘L’hora del conte’ organitzat pel Museu del Port on podeu concertar visita guiada a les noves instal·lacions aquest dissabte 6 de novembre a les 18h i aquest diumenge 7 de novembre a les 12.30h.  Més detalls, activitats, reserves i horaris els trobareu a www.porttarragona.cat.  Molt bon cap de setmana!

  • 1 min
  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (28/10/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies? (28/10/21)

  #AgendaDelPort | Què fer els propers dies per gaudir en un entorn emblemàtic com el Moll de Costa?  * Exposició: ‘Activistes per la vida’ al Tinglado 2 fins al 9 de gener. * Exposició:  ‘VI Concurs de Pintura de la Fundació Mútua Catalana al Tinglado 1 fins aquest 31 d’octubre (darrer cap de setmana).* Visites guiades al nou Museu del Port aquest 31 d’octubre.* I a partir del proper dimarts 2 de novembre i fins al dia 30, ‘L’Art de la sostenibilitat. Espai Era: emoció, reflexió i acció’ al Refugi 1.  Més detalls, reserves i horaris els trobareu a www.porttarragona.cat. Molt bon cap de setmana i bona castanyada!

  • 49 sec

Top Podcasts In Leisure