171 episodes

Robert Laul och Per Bohman i frontlinjen för Sportbladets allsvenska podcast säsongen 2019.

Allsvenska Podden Aftonbladet

  • Sports

Robert Laul och Per Bohman i frontlinjen för Sportbladets allsvenska podcast säsongen 2019.

  Mellandagsrea på spåkulor

  Mellandagsrea på spåkulor

  Vi sätter punkt för året genom att säga grattis till Helsingborg som kvalbesegrade Halmstad och säkrade en plats i nästa års allsvenska. Därefter tar vi fram de mer eller mindre grumliga spåkulorna (och även ett tabelltips) och blickar mot en oviss 2022-säsong.

  • 1 hr 3 min
  Årets lag

  Årets lag

  Allsvenska podden konstaterar att allsvenskan 2021 är färdigspelad och blickar tillbaka på lördagens avgörande. Vi tar ut årets lag (tre stycken till och med) samt tar ut toppar och floppar från säsongen som gått.

  • 1 hr 1 min
  Den alltjämt ologiska guldstriden

  Den alltjämt ologiska guldstriden

  Var det underskattning av motstånd eller överskattning av egen förmåga som fällde Djurgården? Oavsett vad är de borta ur guldstriden. En guldstrid där Malmö FF har allt att förlora hemma mot Halmstad i slutomgången efter Bergets avgörande på Guldfågeln. Dessutom hyllar vi Henok Goitoms allsvenska gärning, ifrågasätter tidiga utcheckningar i tabellens mittensikt och namedroppar mer eller mindre potentiella januariturnékandidater.

  • 58 min
  Arketypen av en allsvensk novemberkväll

  Arketypen av en allsvensk novemberkväll

  Malmö åkte på ett poängtapp och Djurgården likaså. Något som banar väg för en högdramatisk upplösning av guldstriden. Längre nedåt i tabellen säkrade Mjällby kontraktet i klassiskt, nordiskt vinterlandskap. Förutom att gå igenom allt det så ifrågasätter vi avstängningskritik och funderar kring arenabyten i slutomgång, bland mycket annat.

  • 56 min
  Örebros öde

  Örebros öde

  Malmö FF kopplar ett allt tajtare grepp om Lennart Johanssons pokal via en seger mot IFK Göteborg. Djurgården? De hakar på även om offensiven fortsätter att hacka. "Triple-A" har gjort AIK-debut, Hammarby har varit Hammarby och Örebros superettanöde har blivit ett matematiskt faktum.

  • 57 min
  "En sågning är på sin plats"

  "En sågning är på sin plats"

  Sedvanligt fullspäckad omgång har avverkats, med en hel del diskussionspunkter. Borde Antonio Colak fått gult kort för sin eufori? Är Ante Johansson landslagsmässig? Vad finns egentligen mer att säga om Simon Strand och tv-kameran? Och vad ska man göra i Östersund för att hitta tillbaka till allsvenskan på sikt?

  • 1 hr 11 min

Top Podcasts In Sports

Barstool Sports
Dan Le Batard, Stugotz
The Ringer & Bill Simmons
Pat McAfee
The Ringer
The Volume and iHeartPodcasts

You Might Also Like

Nyheter24 - Henrik Eriksson | Acast
Ljugarbänken
Olof Lundh och Fotbollskanalen | Acast
Anders Bengtsson & Johan Orrenius
En podcast från Sydsvenskan
Gusten Dahlin & Thomas Wilbacher