7 episodes

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

Arxius de Tarraco Jove • Ràdio Ciutat de Tarragona Ràdio Ciutat de Tarragona

  • Society & Culture

Tots els continguts de Ràdio Ciutat de Tarragona

  #TarracoJove 3-4: Despedides

  #TarracoJove 3-4: Despedides

  Avui, a l’últim programa de la temporada, parlarem de tot allò que ens espera l’any vinent: estudis, extraescolars, o bé altres projectes. Poc a poc ens anirem posant nostàlgics i recordarem els millors moments del podcast, i també com va sorgir tot.  Tarraco Jove es un Podcast de Pol March Andreu, Magí Cunillera Figueras, Marc Burgasé Pérez i Robert Tatay Rovirosa.

  • 32 min
  #TarracoJove 3-3: Tarraco Summer

  #TarracoJove 3-3: Tarraco Summer

  Arranquem el podcast amb una discussió clara: platja o piscina? No ens serà fàcil decidir-ho. Després de comentar tots els tipus de persones que podem trobar-nos als dos llocs, expliquem algunes interessants anècdotes viscudes altres anys a Sant Joan. Sembla mentida, pero ja hem de començar a pensar què farem i on ho celebrarem aquest any…  Tarraco Jove es un Podcast de Pol March Andreu, Magí Cunillera Figueras, Marc Burgasé Pérez i Robert Tatay Rovirosa.

  • 27 min
  #TarracoJove 3-2: La moda juvenil

  #TarracoJove 3-2: La moda juvenil

  En aquest programa, aprofitant que ja s’apropa l’estiu, comencem parlant de l’actual moda juvenil amb la millor cançó possible de fons. Què es portarà aquest estiu? Com anirem vestits a la nostra graduació de l’ESO, que ja està al caure? Ho parlarem tot plegat en el segon programa de Tarraco Jove.  Tarraco Jove es un Podcast de Pol March Andreu, Magí Cunillera Figueras, Marc Burgasé Pérez i Robert Tatay Rovirosa.

  • 32 min
  #TarracoJove 3-1: Comencem!

  #TarracoJove 3-1: Comencem!

  Al primer programa de la nova generació de Tarraco Jove, el Pol, el Magí, el Robert i el Marc començarem amb una entrevista a una personalitat musical tarragonina de renom. Risses, Brexit i Presons: un caòtic inici de programa.

  Tarraco Jove es un Podcast de Pol March Andreu, Magí Cunillera Figueras, Marc Burgasé Pérez i Robert Tatay Rovirosa

  • 42 min
  #ElsMésEscoltats: Posem un “soundtrack” a la vida.

  #ElsMésEscoltats: Posem un “soundtrack” a la vida.

  Tots volem una banda sonora a la nostra vida. Caminar pels carrers amb música moguda o mirar la pluja amb música nostàlgica. Avui hem convidat a dos músics de carrer, que són el més proper a un soundtrack quotidià.  Tarraco Jove és un podcast de Luis Blain, Júlia Camprubí i Roger Lacroizette.

  • 26 min
  #ElsMésEscoltats: Les notícies de fa unes setmanes

  #ElsMésEscoltats: Les notícies de fa unes setmanes

  Tarraco Jove és un podcast de persones joves, actives, comunicadores i d’actualitat candent. Per això avui al programa parlem de notícies de fa unes setmanes i que tenen per protagonista problemàtiques que afecten als joves. Rabiosa actualitat, ladies and gentlemen.  Tarraco Jove és un podcast de Júlia Camprubí, Luis Blain i Roger Lacroizette.

  • 24 min

Top Podcasts In Society & Culture

Thirteen Media
Wondery
This American Life
Holly Madison and Bridget Marquardt
iHeartPodcasts
Glennon Doyle & Cadence13